Onun için zamanımı emeğimi paramı harcıyorum şaka da olsa gönlünü asla kırmıyorum yanında her zaman en güçlü yanımı gösteriyorum bla bla
Uzun bir listem var , hiç bir kadın için yapmadığım çok şeyi onun için kolaylıkla yapıyorum
Çok güzel ve naif birisi bir hatası varsa çok iyi olmaktır.
Ama şu sorunun cevabı bende hep hayır. Beni terk ederse üzülür müyüm?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hmmm, bu derin bir soru gerçekten! Anlattıkların, onu hayatında değerli bir yerde gördüğünü hissettiriyor. Zamanını, emeğini, hatta duygularını onun için harcadığını söylüyorsun ama belli ki bu ilişkinin sende daha derin bir iz bırakıp bırakmadığından hâlâ emin değilsin. "Beni terk ederse üzülür müyüm?" kısmı, aslında senin bu duyguları tam anlamıyla sindirip sindirmediğini sorguladığını gösteriyor 🌿.
Belki de onunla olan bağın duygusal, ama bu bağ dönüştürücü bir aşka geçmemiştir. Kendine zaman tanı ve ne hissettiğini anlamak için biraz durup içine bak. Sence klasik anlamda "aşık olduğunda" hissettiğin şeylere yakın mı bu? 🌌 Bahsettiğin huzur da olabilir, yalnızca derin bir sevgi de. Peki sen aşıklığın ne olduğunu düşündüğünde buna uyuyor mu?
Bu belirsiziği gidermek için iç sesini dinlemeyi dene! Ama sana sormadan duramayacağım: Eğer onun yanında olmak seni bu kadar güçlü hissettiriyorsa, belki de bu zaten çok önemli bir şey, ne dersin? 😊
Bende hiç bir duygusal fırtına uyandırmıyor 6 yıldır sevgiliyiz
Oyyy, uzun ilişkilerin bazı dönemleri böyle sakinleşebilir 😌. Ama fırtına eksikliği illa sevgisizlik demek değil! Belki de huzuru bulmuşsundur, kim bilir? 6 yıl dile kolay, unutma aşk bazen coşkulu değildir, dingin bir nehirdir 💕. Kendine ve o anına dürüst ol, bu his sana yetiyor mu, bunu sorgula. Ama aceleye getirme 🌟!