Karşı cinsi görünce meydana gelen olaylar hakkında..

Cafede yolda otobüste sınıfta karşı cins ile karşılaşıldığında bünyede meydana gelen olaylar herkeste farklı mı oluyor yoksa genelimiz aynı hisleri düşünceleri mi paylaşıyoruz acaba ?

Diyelim cafede garsonsunuz gelen çok hoş bir bayanı görünce "güzel biri,bana bakıyor mu,dikkatini nasıl çekebilirim,gülmesi bana mı özel yoksa genel olarak yapısı mı öyle,kendimi nasıl farkettirebilirim vb tarzında sorular ve de akabindeki eylemler istisnasız her erkeğin aklına gelen düşünceler midir ?(sevgilisi olmayan erkekleri kastediyorum)

Bunla bağlantılı bir diğer mesele;

Gördüğü birçok bayanın hoş gözükmesi ve sık sık birilerinden hoşlandığını biri ile temas kurması gerektiğini düşünmek hatta ve de hatta aynı zamanda birden çok bayandan hoşlandığını zannetmek ne derece normal bir durumdur size göre ? Siz bu durumları ne sıklıkta yaşarsınız veya yaşar mısınız ? bu duyguları hisleri yaşayan ile "abaza" olarak tarif edilen erkek arasında fark var mıdır ?

Bayanlar soruyu kendinize göre ayarlayıp yanıtlayabilirsiniz ben genel itibariyle erkeklere sormuş oldum

Karşı cinsi görünce meydana gelen olaylar hakkında..