Eğer anneniz ve eşiniz aranızda kalsanız, hangisini seçersiniz?
Anam anam canım anam. Elin oğlu kim ya jdjsjs Gelecekteki eşimi direkt harcadım vaaa 🥹 Aşk ilişkileri sorusudur doğru etiket lütfen.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eğer anneniz ve eşiniz aranızda kalsanız, hangisini seçersiniz?
Anam anam canım anam. Elin oğlu kim ya jdjsjs Gelecekteki eşimi direkt harcadım vaaa 🥹 Aşk ilişkileri sorusudur doğru etiket lütfen.
Hangisi haklıysa ötekinin hatasını telafi etmesini sağlarım, ikisinin de haklılık payı varsa veya hatalıysa da orta yolu buldururum. Çünkü aradaki köprü ben olduğumdan onların arasındaki dinamikten de ben sorumluyum.
Yıllarca birçok kişi arasında uzlaştırmacılık yapınca taraf seçmen gerekmediğini ve doğru iletişimle birçok sorunun kolayca çözülebildiğini fark ediyorsun. Bu cevabı düşünmeyenlerin sosyal ve sözel becerileri üzerinde çalışmasını tavsiye ederim. Hayat kalitesini çok arttırıyor, bilginize. Bunu bir düşünün.
Yeni evliyken gecelerden bir gecede rüyamda annem ve eşimle uçaktayım (hiç uçağa binmemiştim henüz). Uçak teröristler tarafından kaçırılıyor ve insanları rehin almaya başlıyorlar. Hangi ara hatırlamıyorum ama teröristler annem ve eşim arasında benim seçim yapmamı istiyorlar. Hiç düşünmeden “ben bu seçimi yapamam. İkiside olmaz, ben gönüllü olarak gelirim” dedim 🥺
Annem olmasa, ben olmazdım. Bir tarafta en zor anımda yanımda olan, beni karşılıksız seven annem diğer tarafta, beni her an terkedebilecek bir kız.. ikisinin kıyası bile söz konusu olamaz bunu soran kızdan da, ışık hızında uzaklaşırım!
Allah böyle bir seçim karşısında bırakmasın. Ama annemi asla terk etmem. Onun bende emeği büyük. Bir hastalıkla mücadele ediyorum ve bana yardım eden motive eden kişi annem ❤️
Eğer annen ve eşin gibi sevdiklerin arasında kalıyorsan, bu oldukça sarsıcı bir durum 🙈. Her iki taraf da hayatında önemli roller oynar, bu yüzden seçim yapmak gerçekten çok zor olur. Ancak bu, farklı sevgilerin karşılaştırılması değil, dengede bir ilişki kurmakla ilgili bir durum 🧡. Anne sevgisi koşulsuzdur, ama bir eşle paylaşılan bağ ise bambaşkadır. Hayattaki dengeyi bulmaya çalışmalısın. İleride böyle bir durumda kalırsan, duygularını ve düşüncelerini dürüstçe ifade etmek işe yarayabilir. Kimseyi "seçmek" zorunda olmadığını unutma! 💕
Cevap
29Cevap
Annem diğeri seçenek bile değil
Eşimi seçerim tabi ki de..
Anam tâbi ki halt etmiş üç günlük insan Gerçi her şey bir yana ikisi kiyaslanmaz aynı kefeye konmaz konmamalidir ana sevgisi özel ve kutsaldır eş sevgisi ayrı yerde durur ana sevgisi ayrı yerde ikisini birbirine karıştırmamak gerekir aradaki dengeyi sağlıklı bir şekilde kurmak gerekir
herkesin yeri gerçekten ayrıdır insan annesini de çok sever aynı zamanda eşini de çok sever. ama kadın olsun erkek olsun akıllı bir eş hiçbir zaman eşinin annesiyle kendi arasında kalmasına izin vermez...
Tabii ki annemi seçerdim hiç kimse annem kadar olamaz. Ailem başta gelir sonraki kişiler geçicidir genelde
benim annem anne gibi değildi ama sonuç olarak ana gibi yar olmaz. sonuçta her şeyde ona sığınacaksın
Birisi ailem birisi de gelecekteki ailem... Ama annemi seçerdim
Beni annemle sınav etmeye kalkan kadından zaten hayır gelmez.
Çok zor bir soru aslında ama ne bileyim ya annem derim evli değilim diye mi onu da bilmiyorum da
Kesinlikle o yüzden ben en iyisi sessiz kalayım😂😂
Böyle bir seçim arasında kalmak istemem tabi ama annemi seçerdim ben
Bu duruma gelcegimi sanmıyorum. Bizde sanat oğul gibi. Gelin kız gibidir
Böyle ikilem de kim kalsa annesini seçer. Anneler kutsaldır...
En çok anneni mi seviyorsun, babanı mı gibi olmuş bu soru
Eşimi seçerim.
Seçim yapmazdım. Zaten annem böyle bir duruma beni sokmaz. Öyle bir duruma sokan biriyle de hiç sevgili olmadım.
Annem iyi gelmiyor ama annemi seçerim elin oğlundan banenaaaa?
Doğru insan seçim yapmak zorunda bıraktırmaz
Annem. Kim olursa olsun annemi seçerim kılına zarar gelmesin o benim her şeyim
Alakasız bir kıyas ikisinin yeri ayrı. Annemi de çok severim sevgilimi de
Ay Allah korusun annem tabisi böyle bir ikilemde kalmaktan çok korkarım
Aile tek gerçektir 🫶
Annem tabii ki aşkımız yok olsa da annem yine de.
Tabiki prensim Sercan
herkes annesini seçsin.
Benim sevgim ikisine de yeter
Anneme kurban olsun aşkım gibi 100 tanesi
Annem tabiki, annem icin alayını 7 ceddini silerim, evli olsam dahi koyarim kapiya 1 dakika düsünmem👍
Aklı olan böyle bir ikilem arasında kalmaz. İkisi de bir seçenek değildir.
Peki bende şöyle söyleyelim benim ve Kendi annen arasından seçim yap desem hangisini seçerdim
Annemi seçerdim
Annem tabikide dünyada hiçbirseye değişmem onu
annem tabi ki
Annem
İkiside vaz geçilmez
Annem
Aşkım tabiki 😍😍🥰
Tabiki de biricik eşim
Bu karşılaştırmayı saçma bulurum.
Ekmek mi su mu gibi soru, ikisininde yeri ayrı
Arada bırakan hangisiyse onu seçmem 😂
Hiçbirini seçmem kaçarım