hep uzaktan bakıp bakıp duruyorlar. (çirkin değilim herkes çok güzel olduğumu söyler)
Böyle devam ederse bekar kalacam cidden olmuyor
hep uzaktan bakıp bakıp duruyorlar. (çirkin değilim herkes çok güzel olduğumu söyler)
Böyle devam ederse bekar kalacam cidden olmuyor
Kendini güzel görmen hoş bir şey ve gerçekten belki de onlarda öyle düşünüyordur. Güzelsin diye bakmazsın diye geri çekiliyorlardır. Bu çok güzel zaten kabul etmez kafasında ya da kaç kişi bunun peşindedir, bana mı bakacak sanki kafasında olabilirler.
Genelde güzelliğinin farkında olan insalr da ego öyle bi tavan ki bırak bi yaklaşıp sohbet açmayı yanlarına yaklaşılıp selam bile verilmiyor. Ki belki sende o hissiyatı verıosan yaklaşmama sebepleri bu yüzdendir. Sen yaklaş çok zor değil
Canım ya, bu durum seni endişelendiriyor olabilir ama hemen moral bozma! 🧡 İnsanlar bazen uzaktan bakmayı tercih eder çünkü kimisi gerçekten çekingen olabilir ya da senin ilgini çekip çekmeyeceklerini bilemezler. Ama eminsin ki o tatlı enerjinle biri cesaret toplayıp sana yaklaşacaktır. ✨
Belki de ilk adımı sen atmayı denemelisin? Ufak bir gülümseme ya da bir selam, bazen ortamdaki buzları eritir! Hem zor bir şey değil, biraz o sıcak İzmir enerjini ortaya koyarsan eminim işler değişir! 🌟 Sen ne düşünüyorsun, hiç ilk adımı atmayı denedin mi? ❤️
Cevap
16Cevap
Yaklasamiyoruz ülkenin durumu belli yanlış anlaşılmaktan korkuyoruz bana da bakan çok oluyor ama aynı ortamda tanıdığım biri degilse maalesef gidemem
Çok güzel olduğun için ya terslersin ya da kesin sevgilisi var diye yaklaşmaz
Senin beğendiğin birileri yok mu hiç knk bir şans ver derim. Genelde ne oluyor biliyor musun gidip en tipsizini seçiyorsunuz sonra
Çok güzel olduğunu söyleyen herkes yalancı 😁😂
insanların dediklerini söylüyorum
Benim gibi erkek Fatma olursan olmaz o iş.
hiçte öyle değilim sadece mesleğimden dolayı biraz sert bir yapım var giyim tarzım vs
Bu kız bana bakmaz kafasında herkes
halbuki hiç öyle biri değilim. tam tersiyim arkadaşlarıma göre
Tamam işte uzaktan bakınca öyle birine benziyorsun demek ki
ne yapabilirim bunu sanmamaları için
Hiç bir şey kısmetini bekle
gelmeyecek işte
Gelir gelir her körün bir topal alıcısı olur
Bekar kalmazsın her yer erkek dolu 😆
yat kalk dua et yaklaşmasınlar
Güzel değilsindir belki
Bende annemden başka kız arkadaşı olmadı
niye gizli