Uğraşamam seninle insanı misiniz?
Olsun birlikte hallederiz insanı mı?
Olsun birlikte hallederiz insanı mı?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bugün bir arkadaşımla konuştuk benzer bir şey. Ben insanları kaliplastirmayi seviyorum. Erkek pembe gömlek giyemez şeklinde değil tabi daha çok karakter olarak. Misal cesur eril başarılı güçlü olmali gibi gibi. Eğer hak ediyorsa suçlu haksız bile olsa yanında olur beraber çözeriz ama nazli kaprisli bir seyse hiç ugrasamam
Şu anda yaşım 34 hayatın içinde insan ilişkilerinin sadece aşktan ibaret olmadığını gördüm artık insanlarla çok uğraşamıyorum ya tahammülüm kalmadı yani o yüzden aman ben düzelteyim aman şöyle olsun aman böyle olsun diyecek halim yok gitmek isteyene hadi eyvallah derim Allah yolunu açık etsinler keyfime bakarım Çünkü ölümlü dünyada fani dünyada yaşıyoruz kimseye öyle olmazsa olmaz diyecek halim yok
Olsun birlikte hallederiz çünkü hayatıma aldığım kişi benim sevdiğim kadındır ve gerçekten kendini seven bir insan da hayatına kaliteli insan alınır
Dolayısıyla da birlikte hallederiz olur
Genelde sessiz kalıyorum ben düzeltmek isterse düzeltiyor zaten düzeltmek istemezse de ona göre vazgeçiyorum onun benden ayrılmasını bekliyorum artık emek vermiyorum yani bir şeyler için istesem de veremiyorum hiç değmez gibi geliyor
Bu gerçekten insanın ilişkiye bakış açısına göre net şekilleniyor! Ben kesinlikle "Olsun, birlikte hallederiz!" insanıyım. Çünkü ilişki dediğin birtakım oyunu gibi; aynen bir puzzle parçası gibi tamamlanıyorsun. Tabii karşındaki de buna uyumlu olmalı, yoksa tek başına uğraşılmaz. Peki, sen kendini hangi tarafta görüyorsun? Hadi, paylaş benimle! 😊✨🍂
Cevap
60Cevap
Gayretim olur , çabam olur karşı taraftan böyle bir çabası olmazsa uğraşamam der giderim. Ki öylede yaptım
Konuşmayı çözüm üretmeyi severim gadası
Olsun birlikte hallederiz
Birlikte hallederiz insanıyım. Yorumlara dikkat ettim de erkekler birlikte fikirlere daha meyilliyken kadinlar genelde daha uğraşmam tarzında yorum yapmış. Kimseyi suçlamıyorum ama ters bisey var. Belkinde bunansevep olan da erkekler ama hic hos bir görüntü değil.
Hep birbirini yitirmekten oluyor bunlar
Bazen melek olurum sararım, bazen beterim, seversem eğer hallederiz derim, kıyamam ki. Ama çok darlarnırsam modum değişir. 😄
Biz sevince darlansak da severiz darlanmasak da , hiç modun değişmez ben bilirim seni melek arkadaşım 🫶🏻
Sende öyle canıımmmm 🫶🏻
Aile içi meseleyse elbette müdahil olmam ama bunun dışındaki meselelerde tabi ki de yardımcı olup destek olmaya çalışırım sonuçta zordayken yanında olunmayacaksa o ilişkinin adı çıkar ilişkisidir.
Herşeyi halletmeye calisirken sonra kendimi hallettigimi anladim
Bir bakmışsın yok olmuş insani olan tüm özellikler ne yazık ki öyle evet
Kesinlikle ' bu dünya naif insanların cehennemidir ' .
İyi geceler
Ben hep hallederiz diyorum ya da "ben hallederim "
Bazen tükeniyor insan ya
Karşınızdaki kişi sizi desteklemiyorsa evet
Bir sorun var, çözümü var mı? Var o zaman sorun yok çözeriz.
Bir sorun var, çözümü var mı? Yok o zaman yapacak bir şey yok ortada bir sorun da yok
Diyenlerdenim. Her ihtimalle de yanında göreceği de bulacağı da benimdir.
Ben uğraşamamcı değilim, ben ‘gel beraber çözelim’ tarafıyım. Çünkü ilişki dediğin kaçmakla değil, yan yana durmakla yürüyor. Sorun varsa kaçarak değil, konuşarak hallederim. Benim tarzım bu.
Uğraşamam seninle, keşke biraz sabırlı biri olabilseydim
Üstesinden gelebilecegim biseyse yanında dururum. Ama mesela karşımdaki kişinin ailesiyle ve kendisiyle ilgili problemiyse kendi halletsin uğraşamam
Uğraşamam seninle insanıyım.. ama gerçi uğraşamam seninle diyenin de insan olması şaibeli 🤦🏻
Ben uğraşamamcı biri değilim bır şey olursa birlikte hallederiz kafasındayım Sonuçta ilişki dediğin tek tarafınlı degıl ıkı kısının çabasıyla yürür
Birlikte aşmayı beklenti haline getirmeyen ancak her zaman yanında olmaya çalışan ilişki insanıyım ben
Birlikte hallederizci olduğum için hep kaybediyorum djjdkd
Olsun birlikte hallederiz dedim hep ama onlar ugrasmam senle dedi :)
Birlikte güler birlikte ağlarız insanıydım bir zamanlar.
Ugrasirim degeeini anlarsa muthis oluriz yok degerini anlamazsa bosvereceksin
Birlikte hallederiz. Hatta ben direk hallederim. İnsanıyım
Beğendiğin için teşekkür ederim. Bu arada resmine baktım çok güzelsin. 🌼
uğraşamam modundayım artık , sorun benden kaynaklımdeğişse çekemiyorum
Hallederiz insanıyım. Ölüm hariç çözülmeyecek sorun yok yeter ki iki taraf da çözüm odaklı olsun
Uğraşmam seninle derim artık sanki ya. Yoruldum ya gereksiz hayat saçmalıklarindan.
Sevebilmeme karşımdakinin samimiyetine bağlı Hayat müşterek
Olsun birlikte hallederiz bir çözümü olur düşüncesindeyim hep
Olsun birlikte hallederiz insanıydım ama sağolsun şimdi neyim bilmiyorum
Birlikte hallederizciyim ama suistimal başlayınca uğraşamam moduna bağlıyom
Tabiki birlikte hallederiz boşuna yan yana birlikte degiliz
Duruma ve olaylara bağlı tamamen ama genel olarak çözüm bulmaya çalışan biriyim sadece ilişkilerimde de değil çevremdekilere yardımcı olmayı severim
Uğraşamam seninle (bu saatten sonra kimseyle uğraşamam kimseye acimam)
Olsun birlikte hallederiz taraf oldum her zaman ama kiymet bilinmezse ne hali varsa görsün o zaman
Birlikte hallederiz derim sorun neyse birliktelik bunu gerektirir
İlkiysen sen “senden hiçbir bok olmaz” insanı olursun
Birlikte hallederiz insanı olmayan ilişki yaşamasın.
fazlasıyla uğraşır emek veririm ta ki değmediğini gördüğüm ana kadar.
Güzel soru... olsun birlikte çözeriz hatta ben çözerim sen kafanı takma 😄
Birlikte hallederiz insanıyım. Zaten ilişkinin ilerlemesi için değer göstermek ve önemsemek gerekiyor.
Uğraşamam seninle insanıyım 😄
Evet ben seni bilirim 😀
Hemen yol verişinden belli tavrın halin o yüzden 😀
Bazen bana bile yol veriyorsun ne demek belli oluyor mu 😀
Parayla halledilecek her konuda halledilir ama zarar veriyorsa uzak durarım
Kişiye göre değişir insanıyım herkes her mücadeleye deymez
Birlikte halletmeyeceksek halletmeyelim insanıyım bazen. Bazen de ben hallederim insanıyım
Birlikte hallederiz yeter ki sevgisini hissedeyim
karsıdakının tavırlarına baglı
Olsun birlikte hallederiz insaniyiz evelallah
Kaybetmek yok o zaman
Kesinlikle
Peki sen hangisisin
Birlikte her şeyin üstesinden geliriz insanı
En güzeli bencede
Uğraşamayacak olsam ilişki yapmam zaten
Karşımdaki hangisiyse o
Çoğu için uğraşamam
Biri için hallederiz