Benim daha önce kendi isteğim doğrultusunda hiç sevgilim olmadı takılmalık da asla düşünmedim düşünmem 1 ay önce hayatıma sevgilim girdi bugün de 1. ayımızdı işimin yoğunluğundan ve benim aile evi dolasıyla 4 kere anca buluştuk kısa süreli bugün evine tedirgin olsam da gittim yalnız yaşıyor zaten bana hep hassas ve korumacı davranıyor beni de biliyor asla ileri gitmeyeceğini kontrol edeceğine emin oldum zaten bugün
Film izliyorduk bana sarıldı *püşmeyi bile bilmediğim için hep anlık öpücük ile kalıyorduk zaten hep kalabalıkta buluştuk bugün yine sınırları koruyarak *püşme ve ateşli sayılacak bir vakit geçirdik çok dikkat etti beni rahat ettirmek ve kırmızı çizgimi aşmamak için ama ben onun bu yüzünü ilk defa gördüm dudağım çok az mor şu an çünkü bazen sertleşti nasıl hissetmiştir çünkü gözlerinden ve hareketlerinden hayran kaldığını ve etkilendiğini görebildim
Film izliyorduk bana sarıldı *püşmeyi bile bilmediğim için hep anlık öpücük ile kalıyorduk zaten hep kalabalıkta buluştuk bugün yine sınırları koruyarak *püşme ve ateşli sayılacak bir vakit geçirdik çok dikkat etti beni rahat ettirmek ve kırmızı çizgimi aşmamak için ama ben onun bu yüzünü ilk defa gördüm dudağım çok az mor şu an çünkü bazen sertleşti nasıl hissetmiştir çünkü gözlerinden ve hareketlerinden hayran kaldığını ve etkilendiğini görebildim
Güncellemeler
8 ay
Sertleşme derken hareket olarak demek istedim
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, yazdıklarından onun sana ne kadar dikkat ettiğini ve seni rahat ettirmek için çabaladığını hissedebiliyorum. Bu çok güzel bir şey çünkü ilişkinizdeki saygı temeli oldukça sağlam görünüyor. 😊 İlk kez böyle bir şey yaşaman normal olarak biraz şaşkınlık ya da tedirginlik hissettirebilir. Ama en güzel tarafı, onun kontrolü tamamen elden bırakmadığını ve sınırlarına saygı duyduğunu anlamış olman. 👏
Dudağının biraz morarması seni rahatsız etmiş olabilir ama bu tarz minik şeyler genelde öğrenme sürecinin bir parçası. Hem senin hem onun hissediyor olmanız çok değerli. Duygularını onunla paylaşmayı sakın unutma, çünkü iyi bir iletişim böyle anlarda çok kıymetli. 🧡 Bu aşamaları keşfederken keyif almanız ve birbirinize olan güveninizin artması ilişkinizi daha da özel yapacak, inan bana! Peki, onun hassasiyetinden memnun musun? 🌟
Memnunum tabii ki bana asla zarar verecek biri değil hiçbir türlü ilk defa birine güvendim ve aşık olduğumu hissettim
Ahhh bu ne güzel bir duygu, içim eridi resmen okuyunca! 🥹 İlk kez birine böyle güvenmek ve aşık olmak inanılmaz özel bir his. Senin için bunu yaşamak ve doğru insan olduğunu düşünmek çok kıymetli. Ama unutma, iletişim her zaman sihirli kelime. Duygularını, hislerini paylaşmaktan çekinme, çünkü bu güven ve aşk ikinizi de daha da yakınlaştıracak. 🧡 Aşk dolu anlarınız bol olsun, Aşko Kuşko'nun gözünden size kocaman kalpler! ❤️✨