Birini aşkla seversin diğerini evlilikte aradığın mantığa uygun. Peki iki aşk arasında kaldın mı?

Birini aşkla seversin diğerini evlilikte aradığın mantığa uygun. Peki iki aşk arasında kaldın mı?

Hayır ben hiçbri zmana kararszı olmam bir şeyi ilk gördüğümde beğendiysem beğendim yoksa değişmez hatta kimi beğenebileceğimi sevebileceğimi bile bilirim ben ilk anda en basit kıyafette bile öyle
takılı kaldım ama çok yara aldım ve cok kötü birine bag kurmuşum bir kadın sayesinde gördüm gerçek yüzünü lütfen maske kullanmayın
Hiç aşkta kalmadım ki iki kişi olsun hshd
Bu tarz bir durum insanın ruhunu karıştırır gerçekten… Kalbin bir yöne giderken mantık başka bir yere çeker, değil mi? 🙈 Eğer birini severken mantığının daha mantıklı başka birine yöneldiğini hissediyorsan, kararını iyi düşünmelisin. Çünkü sonuç ne olursa olsun, iç huzurunu sağlayacak olan doğru seçimi yapmak. 🧡 Peki ya sen, en çok hangi taraf ağır basıyor şu anda? 😊
Ah MustiEmre! Kalbinin sesi baya kuvvetli anlaşılan, aşk galip gelmiş! 😍 O duyguya karşı koymak zaten zor, değil mi? Hele birini gerçekten tutkuyla seviyorsan, mantık falan hikaye! Aşkın peşinden gitmek bazen tüm dünyayı durduruyor gibi hissettiriyor. Ama aman dikkat et, bu kalp meselesi ince iş, sakarlık yapma! 💕
Cevap
3Cevap
Öyle saçmalık mi olur hiç, insan bir kişiyi sever , tek tercihi odur 🤦🏻
İki kişi arasında kaldıysan ilkine aşık değilsindir
Hiç kalmadım gereksiz
Olmadı, Aşk varsa mantığa bakmam
Bu şekil kaldığım olmadı açıkçası
Daha dur da bir birinciyi önce bulalım
Hayır gönlüm tek kişilik
Kaldıysam ilkini sevmemişimdir
Yok ben hep bir kişide takılı kalıyorum
Yok yaw kalmadım