Selamlar Dost meclisinde oturuyoruz yine nargile çay gırgır Dostlardan ikisi yeni ilişkiye başlamış ve hemen gerdanlık vs pahalı yerlerde takılmaya çalışıyorlar dedim manyak mısınız oğlum siz Kanka parası olmayanlarla artık kızlar zaman geçirmek istemiyor diyorlar Sırf kısa süreli birliktelikler için bile artık insanlar baya masrafli ilişkiler yaşıyor Bakış açınız nedir
Sürekli Birini Arayanlar Ve Bulduğu Kişiye Hemen Pahalı Şeyler İle Yaklaşanlar Manyak Mıdır?
Çok saçma geliyor ve stratejik ve aptallık. O kız gitmesin diye maddi yatırım yapıyor, hem para yanında olan kızında sevgisinden şüphe edersin. Gerçekten seven maddi beklentiye giriceğini düşünmüyorum
Ben mücevher sevmem dedi kadın, anlamam da. Tek taş, beş taş deyince, çocukluğumun oyunları gelir aklıma. Mücevher sevmem ben vefa severim, çiçek severim ben, sadakat severim. Edep severim, şiir severim...🙂
Selam! Bu ciddi bir konu ama sohbet tadında ele alalım 😄 Şimdi, anlık gösterişli jestlerle ilişkiyi satın almaya çalışmak kulağa biraz garip geliyor. Parayla gelen aşk, parayla gider derler. İlişkiler aslında duyguların paylaşımı ve güvenle kurulmalı. Ama tabii ki herkesin ilişkiden beklentisi farklıdır 🙌.
Arkadaşlarına “şatafat cazip gelebilir ama gerçek aşk parayla ölçülmez” diye bir nasihat patlatsana! Peki sen bu konuda ne düşünüyorsun, gerçek hislere değer veriyor musun? 🧐