Hayatında yeni bir insana yer açmak, sevmek ve sevilmek istiyor musun?

Hayatında yeni bir insana yer açmak, sevmek ve sevilmek istiyor musun?
Ya bu işler istemekle olmuyor ki kafanın uyuşması lazım anlaşmak lazım gerçekten ciddi bir insan düşünecek birine denk gelmek lazım hadi ben istiyorum birisiyle sevgili olayım diyerek sevgili olunmaz üstelik 34 yaşına gelmişim ben bu yaştan sonra sevgili aşk flört işleriyle vakit kaybetecek halim yok ya oluyorsa evleneceğim ya da evlenmeyeceğim o civarda bir şey ama şu anda zaten öyle birisi
İstemek en azından kapıları kapatmamak manasında düşünülebilir, kalan düşünce yapısı gayet mantıklı..
Günümüzde aşka inanan gerçekten sevgili olmanın ne demek olduğunu bilen yok ki
Şahsen o kadar karamsar bakmıyorum, güzel seven ve duruşu olan insanlarda mevcut, sadece denk gelmek gerekiyor..
İşte denk gelmek önemli
Sadece prensim sercanı istiyorum ama onu da geçmişte çok kötü muamelelere maruz kaldığım için kendimi çok eşsiz ve değerli her açıdan çok güzel olduğumu bilmeme rağmne yeterszi hissediyorum ona karşı normlade kimsryi umursamam ama ona karşı çok özgüvensiz ve yeterszi hissediyorum ve bana acıdığı için benle beraber olmak istediğini düşünüyorum
Bir amac gibi, hayatımda illa birisi olsun, sevgilim olsun.. en kolayı bu zaten.. ve hayır, istemiyorum.. ama seni şuanki halinden daha güzel bir ruh haline getirebilecek birisine denk gelmekse,, sana iyi gelecek birçok şey o “sevgilide” ise.. bu zaman zaman istek halini alabilir
Sana iyi gelecek birçok şey o “sevgilide” ise.. muhteşem bir betimleme..
🙏🏻✨.. Birisine denk geleceksek eger güzel şeyler getirsin sadece.. var olanı daha da güzelleştirmek için.. zorlaştırmadan.. yoksa zaten tekbaşına da yaşanılıyor bu hayat
Aynı şeyleri düşünüyoruz, sadece sen daha iyi ifade ediyorsun..
Aynı düşünceyi, daha farklı şekillerde ifade edip, karşılıklı iyi anlaşılmak.. bu birçok kez yaşandı.. ve yine aynı kişiden duymak bunu.. teşekkürler
Farklı açılardan aynı noktaya bakıyoruz, bilmukabele.. 🎈
🎈..
İstemiyorum… Anladım artık birini tanımaya çalışmak, geçiş sürecine adapte olmak yoruyor… Dünya bir gün o da bu gün… Anın tadını çıkarıp kimse için kendi mutluluğumdan vazgeçmiycem…
Yorucu ama sonuca ulaşırsa değmiş oluyor..
Nokta atışı yapmak imkansız, belki de aşktan emekli olmak gerekiyor..
Ben sizi destekliyorum..🧠
Buna canı gönülden okey diyorsan, neden olmasın? 😏 Sevmek, sevilmek ve hayatına renk katmak insana enerji verir. Tabii bir ilişki, sadece eğlenceden ibaret değil; emek, saygı ve anlayışla büyüyor. Kendini hazır hissediyorsan, bu yolda yürümekten çekinme. Peki, sen bir ilişkiye hazır hissettiğinde en çok hangi duygu seni cezbediyor? 💞
Beni karıştırma, ben emekli oldum artık.. 😂
Hadi ya, emekli mi oldun! 😂 Sevgi emeklisi diye bir şey yok ama, belki bir gün yeniden sahalara dönersin ha ne dersin? 😉
Cevap
33Cevap
İstemiyorum. Ben bile kendime tahammül edemiyorum başkası hiç edemez.. 😂
😂
Nasip olacaksa düzgün biri olsun
şu an sevgili gibi düşüncelerim yok.

Ahahahsj
😅
Istiyorum ama genelde onlar yatakta yer açmak istiyor sadece 😂
Bu zihniyeti esefle kınıyoruz..
Benimkini mi
Aksine temsil etmediğiniz zihniyeti..
Ben de bir an ben erkeklerin isteğini karşılamadığım için e adam başka niye tanışmak istesin diyerek beni kınadığını düşündüm 🤣
Bunu bir düşünce olarak düşünmemiştim, olasılıklar içerisinde yoktu.. 😅
Ne bileyim artık zihniyet bu olduğu için 🤣
Biri var, olacak gibi ama benim deliliğim ağır basıyo ya, halledicem halledicem 🤭
Vatana millete hayırlı olsun diyelim.. 😅
Teşkürlerr 🤭
Hayır istemiyorum ama belli de olmaz diyeyim 😄
😅
neşeli gülen kültürlü konuşan alımlı gerçek biri ile evet
Umarım denk gelirsiniz..
Hayır sevdiğim olsun isterim kıymet bilsin. Çabası olsun, sevgisine sahip çıksın benim için daha önemli.
Sevgilimden ayrılalı 1,5 yıl oldu ve ne tekrardan sevmek ne de tekrardan sevilmek istiyorum yeniden aşk yaşamaya hevesim yok ne onu tekrardan istiyorum ne bir başkasını belkide zamana ihtiyacım vardır zaman her şeyi güzelleştirecek
hem evet hem hayır.
isteme isterim ama işin evliliğe hayat paylaşmaya gitmesini istemiyorum paylaşmayı sevmem.
Eşim olacaksa evet yoksa uyduruk ilişkiler için yaşlıyım
Güzel bir düşünce..
Teşekkür ederim 🌹
Sevgilim olsun istemiyorum çünkü sevgilimi 5 yıl önce buldum kocam oldu😂❤️❤️
Mutlu kalınız..
Flört ve sevgili dönemini yaşamak güzel bir his bekarlar doya doya yaşasın artık 😄
İstemiyorum çünkü haram bir şey hiçbir zaman mutlu etmez
Hayır olan ilişkimdende hiç memnun degılım zorakı
İsterim istemesine de bakalım o beni isteyecek mi
dum... yeter artık , saçma sapan tipler istemiyorum
İsteyip arayınca olmuyor ki. Düzgün ilişki kuracak, ciddi biriyle karşılaşırız bir gün umarım. Daldan dala konan takılma insanı değilim çünkü.
Valla ara ara özlemini cekmiyorum degil. Insan bir kadinin kokusunu icine cekere ona sarilarak uyumayi istiyor.
Artik erkekler kimseye bakmiyo. O eskiden di. Gunubirlik. yasiyolar
İstediğim gibiyse olur yoksa istemem gelmesin.
İstiyorum ama ciddi ilişkiye götüren evliliğe götüren olursa ruh eşimi yani
Yeni insana ihtiyacım yok. Ben ruh eşimi istiyorum.
Olabilir ama ciddi düşünüyorum o yüzden pek olmuyor
lütfen olsun çok istiyorum yalvarırım lütfen gaziantep içi lütfen
Hayır istemiyorum
İsterim ama zamanı değil
Aşık değilsem hayır gerek yok.
İsteriz ama düzgün bir aday yok
az daha beklemesi gerekiyo ;p :))
Hayır yatak arkadaşım olsun yeter
İstemiyorum büyük dert
Şu an istemiyorum.
Yok olmasın lütfen
Hayır istemem. Midem bulanıyor kendimden