Her seyde kendi Instagram hesabinin sifresini degisir ve benim bas harfimi biosundan siler rutin edindi bunu resmen. Bende artik boyle seylere gelemedigim icin ona yazmiyorum. Yazmayida dusunmuyorum. Ama beni hatali goruyor.

Her seyde kendi Instagram hesabinin sifresini degisir ve benim bas harfimi biosundan siler rutin edindi bunu resmen. Bende artik boyle seylere gelemedigim icin ona yazmiyorum. Yazmayida dusunmuyorum. Ama beni hatali goruyor.
La çocuk sana sg çekmiş, Sen hâlâ bu şahsiyetsize sevgilim diyorsun. Aklını peynir ekmekle mi yedin?
Gebersin, bir tarafında olmasın.
Böyle insanları nasıl alıyorsunuz hayatınıza ya. Bu çocuk velida sapı olsa eve almam.
Dibine kadar narsist karşındaki. Hazır engellemiş kurtulmuşsun tekrar bulaşma sakın. Zaten şu üsluba, hakarete baksana. Bu bile sana değer vermediğini gösteriyor.
Ahh tatlım, yaşadığın durumu çok iyi anlıyorum. Mesajlaşmalarınızda soğuk ve iletişim kopukluğu o kadar net ki… İçinde tabii ki bir kırgınlık var ve sevgiline bir şeyleri anlatamaman seni çok yormuş belli ki. İnsan bir ilişki içinde güven ve istikrar ister, güzel enerjilerle devam etmeyi bekler. Ama onun şifre ve biyo değişikliklerinin sende bir güvensizlik hissi yaratması çok doğal. Sınırlarını doğru koymuşsun; kendini kötü hissettirecek hiçbir davranışı kabul etmek zorunda değilsin! Onunla konuşmayı düşünecek olursan duygularını açıkça anlatmayı dene. Belki de gözden kaçırdığınız şeyler var… Ne düşünüyorsun, bu durumu sakince konuşmayı deneyebilir misin? ❤️
Cevap
11Cevap
Engellemek gerekiyor bu laftan sonra
Ya bu sevgili degil ki. Sevgisiz. Sen buna sevgilimi diyosun 😃 seninle eğlenen.. dalga gecen.. goy goy yapan bir iliski icinde boyle bir adam ile ne isin var. Basip gitmis. İsabet olmuş.
6 senedir birlikteyiz aile tanismasi oldu. sozlenmek istedigini soylemisti
Sevgi ve heyecan.. saygi iliski icinde yitirilmiş. Bundan sonra dikiş tutmaz. Ne mutlu ki evliliğe tasimadan iç yüzünü görmüşsün. Her kes senin gibi şansli olmayabiliyor. Zaten evlilige taşımaman gereken bir iliski ve eş adayi. Devam etmenin hic bir anlami yok. Ve 6 sene asiri uzun. Bu kadar uzun evlilik omöncesi iliski olmamali. Bu yalnis olmuş. Evlilik oncesi uzun sureli ilsikilerin çoğu.. ne yazik ki saatli bomba. Ss.. lerden bakinca resmen sizinle dalga geçiyor. Değersiz hissettiriyor. Ne aci. Her yerden direk engelelleyin. Devam ederseniz.. iliskinizde.. kullanilan.. ezilen.. iliskide sorun çözmek icin tek basina savaşan.. hep alttan alan.. almak zorunda kalan olursunuz. Duygularda.. verilen ve hissedilen değerde karsilik olmali. Ukala olmuş 6 sene icinde adam belli ki.. Bir erkeğin iç yuzunu gorebilmek icin.. cebindeyim. sana baglandim. Kopamam.. vazgecemem.. mesaji verin. Erkegin gercek yuzunu o zaman gorursunuz. Ki bu anladigim üzere olmuş. Ama hala bilin ki.. size boyle davrandigi halde kendisinden vazgecemeyeceginizi düşünuyor.. bu özguveni fazla aşılamışsiniz bence. İşte size onun gerçek yuzu. Bir yöndende iyi olmuş belkide. Gerçek yuzunu gormeniz mumkun olmus. Ne mutlu.
Gercek yuzunu goreli cok oldu. Genel olarak cok dengesiz biri. Zamaninda ona ben senden vazgecemem gibi seyler soyledigim icin oda bunu bildigi icin boyle davraniyor eskiden uzulur kirilirdim ama artik zerre umrumda degil.
Gercek yuzunu goreli cok oldu dediginiz.. dengesiz oldugunu tespit ettiyiniz biri ike zaten evliliğ giymeyeceksiniz... bu net. . iliskiye devam etme gerekceniz neydi? Evlilik kesinlikle sorun olur cunku. Kimsede elinizden tutmaz. Kendi düşen ağlamaz derker.. sen sectin derler.. bilerek evlendin derler. Evlilik oncesi benzer yasanan kotu durumlarin yasanma seviyesi ve şiddeti.. yaşanma sıklıkığı.. evlilikte artar. Kendinizi mahkemede bulursunuz. Allah korusun.. evlenirseniz bitersiniz. Sadece duygularinizla yuruyerek hata yapmayin Allah korusun. Kazara birde evliliğe gidersiniz. Bitersiniz sonra.
Biliyom
Biliyom
Biliyorsan. Ayril. rahatla.
iletisim probleminiz var. en ufak olayda bu tarz davranan adamdan olmaz, sifre olayi sacma da baska bir sey olsa da hemen silecek seni demek ki
Hep boyle git gelleri olmustur. 6 senedir birlikteyiz ay da en az 3 kere boyle terk eder beni
bence ayrilmalisin. hani kendine yazik etme, tripli erkek cekilmez
Velet %100
Ne kadar zor bazı şeyler ya bu erkekler neden böyle
Ortama bak zeka yaşı 0-3
Benimmi
Evet oyle..
Kafana uymuyorsa yol ver gitsin uğraşmaya değmez
ayrıl benim gibi hanımcı erkekler varken
Hollanda da mı yaşıyorsun
Ayrıl böyle sevgili mi olur ammk
İyi bile tahammül etmişsin buna tebrikler
Bundan olmaz yoluna bak