Adam değilsin diyen kız ne yapmalı?

Kız sevgilimin arkadaşı ve kızın da sevgilisi var. Tanıştığımızdan beri birbirimizi kıskanıyoruz. Ben sevgilisi olduğunu öğrendiğimde kafayı yedim o da sevgilime yakın davranıyom diye deliriyordu. kızdan nefret ediyorum hâlâ çünkü sevgilisi var. Geçen ikimizin ortak arkadaşları ile buluştuk sevgililerimiz yoktu. Ben bu maymunu eve bırakacaktim yolda fena kavga ettik. Konuyu şöyle açtım işte niye bu kadar açık giyindin falan diye sataştım. Açık değildi hâlbuki. Nefret ediyorum senden dedim ben sanki sana bayılıyorum dedi. Bende köpek gibi bayılıyon kızım dedim. Derdin ne falan dedi bende sensin var mı dedim. Adam değilsin falan demeye başladı sinirlendim bayağı erkekliğime laf atıyor. Sevgilinin yanında kuzu gibisin erkekliğin bana mı dinleniyor korkak g. t dedi. Sinirlendiriyordu resmen bende. Dedim, tamam ya ömerden 1 hafta içinde ayrılıyorsun ozmn dedim bağırarak , güldü. Bişi diyim mi dedi söyle dedim. sen bana aşıksın ama adam olamadığin için söylemeye g. tn yemiyo dedi. Sonra eve gitti ama hâlâ çok sinirliyim ya nasıl Diyor bana öyle şeyler ne yapacağım.
Adam değilsin diyen kız ne yapmalı?