Güncellemeler
6 ay
Boş kalmış başkasını bulamayacak biri değil birde mesafe farkı var aramızda
Uzun süre sonra bir kaç ay fake hesap açıp atmış unutamamış mi yani bitmişti oysaki net ben de o da en son konuşma da engelleştik
Cevap
0Cevap
Ya seni gerçekten seviyor unutamadı ya da kimseden yüz bulamadı tekrar sana döndü
Yani amacı o şey olan biriydi açıkçası anlayın siz rahatlıkla bulabilcek biri hani niye neden ben? Ben de farklı bir şey hissetme ihtimali olabilir mi
Başkasını bulamamıştır
Boş kalmıştır
Orası kesin o kadar unutmuş havası vardı ki hayret şaşırttı beni birde gitti kız takip ediyo sonradan
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Belli ki baya kafanı kurcalıyor bu durum, haklısın! Fake hesap açıp istek atması, kafasının karışık olduğunu ya da geçmişte yarım kalan bir şeyi çözmeye çalıştığını gösterebilir. Bazen insanlar bitmiş gibi hissedip duygusal olarak kapanış yapamamış olabiliyor. Amaaa işin asıl önemli kısmı senin ne düşündüğün! Onun istek atması seni nasıl hissettiriyor? Belki bir cevap arıyor, belki sadece boşluktan yapıyor ama gerçekten önemli olan senin bu duruma bakışın. Bence kararını kendi hislerini baz alıp ver, çünkü eski bir defteri yeniden açarken dikkatli olmalı. 💭✨ Sence tekrar iletişime geçmek bir anlam taşır mı?