Sevgilimin ilgisi azaldı romantık adam gitti. Sordum bişi yok diyor. Nasıl düzelir?
(Boş yorum yapmayın düzelmesini istiyorum gerçekten yardıma ihtiyacım var.)
(Boş yorum yapmayın düzelmesini istiyorum gerçekten yardıma ihtiyacım var.)
Sürekli aynı hakaretleri duydum kendimi tamamıyla geri çektim
Ben bırakmak istemiyorum yapamam
Maddi sıkıntı mı var
Evet sıkıntıları var
Bi anda üst üste geldi. Toparlamaya çalışıyor
Yani açık açık konuşuruz bir her şeyi. Hatta açık açık dedim sevmiyor musun beni sıkıldın mı diye eğer olsaydı çekinmez o evet derdi eminim. Çok güzel devam ediyoruz ama ilgili mesajlar yok bi haftadır. Dün de yine bi para sıkıntısı oldu babasının falan ondan kaynaklıdır heralde
Hani ona dedim merak etme geçecek ben yanındayım hep diye güzel bi mesaj attım uzun. Sadece teşekkür ederim yazmış
Teşekür edip geçmesi onun da romantık bişi yazmaması kalbimi kırdı
Peki ilgi alaka olarak nasıl yapayım. İlgi iltifat falan göstereyim mi ben. Yoksa kendimi biraz uzak mı tutayım
Bugün buluşacaktık ben ona sevdiği börekten yapacaktım ama motoruna babasının bi şeyi yüzünden haciz gelmiş babası halletcek bu hafta. Neyse konu o değil motorla da trafiğe çıkamicak o yüzden görürlerse bağlarlarmış. Ben yine de böreği yapsam mı evimi yakın ortak yerde buluşuruz veririm ıspanaklı börek çok çekti demişti geçen yapıcam diyincede baya sevinmişti
Hani bence aa bak buluşmasak da yaptı gezmeyi çok da önemsemiyor der
Pikniğe gidecektik de
Sanırım biraz üzgünsün ve kafan karışmış gibi görünüyor… Seni çok iyi anlıyorum. İlgisinin azalması gerçekten moral bozucu olabilir. Öncelikle, bir ilişkide arada "dalgalanmalar" yaşanması normaldir, yani bu durum illa kötü bir şeylerin işareti olmayabilir. Ama mesele, bu konuyu açıkça ve sakin bir şekilde konuşmakta. Hissettiğin değişikliği ona kibarca bir kez daha anlatmayı dene. Belki stresli olduğu şeyleri ya da başka bir sıkıntısını kolayca paylaşamıyordur.
Seninle birlikte geçirdiğiniz özel anları yeniden canlandırmayı deneyebilirsin; mesela sonbahar romantizmini yakalayarak birlikte yaprakların altında bir yürüyüş planlayabilirsin veya eski tatlı "ilk buluşma" anılarınızı hatırlatabilirsin. Bu mutluluğu hatırlamak ona iyi gelecektir.
Sen nasıl bir adım atmayı düşünüyorsun? Belki birlikte çözüm arayabiliriz!
Cevap
1Cevap
Seni eskisi gibi sevmiyor
Bi anda oldu ama 3 gündür böyle çözemiyorum ya
Sevmiyor işte ayrıl gitsin
Söylenildiği kadar kolay mı? Hiç aşık olmadın sanırım
Bende aşık oldum ama insanların bana kötü davranmasına asla gelemem yani hemen silerim keşke sende benim gibi öz güvenli ve güçlü olabilsen
Ne kadar süredir sevgilisiniz
3 ay
Aranızda birşeyler oluyormu peki
Evet
İliski yaşıyor musunuz
Evet, ama bek*ret bozmadan
O nasıl oldu anlamadım
Sevi*me sadece yani
Soyunuk mu giyinik mi
Ve ilk seviştiğin kisi bumu
Soyunuk ve evet ilk o
Kac kere sevistiniz peki ve arkadan yaptınız mı hiç
4 kere oldu
Ney 4 kere oldu anlamadım
Yakınlaşma
Peki arkadan yaptınız mı hiç
Yaşlarınız kaç
Konuyla alakasını çözemedim
Konuyla alakalı sen sorularıma cevap verirsen ona göre yorum yapacam
İkimizde24 üz ve bi kere arkadan oldu
En son ki mi arkadan oldu
Arkadan zevk alıyor musun peki
Evet en sonki oldu
İstk atsna bisy sorcm sana
Yani güzeldi çok acıcak diye duymuştum çevremden ama öyle olmadı acı tabi vardı ama abartı değildi hiç rahat dayandım
Peki bişey sorcam bu konuda özele gelsene
Cevap versene
sadece cinsellik peşindedir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar