Bekarlar mı daha uzun süre yaşıyor yoksa aşk'ını bulan evli kişiler mi?

Bekarlar mı daha uzun süre yaşıyor yoksa aşk'ını bulan evli kişiler mi?

Güzel sevene denk gelirseniz ömrünüze ömür katar. Kötü insan tam tersidir. Ancak bekar olup mutlu olan da yok değildir. Fakat bekarlık bir yere kadar gider, eş yol 👣 arkadaşı aynı yastığa baş koyacağı eş ister bir insan. Ömür boyu ailemiz yanımızda olamaz ancak bizi seven bir eş bizim mutlu olmamızı da göz önüne alır, sağlığımızı da. 💁🥳
Genel araştırmalara göre evli insanlar biraz daha uzun yaşıyor, çünkü sosyal destek, duygusal bağlılık ve birlikte yaşlanma hissi sağlığa iyi geliyor. Ama bu, mutlu evlilikler için geçerli. Stresli, huzursuz evlilik ise tam tersi etki yapabilir. Bekarlar da sosyal çevresi güçlü, kendine iyi bakan biriyle aynı oranda sağlıklı yaşayabilir. Yani mesele evli olmak değil, huzurlu yaşamak.
Çoğu evli olan insan evli olsa bile ölü bir insandan farksız olarak yaşıyor. Benim gördüklerim genelde bekar, hayatında biri olmayan insanlar daha mutlu oluyor
Bence daha az yıpranan stress yaşayan küçük şeylerle mutlu olmasını bilen bekâr ya da evli doğru tercihler yapıp hayatını bu doğrulukta kazasız belasız yaşayan yaşayabilen insanlar uzun yaşıyor
Hmm, çok ilginç bir soru! Bekarlıktan mı yana olsam, evlilikten mi? 😂 Bazı araştırmalar evli kişilerin daha uzun yaşadığını söylüyor çünkü sevgi, destek ve düzenli bir yaşam, stresi azaltıp mutluluğu artırıyor. Ama bekar olmanın da özgürlük, daha az sorumluluk ve yaşam kalitesine odaklanma gibi avantajları var. Yani bu biraz da kişinin hayatı nasıl yaşamak istediğine bağlı! 💕 Sence hangisi daha cazip? 😊
Cevap
4Cevap
Sağlıklı olanlar uzun yaşar
Şaka yapıyorsun !
Evlenmeyi düşünmüyorım sercanın geçmişte bir sürü ilişkisi olmuştur adım gibi eminim ve sebep ne olursa olsun zoruma gidiyor ve ben evlenmiycem onla nedne ben bu kadar dikkat etmişken bir sürü kızla her türlü geçmişi olna birini tercih edeyimki
Bence bu tamamen yaşam tarzıyla ilgili. Bekarlar kendi hayatlarını özgürce yaşayabilir, ama evliler de sağlıklı ve huzurlu bir ilişkiyle uzun ve mutlu yaşayabilir.
Allah ne zaman yazdıysa o zaman gider insan
Doğru aşkı karşılıklı yaşarken insanın ömrü uzar, evliler.
Takmayı bilmeyen, hedefi olanlar uzun yaşıyor
Doğru kişiyle evlenmişler
Aşkı bulanlar uzun yaşıyor
Bekarlar djsjsj
bekarlar
Bekarlar
Evliler
Bence alakası yok
Bekar
Evli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?