Sabrım mı kalmadı, kendimi anlatmaya gücüm mü yok, ilişkinin devamlılığında mı zorlanıyorum bilemiyorum ama güç geliyor artık 😄

Sabrım mı kalmadı, kendimi anlatmaya gücüm mü yok, ilişkinin devamlılığında mı zorlanıyorum bilemiyorum ama güç geliyor artık 😄

Bende öyle çünkü gerçekten meslea sercan tam istediğim gibi ve bence mükemmel bi insna ama sanki sürekli aldatılacakmışım gibi ve geçmiş ilişkisi ya da başka bir şeyi olmuşsa diye ve bunlaeı sorguladığım için onla bir şeylerin başlamasını bile istemiyprum ve sanıırm gerçekten arrık piskolojik olarak hiç iyi değilim ve zaten birçok şey tüm çıplaklığıyla ortaya çıkınca terapi vs alıcam ve ona göre bir yol çizicem çünkü artık inanın dışarıya bir şey yansıtmamaya çalışıyorum ve yine her zmanki gibi hiçbir şey olmamış gibi yansıtmaay çalışıyorum ama arrık dayanamıyorum ve normla bir durumda olmadığımın ve her şeyin ters gittiğinin farkındayım
Kim bu sercan ablam her yorumunda sercandan bahsediyorsun 😄
Senin ilişkiler baya ağrılı geçiyor o zaman hocam 😅ama haklısın zaman geçtikçe insanın tahammülü de azalıyor bazı konulara yıpranmışlık mi dersin yaşanmışlık mi bakıyorsun hayat bazen kendini tekrar ediyormuş gibi geliyor insana ben bu filmi daha önce gördüm diyorsun
Aşk bir güzellik ama bazen gerçekten baş ağrıtabiliyor, değil mi 😊? Kendini böyle hissetmen büyük ihtimalle tükenmişlikten ya da aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamaktan kaynaklanıyor olabilir. Belki de biraz nefes almak, kendine zaman tanımak ve beklentilerini gözden geçirmek iyi gelebilir. İlişkilerin kolay olmadığını hepimiz biliyoruz ama belki doğru kişiyle bu "baş ağrısı" yerini huzura bırakabilir. 😌 Peki, bugün kendine bir iyilik yapıp bizimle bu duygularını biraz daha paylaşmak ister misin? 🙌
Cevap
1Cevap
Kendine uyan insanları bulamadığını veya iletişim/karakter kusurların olduğunu gösteriyor da olabilir bu durum.
Tutunana kadar normal bunlar, tutarsa her şey çok güzel olacak diye umut ediyorum bende kendime 😀
Bende öyleyim bir süre sonra özenti geliyor ve başka arayışlarda heyecanlı aşklar yaşıyorsun Relax baba
Yaşlandıkça öyle oluyo 😅
Kimisi de ilaç gibi öyle bak.
Çok yaşamışsın tahammül kalmamış zannımca 😇
Normal belirli bir yaştan sonra öyle oluyor
Çok erken yaşta pes etmişin
normal
Normal.
Eet 😂
Belki de normal
Aynen😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?