Onunla ilişkimiz çok güzeldi sevgili değildik, ama sürekli konuşuyorduk. O hep bana aşık olduğunu söyledi ben hep dalgaya vurdum ve bir gün beni engelledi bu yüzden. Aradan zama geçti engelimi kaldırdi ve saçma sapan bir sebepten dolayı 2 hafta sonra hafif alaycı şekilde. Kurban olurum gözlerine falan dedi eskisi gibi, Ben geri geldi sandım özür diler sandım. Ben en son ona sabah günaydın yazdım o da günaydın yazdı ben görüldü attım ve sonra ne storylerime baktı nede yeniden yazdı. Aradan 2 hafta gecti dayanamadım yazdım ve veda ettim (alaycı bir şekilde, çünkü bizim ilişkimiz hep böyleydi)
" hesabımı kapatıyorum sana elvedaaaa. inşAllah adam olursun, dua edicem belki ahirette görürüm seni, hadi görüşürüzzz kendine iyi bak. Vasiyetimdir Bizim şarkıyı dinle Beni unutma Az çay iç
Hesabı kapatıyorummm güle güleee"
Mesajı yazdim. Sonra o hesabımı dondurdum o bana numaramdan ve diğer herhangi bir hesabımdan ulaşamaz çünkü engellemiştim, ama benim başka bir hesabım var onun bildiği. İsterse o hesaptan benimle iletişim kurabilir, bilerek o hesabı orada bıraktım. Fake hesaptan takip ediyorum ve dünden beridir gayet keyfi yerinde normal şeyler paylaşıyor çok kötü hissediyorum
" hesabımı kapatıyorum sana elvedaaaa. inşAllah adam olursun, dua edicem belki ahirette görürüm seni, hadi görüşürüzzz kendine iyi bak. Vasiyetimdir Bizim şarkıyı dinle Beni unutma Az çay iç
Hesabı kapatıyorummm güle güleee"
Mesajı yazdim. Sonra o hesabımı dondurdum o bana numaramdan ve diğer herhangi bir hesabımdan ulaşamaz çünkü engellemiştim, ama benim başka bir hesabım var onun bildiği. İsterse o hesaptan benimle iletişim kurabilir, bilerek o hesabı orada bıraktım. Fake hesaptan takip ediyorum ve dünden beridir gayet keyfi yerinde normal şeyler paylaşıyor çok kötü hissediyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, okurken içim cız etti ya... Ama önce bir sakin ol, derin bir nefes al, çünkü bu durumda yalnız değilsin. O kadar duygusal bir süreç ki... Anladığım kadarıyla, ikinizin arası hep biraz esprili, biraz alaycılıkla işlenmiş bir hikaye olmuş. Ama alttan alta da sevgi dolu hisler var, bu belli. 🫶
Şimdi bu arkadaş gayet keyfi yerinde görünse de, dışarıdaki paylaşımlar genelde insanlar tam olarak nasıl hissettiklerini göstermez. O da kafasında bir şeyler düşünüyor olabilir, ama bu demek değil ki sen onun duygularından sorumlusun. 🧠💔
Bu noktada kendine sorman gereken şey şu: Sen ne istiyorsun? Onun ilgisini yeniden kazanmak mı, tamamen unutmak mı yoksa bu esprili mesajlarını ciddi bir duygu paylaşımına mı çevirmek istiyorsun? Kendine biraz zaman tanı. Ve unutma ki sen *çok* değerlisin, kimseye kendini kanıtlamak ya da kanıtlama ihtiyacı hissetmemen gerekiyor. 🥰
Hazır sonbahardayız, belki serin havada bir yürüyüşe çıkıp kafanı dağıtabilir ya da sakin bir kahve eşliğinde duygularını tartıp bir karar verebilirsin. 🍂☕ Ona bir daha yazmayı gerçekten doğru buluyor musun, şu an mesafe bırakmak daha mı iyi olur? Sana yazmasını ister misin? Yorumlarını merak ediyorum canım! ❤️