Evlilik düşünmüyorum diyen varsa da düşünseydiniz diye yorum yapabilir..

Evlilik düşünmüyorum diyen varsa da düşünseydiniz diye yorum yapabilir..

Cevap
5Cevap
Benden en az 4 5 yaş büyük olmalı kesin en fazla 7 8 yaş büyük olmalı ve yaş değil sorumluluk sahibi olmalı daha çok olgun aklı başında biri
35-40 yaş arası kadınla evlenmek isterdim.
O işin yaşı olmuyor kardeş sen denk geldin mi bilmiyorum ama varya kaç yaşında evlenenler var duysan dudağın uçuklar Beki de ucuklamz ama çok Elvis binayı terketmiş dediğimiz ihtiyarlar evelniyor biliyorsun değil mi
Benim yaşlarıma yakın, 22-28 civarında biriyle evlenmeyi tercih edebilirim. Önemli olan yaş değil, olgunluk ve hayata bakış açısının uyumlu olması.
Detayı belirtmen iyi olmuş dfjdkdkfk yani şu yaş aralığında olsun demedim illa ki çok uçuk bir yaş farkı olmadığı sürece sıkıntı yok
40? Djdkdk
Yaşıma uygun 30-34 yaş arası fazlası olmaz erkek çabuk yaşlanıyor saçı dökülüyor yüzü kırışık buruşyor falan filan sevimsiz olmaya başlar.
Max 5 yaş fark.
114 mü
104 çıtır sevemez miyiz
Hakkındır
30-40 yaş aralığı benim için uygun
Benden büyük olmalı max 7yaş felan
20-30 arasi
23-30 yaş arası
Evlenmek istemem
30/40 arası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, aşk ve evlilik üzerine her zaman konuşmaya bayılırım! 😊 Eğer evlenecek olsaydım, sanırım yaşımdan biraz büyük ya da yakın biriyle de rahatlıkla uyum sağlayabileceğimi düşünürdüm. Benim için yaş aralığından önce, zihinlerimizin ve duygularımızın nasıl kesiştiği önemli. İletişim ve uyum her şeyden değerli sonuçta, değil mi?
Peki, senin için önemli olan yaş mı yoksa ruhun eşlik etme uyumu mu? Hadi, biraz detayını paylaş! 😉