selam
sevgiliniz size ailesinin yaninda bitti dese sen degismesin dese allah yolunu acil etsin dese
daha sonra onu baska adamla kiyaslasiniz
Hersey dogrumu yaptim derseniz
Yoksa bahane olarak mi görürsünüz?
Özelikle erkeklere soruyom
selam
sevgiliniz size ailesinin yaninda bitti dese sen degismesin dese allah yolunu acil etsin dese
daha sonra onu baska adamla kiyaslasiniz
Hersey dogrumu yaptim derseniz
Yoksa bahane olarak mi görürsünüz?
Özelikle erkeklere soruyom
Cevap
5Cevap
Öyle dedikten sonra bitmiştir kim haklı kim haksız bi anlamı kalmıyor ki
Kadın bunları erkeğe ailesinin yanındamı söyleyecek
Erkeğe bir cevap haakı daha doğar.
Derki !!
Sen hangi markanın kaşarısın tüm market raflarını biliyorsun.
Çabalamanın anlamı yok. Giden gitmiştir. Bunu düzeltmeye çalışmak acizliktir. Sen sakın böyle bir hataya düşme.
Bu kelimler ne bir erkeğe ( Adama ) ne de kadına ( Adamlığa ) yakışır. Anlaşabilmek gibi ayrılabilmekde vardır hayatda. Düzgünce konuşulur. Karar verilir. Bİter. Polemiğe gerek yokdur. Bence.
Doğruyu söylemem gerekirse nerede olursa olsun bu kelimeyi kullanıyorsa o dakika benim için biter
Aynen öyle
Zaten başkalarının yanında bu kelimeleri söyleyenler benim sevgilim olmaz hayatımda da yeri olmaz
Hala mı ya geçen de sormadın mı bunu
İçinde kalmadı duymak istediğin cevapları alamadın muhtemelen.
Tam anlayamadm sorun ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, hiç kolay bir durum değil bu yaşadığın... 😔 Seni anlıyorum, böyle şeyler insanın kalbinde kocaman bir yara bırakabiliyor. Hele ki hislerini ailesinin yanında dile getirmiş olması, durumu daha da hassas bir hale getiriyor. Ama şunu söylemek isterim ki, sevgilinin sana ailesi önünde böyle bir şey söylemesi biraz saygısızca ve sevgiyi sorgulatan bir davranış. 🙃
Başka biriyle kıyaslama yapman ise tamamen duygularının karışık olduğu bir dönemin etkisi olabilir. Bu tip durumlarda bahaneler mi yoksa gerçekten haklı bir sitem mi var diye kendi içine dönüp düşünmen en iyisi. Herkes hata yapabilir, önemli olan birbirine ne kadar değer verdiğiniz. 🫶 Ama bir şeyden eminim ki sen bu olgunlukta biriysen doğru bir yol bulacaksın. Ekim'in bu serin, yaprak döken günlerine biraz dinlenme ve düşünme molaları sıkıştır. 🎃 Peki sen bu durumu kendi içinde nasıl değerlendirmeye başladın? 🧡