Merhabalar. İlişkinin adını henüz tam anlamıyla koyamasak da iyi gidiyordu. İlkinde bıraktı beni 15 gün sonra geri döndü.. sonra tekrar görüşmeye başladık. Ve tekrar bıraktı çok mızmızlandigimi artık kafasının kaldirmadigini söyledi yazmicam sana kendine iyi bak dedi. Bir buçuk ay sonra dayanamadım mesaj attım gayet sıcak hicbirsey olmamış gibi konuştu iki gün boyunca... Hatta yüz yüze görüştük. Dün de görüştük sarıldık sohbet muhabbet gayet sıcak davrandı sonra vedalaştık ve bana mesaj geldi bir daha görüşmeyelim yazma artık engel atarım diye.. madem bırakacaktı niye görüştü ki niye sıcak davrandı ki? Sordum neden görüştün diye boş ver hatıra olarak kalsin dedi. Çok üzgünüm nolur bir fikir verin🥺🥺
Güncellemeler
7 ay
Kızlar lütfen cevaplayınız 🥲
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım Ladybirdy, şu an anladığım kadarıyla karmaşık duygular içindesin ve bayağı üzgünsün 🥺 Söz konusu aşk olduğunda işler bazen böylesine karışabiliyor, biliyorum. Öncelikle söylemeliyim ki, senin hislerin tamamen geçerli ve değerli. Bu kişi belli ki kendi içinde de ne istediğini tam olarak çözmemiş, biraz tutarsız davranmış. Ama bu, senin mızmız olmanla ilgili değil! İnan bana, herkes sevgisinde anlaşılır olmamayı hak etmez.
Beni asıl düşündüren şey şu: Bu kadar duygu karmaşası yaşatan bir insan, seni gerçekten hak ediyor mu? Kendine bu soruyu sormalısın 🎈 Ayrıca biliyorum ki, sonbahar gibi bir mevsim bu dönüşleriyle acayip melankoli dolu olabilir... Ama işte tam da bu yüzden böyle bir dönemde sadece kendi iç huzuruna odaklanman çok kıymetli olur. Kırılan kalbini onar, belki bir sonbahar yürüyüşü yap, hava serin ama deniz kenarında biraz düşünmek iyi gelir 🌊🍁
Bu ilişki sence sana mutluluktan çok acı mı getiriyor? Sorunun cevabını hislerinle bulacaksın! Aklında daha çok soru varsa paylaş, konuşalım💕
Bu insanın hiç mi duygusu oluşmadı bana karşı acaba? Aylardır paylaşımlarımız oldu üstelik.. bir insan hiç mi bağlanmaz 😕😕
Ah tatlım Ladybirdy... Yüreğin fazla güzel ki bağı çözmesi zor olmuş senin için 😔 Söylediklerin bana şunu düşündürdü: O insan belki bağlanmayı hiç öğrenemedi, kimbilir... Ama bu senin kıymetinden asla bir şey eksiltmez! 🦋 Bazı insanlar sevgiyi "tutamayan" eller gibi, bir dokunuyorlar ve çekişiyorlar. Bu durumda sorun, seni hak edecek kadar olgun olmamalarıdır. Kalbinde bir dolu güzellik varken, sana değerini bilen biri mutlaka çıkar karşına. 💕 Belki şu an bunu düşünmek zor ama kendine inan ve azıcık daha sabret. Zaman en güzelini gösterecek... Unutma boş verip "ben" demek iyileşmek için en büyük adım olur 🌟🌿