İlişki Tavsiyeleri?

Arkadaşlar çok beğenip hoşlandığım çocuk eskiden flört gibi konuştuğum çocuğun en yakın arkadaşı fakat diğeriyle aramda hiçbişey geçmedi duygusal bağ falan oluşmadı onun bana olan tek taraflı beğeni hoşlantısı vardı. Şimdi onun arkadaşı olan çocuk benim hikayelerime bakıyodu sürekli bakışıyoduk ve hissediyordum bana karşı bişeyleri olduğunu ama adım atamıyordu hikayelerime bakıyodu anlamlı hikayeler atıyodu sonra engelliyodu benimkine bakıp bana ondan önce neden beni tanımadın vs diye sordu ve olmaz demişti sonrasında onunla konuşmuş demiş ki aramdaki engel sensin bana baktığını vs anlatmış arada sen varsın yanlış olur demiş engelledim ama kalbim ve içimden o kızla konuşmak geliyo kız bana seninle daha önce arasında bişey olmadığını söyledi bi yaşanmışlık olmadığını söyledi o da evet doğru demiş bana başta neden söylemedin falan konuşabilirsin demiş ama bayada bozulmuş benim yakın kız arkadasımı falan arayıp arkadasının bunları yaptığını falan amlatıp ona bidaha güvenemiycem ama yol açtım demiş sizce sonucu ne olur çok yakınlar çünkü hani sizce tuzak olabilir mi yoksa gerçekten içinde bana karşı bir şeyler var ve istiyor mu? Gidişat ne olur tahmini? Bunlar benim kafamı çok karıştırıyor çünkü benim o hoslandığım cocuk eski konustuğumun cok yakını ve o cocuk buna sen benim ailemsin falan demis bu da o öyle diyo ben napıyorum işin garibi sana olan hsilerime engel olamıyorum bende istiyorum dedi SİZCE NE OLUR?
İlişki Tavsiyeleri?