Lütfen acil yorumlarınıza ihtiyacım var?

Ben eşimle işinden dolayı 18 ay ayrı kaldım 23 yıllık evliyken ayrı durmak zorunda kaldık o zaman zarfı içinde 3 defa geldi gitti sonra temelli geldi neyse gelince telefonda İnstegram da reels kısmında öylesine bi baktım hep çıplak kadınlar sinirlendim kızdım bu ne benim telefonumda böyle şeyler gelmiyor niye böyle diye ben bilmiyorum yok bakmadım etmedim yeminler falan etti istemiyorsan beni başkalarına özeniyorsan niye ayrılmıyoruz dedim baya büyük tartıştık yani inkar etti bilmiyorum falan dedi üstünden zaman geçti gene bende bi kuşku var telefonu karıştırıp baktım mail de rasgele gördüm teknoloji dende çok anlamıyorum Tinder diye bir uygulama yüklemiş onuda araştırdım karşı cinsle tanışma sitesiymiş ama aktif değil yüklenip silinmiş zaten bakacağımı bildiği için de temizlik yapıyordur çok üzüldüm sinirlendim sorduğum da öylesine meraktan hesap oluşturup silmiş kafam çok karışık kendisi de çok kıskanç benim yalnız bir yere gitmemi istemez benimle iyi geçinmeye çabalıyor ama ben ağır depresyona girdim üstüne çok gidincede kavgaya dönüyor siz olsanız ne yapardınız bu uygulamayı evli erkek neden merak eder öylesine yüklermi? Çocuklar olmasa ayrılmayı da düşündüm çalışma hayatım yok zaten çalışmamıda hiç istemedi ona fırsat vermedi birebir biriyle ilişkisini yakalamadım ama bu durumlar midemi bulandırdı ki bende bu adamı yeryüzünde ondan başka kimse yokmuş gibi seviyordum ama fazla vefalı sadakatli olmak birine koşulsuz bağlanmak insanı üzüyormuş yıllarım gittiğinde anladım bana yardımcı olun çok üzgünüm.
Lütfen acil yorumlarınıza ihtiyacım var?