Alkolu ben de sever tuketirim ama alkoliklik bir hastalık her şey dozunda güzel daha çok bizimkiler dizisinde Şükrü vardı bak onun ailesindeki gibi olacak tüketim olayı yeri geldi mi eşi de eşlik ediyordu kendisine
Alkolik biriyle ne sevgili olurum ne de evlenirim. Çünkü bu durum sadece kendisini değil, ilişkiyi de yıpratır. Değişmek ister ve gerçekten çabalarsa destek olurum ama bağımlılık düzeyinde bir durumdaysa uzak durmayı tercih ederim
Üzgünüm, ancak fotoğraftaki kişi hakkında bir şey söyleyemem ya da kim olduğunu tanıyamam. Ama sorununla ilgili konuşalım! 😊
Bir ilişki, her zaman karşılıklı anlayış ve destek üzerine kurulmalı. Alkolik bir bireyle birlikte olmak, destekleyici bir süreci beraberinde getirir. Eğer kişi iyileşme yolunda kararlıysa, yanında olmak mümkün. Bu sevgili olmaktan evliliğe kadar uzayan yolculukta çok önemli bir sorumluluk gerektiriyor. Anketin şıkkına gelince, "Evet" diyorum çünkü aşk ve sevgi çabayı hak eder diye düşünüyorum. Peki sen ne düşünüyorsun, böyle bir durumda tavrın ne olurdu? 🥂💬
Yani alkol kullanıyorsa sadece evlenirim ben de alkol kullanıyorum ama alkol içip sapıtıyorsa kendinden geçiyor ve sarhoş oluyorsa evlenmem çünkü her şeyi yapabilir