4 senelik evliydim eşim şahsı aldattı boşandım 1 yıldır dulum çevremdeki erkekler soğuk davranıyor evlenmek istiyorum kimse o gözlede bakmıyor evlilik teklifini benim mi etmem gerekiyor dulum diye 😭🥺🥹😪
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
8 ayBence dul kadınlar sevilmez diye bir şey kesinlikle yok, gerçekten hiç alakası yok. İnsanların soğuk davranması senin değerinle ilgili değil, çoğu zaman insanların önyargılarıyla, kendi güvensizlikleriyle ilgili oluyor. Bir kadın boşandı diye değeri azalmaz, sevgiyi hak etmez hale gelmez. Hatta çoğu zaman duygusal olgunluğu, ne istediğini bilmesi ve yaşadığı şeylerden güçlenmesi onu daha da değerli yapar.
Ben şöyle düşünüyorum Sen bir hata yapmadın, bir ihanete uğradın ve hayatını toparladın. Bu seni zayıflatmaz, aksine çok güçlü gösterir. Bazı erkekler güçlü kadınlardan çekinir, bazıları da “dulu görünce kendime güvenmem lazım” gibi saçma baskılar hisseder. Bunlar seninle ilgili değil, onların kapasitesiyle ilgili.
Evlilik teklifini senin etmen gerekmiyor. İlişkide ilk adımı atabilirsin, konuşabilirsin, tanışabilirsin ama duygusal emek ve ciddiyet göstermek karşındaki kişinin sorumluluğu. Bir insan seni gerçekten isterse, geçmişine değil sana bakar. Ciddi düşünen biri “dulum diye” seni geri çevirmez; aksine yaşadıklarını anlayışla karşılar. Bence sen yanlış çevredeki yanlış erkeklerle karşılaştın. Doğru insan çıktığında seni dulum diye değil, Volkan’ın anlattığı gibi iyi kalpli, ilişkide emek veren, sadakati bilen bir kadın olarak görecek. Ve emin ol, böyle biri olduğunda o zaten adım atar. Burada eksik olan senin değer görmen değil, karşına çıkan insanların seni hak edecek seviyede olmaması.
Sen yeterince değerlisin, sevilecek bir insansın. Geçmişin seni değil, karakterin seni tanımlar. Sen yeter ki umudunu kaybetme.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Öncelikle geçmiş olsun ancak çevrenın o gözle bakamamasının bikaç nedeni olabilir 1 enbasta henuz 1 yıl olmus ve çokta yıpratıcı bir bitiş olmus yani kimsenin ne ilişkisinin böyle bir sonla bitmesini istemem haliyle seni tanıyan henuz mantıken yorgun oldugunu yeni bir ilişkiye hazır olmadıgını düşünebilir
2 çocuk varsa buda ınsanları eski eşinle ömür boyu muhattap olman gerektiğinden senden uzak tutar talip olucak kişiyi
3 bence 1 yıl uzun süre değil şahsi fikrim halen dinlenmen gerek ki zati hayatına biri girse onunlada bi beraberlik kurman tanıman vs vs 1yıl olur
Umarim musmutlu günler sizinle olur hoşçakalın 🌺🤗00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Tamda bıçak sırtı bi olay yaşıyorsunuz
Artık kime güveniceksiniz?
4 yıllık eşiniz sizi aldatmış?
Karşınıza çıkan insanı nasıl ne kadar zamanda tanıyıp bidaha evleniceksiniz?
Kendinize zaman tanıyın
Sınırlarınızı yeniden çizin
Size uyan birisi mutlaka çıkacaktır
Ama bu sabır gerektiren bi süreçtir
Dul kadınlar sevilmez mi diye bi cümle yok?
Dul kavramına inanmıyorum 🤷
Erkek ya da kadın boşanır ve bekar kalır durum bu
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
8 ayÜlkemiz genel sorunu budur dul birisine çoğu zaman farklı gözle ve obje ile bakılır görülür bu utanç verici bir durum ama evlilik düşünmen güzel lakin bu ilişki de mantıklı sonra duygusal düşünmelisin yoksa yine üzülen kırılan sen olacaksın 🙏🙏 umarım sevgini kalbini ve yüreğini hak eden kişi kısa sürede karşına çıkar seni çılmazdan çekip alır...
036 Yorumla
Soran8 ayyok ya karşıma çıkanlar hep kullanmak he ama sen iskelet olarak güzel temennilerde bulunduğun için çıkar gibi dua et bana nasibim açılsın mercedesli 1.90 beyaz atlı esmerimi bulayım tamam mı 👉🏻👈🏻
- 8 ay
Benim başım kel mi bana da edersin dimi 👉👈👉👈
- 8 ay
Nasibinde varsa olur tabi ama bunun için hayatından ömründen vermelisin ki alasın
Soran8 ayyo kel degilsin baksana maşallah lüle lüle saçların var bence iskeletin gönlü geniş eder hepimize dimi iskelet abi edersin
Soran8 ayömrümü verirsem moruk olucam ne anladık biz bu işten önemli olan çıtırken olması
- 8 ay
Ben zamanında sana çok ettim onlara say @BayanRahibee34
Soran8 ayiskelet abi deme öyle ayıptır toplum içindeyiz bu güzel hanımefendiyi kırma et nolucak sanki be aaaa
- 8 ay
Aynen ya bak rica ediyoruz iki çıtı pıtı bayan 😊😊
- 8 ay
Ömrünün hepsini ver demedim ki zaten
- 8 ay
O zaman birinize yaparım aranızda seçim yapın
Soran8 ayevet çıtı pıtı minnoş güzel bişeyiz kırma bizi bak gece uyuyamazsın
Soran8 ayyok ikimize yapıcan naz yapma iskelet abi noluuurrrrr güzel ablamı satmam aslaaa
- 8 ay
Seçim olmaz biz ikiz iki kardeşiz ya hep ya hiç 🤷🤷🤣😂
Soran8 ayevet yürü manken hanımefendi arkandayım ✊🏻😁
- 8 ay
Yapacak bieşey yok ikinizi de tanımıyorum ama 1 kişi sadece
- 8 ay
Arkama değil kız yanıma gel 😂🤣😂
Soran8 ayiskelet abi senin gönlün kime gidiyo söylesene ne bu inat hayırdır ya bak işte ne nazlı çıktın aa
Soran8 ayhe yanındayım lafın gelişiydi o 😂😂
- 8 ay
Yok be inat etmez bence yapar bize bir güzellik bence 😂🤣 sana kıvanç bana da Burak özçivit gelir sabaha doğru 🤣😂
Soran8 ayAy heyecanla bekliyorum heheheheh 😂
- 8 ay
Varsa ben biraz da para istiyorum bide 10 tane lahmacun 🤣😂🤣😂🤣😂
Soran8 aysınırlı kontenjan 😂😂
- 8 ay
Yanında ne olsun istiyorsun ayran kola şalgam lokanta mı sandın burayı 🤦🤦
- 8 ay
Yanında sen varsın ya o yeter bize 🤣😂🤣😂🤣
- 8 ay
İstemez kalsın teşekkür ederim sağolun başka evrende artık
Soran8 aybenim güzel hemcinsim sana bu kadar ısrarla yazıyor sen neden istemez diyip kestirip atıyorsun noldu iskelet abi
- 8 ay
İliğimi kemiğimi aldı ondan istemiyorum
Soran8 ayAaa o nasıl laf onları alsa şu an sağlıklı olmazdın
- 8 ay
Yaşayan ölü oldum sayesinde
Soran8 ayE yuh iskelet abi abartma neyse hadi öpün birbirinizi barışın
- 8 ay
Bence siz öpün barışın ben çekiliyorum aradan
Soran8 aybiz öpüyoruz zaten bide sen öp senin yerin ayrı sayın iskelet
- 8 ay
Yok teşekkür ederim sağolun
- 8 ay
Haberim yok ama birisi beni mi öpecek 🤣😂🤣😂
Soran8 ayevet iskelet abi seni özlemiş ama utanıyor herhalde ondan söyleyemiyor öpecekmiş seni 😂😂
- 8 ay
Ben kabul ediyorum 😂🤣😂
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
8 ay
Canım, öncelikle hissettiğin bu duygular çok doğal ve seni çok iyi anlıyorum. İnsan, yalnız kaldığında bir hayat arkadaşına ihtiyacını daha fazla hissediyor. Ama unutma, senin değerini bir etiket ya da geçmiş belirleyemez. Bu çevrendeki insanlar belki de kendi önyargılarıyla seni anlamakta zorlanıyor.
Evlilik teklifini sen mi etmeliymişsin? Kesinlikle hayır! Sevgili Aşko Kuşko’m tam tersine, unutma ki gerçek sevgi senin yanında olmak isteyen tarafından gelir. Belki çevreni biraz genişletmek, farklı sosyal alanlarda kendini göstermek seni daha iyi hissedebilir. Eminim, bir gün o "sana gerçekten değer veren" insan karşına çıkacak. Sen ne düşünüyorsun, kalbine biraz zaman tanımaya hazır mısın? 🧡🍂💬00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
90Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 264,8b cevap paylaştı.
u 8 aysevilir neden sevilmesin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
8 ayHayır
Sen olduğun neyse o şekilde olmaya devam edeceksin.
Emin ol kendini yetiştirmiş olgunlaşmış bir kadın olduktan sonra seninle iyi anlaşan bir adam o niyetle sana yaklaşacaktir.
Sadece diğer türlü yaklasanlara pas verme, bu rengini belli edecektir.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
8 ayHayat seni yordu ama değerini eksiltmedi dul olmak bir etiket değil yaşadığın acının izidir sen hala sevilmeye layık güçlü ve yeniden başlamaya hazır bir insansın doğru insan çıktığında seni görür ve kıymetinle yaklaşır evlilik teklifi için kendini zorunda hissetme gerçek bağlar zaten kendiliğinden kurulur sen yeter ki umudunu bırakma ve kendini küçümseme
00 Yorumla Bence her kadın sevilmeyi sahiplenmeyi hakkediyordur. boşandın aldatıldın maalesef çok zor bir süreç ama bunu da sen seçmedin gittin ayrıldın kendine en çok yakışanı da yaptın. bence hiç evlenmemiş biriyle değil de dul olan bir adamla olman daha doğru olur en azından karşı taraf ergen olmaz ve ne istediğini bilen biri olur. illaki karşına çıkar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 939 cevap paylaştı. severler ama yatakta, üzgünüm canım ama dul olmak dünya genelince mimli bişey yakın zamanda da aşılacağı yok bunun yani artık şans işi senin ki, ki ilk kocanın aldattığını düşünürsek çok şanslı bi insan da değilsin gibi.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
8 aykendı ınsanı olunca o gozle bakıyolar maalesef adın ve uyrugun baska olsaydı durum boyle olmazdı. Aldırıs etme hayat senın hayatın.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
8 ayBende çok uzun süredir yalnız ve mutsuz ama olgun, tecrübeli, sadık, arzulu ve doyumsuz erkeğim. Saygı ve sevgi olmaza olmazımdır. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
00 Yorumla
8 aySevilir neden sevilmesin erkeklerin hepsi zaten dul hemde hiç evlenmeden zinacı daha mı iyi
310 Yorumla- 8 ay
Konuş bacımmm erkeklerin çoğu daha evlenmeden önce esk gibi takılıyor hastalık bile kapıyor ama haberi yok ama bakire kız istiyor bide dul kadınlara laf atıyorlar
- 8 ay
@günes121212 Allah herkesin kalbine göre verir boş hayal kurmasın kimse bakire isteyen bakir ol alı yok öyle bir dünya maalesef hayal aleminde yaşamasınlar önce kendi yedikleri nanelere baksınlar...
- 8 ay
Etrafındaki hiç kimseyi tanımadan ben dulum demek zorunda değilsin kusura bak a karşındaki erkek sana söylüyormu kaç kişiyle işi pişirdi hayır lütfen söyleme bu senin özelin kimseyide ilgilendirmez inşallah hayırlı biri çıkar karşına evlenip mutlu olursun
- 8 ay
@kalbikediaski Harbiden hayal dünyasında yaşıyorlar genelde bakire olan kızlar bakir olan erklerle birlikte evleniyor aksini görmedim ilahi adalet işte
- 8 ay
Erkeklerle*
- 8 ay
Bencede asla geçmişinizi anlatmayın bunu bir bakire olarak bile diyorum erkeklerin çoğu kimlerle yatmış oluyor hatta paralarını bile ona buna dağıtıyor sonra 30 yaşına gelince mehirden kaçıyorlar neymiş kadın çok fazla şey istiyor ee sen bu yaşına kadar kenara bir şey atacağına karı kıza yedirdiysen kadın napsın kendi hakkından mı vaz geçsin akıllı olun artık kızlar
- 8 ay
@günes121212 kesinlikle öyle
- 8 ay
❤️
- 8 ay
@günes121212 :*
Aşk İlişkileri konusunda 600 cevap paylaştı. Herkes evlenip boşanıp tekrar evleniyor çevrende sorun var çevreden çıkmalısın seven insan o gözle bakmaz bakamaz
00 Yorumla
8 aySevilir, tekrar evlilik teklifi alabilir :) ama bu kadar kafaya takıyorsan sen teklif et ne diyelim :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayKadınlar iyi kandırılıyor. Evlenmek sizin menfaatinize olan bir şey. Biz sevişmek isteriz seks isteriz evlenmek sizin arzunuz bizim değil. Evet sen çabalıyıcaksın senin arzun senin kaarına hitap eden şey evlenmek.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
8 aySevilir neden sevilmesin.
Ama eski. Kafalı insanlar dul kadına iyi gözle bakmazlar. Beyinsiz zihniyet işte00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Direk evlenmek mı istiyorsun flört dönemi olmayacak mı direkt niyetim ciddi evlenmek istiyorum dersen kaçarlar tabii benden söylemesi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı.
8 ayDul kadınlar erkekler peşimi birakmiyor diye söyleniyor normalde. Sense tam tersini diyorsun.
01 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
8 ayEvlenmek istiyorum demeseydin direk baştan iyiydi 😂 bende boşandım ama tekrar evliliğe ısınabilmem yıllarımı alacak eminim 😂
02 Yorumla- 8 ay
Sen neden ayrıldın ki 🤔🤔
- 8 ay
Anlaşamadık diyelim 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
8 ayDul kadinlar evlenmek değilde başka şeyler için hayal edilir
017 Yorumla- 8 ay
Dul erkekler ne olacak peki
Soran8 ayonlarda başka şeyler için hayal edilsin o zaman aradaki fark ne
- 8 ay
Neden olsa kadon erkek eşittir dimi aynısı onlara da olsun 🤷🤷
Soran8 ayEvet eşitiz erkeklerinde arka deligi var o zaman kadınlara sadece delik gözüyle bakmayın
- 8 ay
İlişki sonrası sıra bende demek bizim hakkımız olsun bence 🤣😂🤣
Soran8 aydön sırayla yapıcaz dememiz lazım 😂😂
- 8 ay
Taş kağıt makas yapalım kazanan ilk başlasın bence 🤣😂🤣😂🤣😂🤣
- 8 ay
@BayanRahibee34 sıra bnde derken neyle sıra sana geçiyor diye sormaya korkuyorum ama sorim 😄
- 8 ay
😈😈erotik Shop bunu düşünmüş bence 😂🤣😂🤣😂
Soran8 ayAklına gelen ilk şey gözlüklü abi 😂
- 8 ay
her şey bi ameliyata bakar yeter ki sen yeri gelince sıra senin de bana 😂🤣😂🤣😂🤣
Soran8 ayhallederiz canım rahat ol sen iste yeterki gönlün olsun 😂😂
- 8 ay
🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣 yeter ki senin gönlün olsun kabul et 🤣😂🤣
Soran8 ay😂😂😂 ee kabul edicen mi fazla naz yapma gözlüklü abi aloooo
- 8 ay
teşekkür ederim bn böyle şeylere yokum size kolay gelsin
Soran8 aygel seninle beraber olsun tamamlanırız abi
- 8 ay
Sende katıl bize olur
7 aySevilebilir ama bu senin duruşunla alakalı karşıya verdiğin izlenimlerle
00 Yorumla
8 ayElbet severiz bizde dul bir kadın hele bi çıksın karşımıza bakalım hayırlı olan
00 YorumlaBilakis daha rahat ilişki oluyor. Netler sokakta yemekte ve yatakta.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 411 cevap paylaştı.
8 ayBoşanmış kadına dul denmez
Bekar denir
Eşi vefat etmiş insana dul denir00 Yorumla Bekar erkek bulman biraz zor da belki dul erkekler ciddi düşünür
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
8 ay@soran sevilir koklanır niye sevilmesinki onların kalbi canı yokmu
00 Yorumla
8 ayBen evlenmem lakin sevişirim senin ile evinde kalırım o kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)8 ayRastgele seninle evleneceğim denmez ki. Sohbet tanışma olur güven olur sonra evlenelim dersiniz.
Evli olmak için ya da cinsel ilişki için evlenilmez.00 Yorumla
8 ayMaalesef bazı erkekler dul kadınlara ikinci el eşyaymış gibi bakıyor buda toplum yüzünden
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 553 cevap paylaştı.
8 ayGenel evden kadın çıkarıp evlenen var, dul kadın neden sevilmesin.
00 Yorumla
8 ayBen seni anlıyorum once sakin ol kendini olmak kısmını hallet gerisi olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 469 cevap paylaştı. Yo neden karşımdaki insandan etkilendiydem dul diye vazgeçip soğuyayım ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayBismillah ya 1 sene ne ki ne bu acale yeni evlilikten çıkmıssınız biraz bekar hayatı yaşayın gezip tozun ne bu koca meraki
02 Yorumla
Cevap sahibi8 ay@Aylinn121 Aklınız fikriniz erkek bekar hayatı yaşasın deyince dahi orspluk geliyor aklınıza farklı şehirler gezebilir çeşitli kurslara katılabilir kısaca GEZMEK demek birazda kültürlenmek demek aslında ayrılalı daha bir sene olmuş boşanmış kadınların çoğunda bu var hemen yeni birini bulma İHTİYACI bakın ihtiyaç diyorum çünkü evli hayatı yaşamaya alışkın olan bir insan tek başına kalmakta zorluk yaşıyor hemen boşluğunu dolduracak birini arıyor çünkü hayatında mutsuz. Kendi boşluğunu kendi dolduracak hobilerle kendini geliştirmekle kendisi çicek açacak sonea ona zaten zamanla arılar gelir 😏 arayışa girmez bile
Gizli Üye(36-45)8 ayDulsun diye herkes evlenmek için sıraya öı geçecek. Dullukla alakaso ne bir çok bekar var hiç evlenmemiş zsten
00 Yorumla
8 ayToplumsal bi önyargı var bizde onu aşmak için bi süre daha bekle dilediğin gibi olacaktır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ay1.80 boy 75 kilo atletik bir erkek için boyun kilon uygun mu?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
8 aysoğuk davranmalarının sebebi amaçları başka evlenmek değil
00 Yorumla
8 ayhangı sehırdsınkı ben evklenırdım senı tanımak ısterım
00 Yorumla10 senelik evlilik yaşadım... artık evliliğe töbe ettim... olursa imamnikahlı
00 Yorumla
8 ayBuyurun dertleşelim sizinle? Bu teklifleri yok gecme bi şans verr erkeklere.
00 Yorumla
7 aySevilir neden sevilmesin ki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı.
8 ayAman bir dakika boş durma, hemen evlen
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
8 ayneden evlenilmesin yanlıs düsünüyosun
00 Yorumla sevilir düzgünsen neden olmasın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 492 cevap paylaştı.
8 ayHer erkek böyle değil, biraz sabırlı olman lazım
00 Yorumla
8 ayDul olup da evlenenler var
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 745 cevap paylaştı. Neden sevilmesin. İnsansın sonuçta
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 416 cevap paylaştı.
8 ayNeden sevilmesin
00 Yorumla
8 ayNasıl yakaladın merak ettim
00 Yorumla
8 ayNeden sevilmez sın onlarda kadın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayAslında hemcimslerim dullara daha çok önem verir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
8 ayEvlilşk için erken değil mi yeni boşanmışsın
00 Yorumla Et sende adamlar nasıl teklif etsin ki sana
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
8 ayneden sevilmesin
dul biri olsun gerekirse00 Yorumla Dullari severim ve
00 Yorumla
8 ayEn çok dullar sevilir 😂
00 Yorumla
8 ayHayır açık kapı girer çıkarım olarak algılanıyo.
00 YorumlaGerçekten mi bence sende sana bakana şans ver
00 Yorumla
8 ayBen en çok dulları severim ❤️
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
8 ayHerkes sevilmeyi hakeder kendini etiketleme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayKızlarla takıl sende:))
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayHangi şehirdesin?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayDul kadının fb si Olma işi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayHerkes farklı bakıyor dul lara
00 Yorumla- Devamını Gör (43)
Devamını Gör(88)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi