ՏҽӀɑʍՏ
Nasıl birine “erkek arkadaş olabilecek nitelikte” yani “sevilesi bir erkek” diyebiliriz¿

ՏҽӀɑʍՏ
Nasıl birine “erkek arkadaş olabilecek nitelikte” yani “sevilesi bir erkek” diyebiliriz¿

Artık insanların kriterleri sınırsız seviyelere ulaştı. Birine uyarsın, biri için çok kötüsündür. Artık insanlar başkasına göre kendini şekillendirip olmadığı biri gibi davranmaya başladı. Beğenilmek ve kabul görmek uğruna doğallık diye bir şey kalmadı. Haliyle sevilesi erkek de kadın da hangi kriterlere sahip olursa olsun herkese göre farklıdır bundan sonra.
Öyle oldu dimi kiminin kriteri ve seçiciliği artarken, kimininki düştü 🤣
Aynen hatta kriterleri zirvede olup istediğini bulamayınca dibe çekenler bile oldu. Sadece iyi ve sadık biri olsun yeter diyenlerin sayısı da artmaya başlamadı değil 🤣
Kadınlar da yakında nefes alsın yeter der mi acaba
Onu diyeceklerini sanmam ya. Sonuçta erkek genetiği gereği genelde kendisine ilgi gösteren çoğu kadına karşılık verir. Erkeklere nispeten kadınların seçme hakkı hala daha fazla 🤣
Erkek başına 4 kadın mı düşüyordu :D hâlâ nasıl kadınların seçme şansı olabilir ki djfjd
O kadar çok muymuş ya bizimkiler de biraz seçici olsun o zaman, Ayılar yüzünden hepimiz fişleniyoruz 😂 bak dediğin orana rağmen yine de dünyada son erkek sen kalsan yine kabul etmem şeklinde onur kırıcı reddeden kadınlar bile var 🤣🤣
Ama erkekler de kadınların onurunu kırabiliyor bu işler böyle
Onlar şerefsiz
Bence en net şey şu, yanında huzur veriyorsa,
lafla değil hareketle güven gösteriyorsa,
seninle uğraşmıyorsa drama çıkarmıyorsa
sözünü tutuyorsa, ne zaman konuşsan aynı sıcaklıkta duruyorsa işte bu tam boyfriend material oluyor jsjhh böyle düz sakin tipler en sağlamı oluyor zaten ama nerede böylesi 😏
Yes yes, nerede 🫠
Bir erkeği ‘boyfriend material’ yapan, sadece dış görünüşü değil; güven veren, saygılı, anlayışlı ve yanında kendini rahat hissettiren biri olmasıdır. Küçük şeylere değer vermesi, empati kurabilmesi ve sözünde durması da çok önemlidir. Kısaca, yanında hem gülüp hem kendin olabileceğin kişi olması gerekir...
Ah evet 🫠
🤔yani bilemedim de bence seven kişi sevdiği kadinla çocuksu olmak ister sevilmek sevmek ister bunun tam tersini isteyen kişide bence erkek değildir 😂😂
Eh işte, tam tersinden kasıt ne o önemli
O zaman doğrudur
Ah, bu soru çok güzel bir konuya dokunuyor! Bir erkeği “boyfriend material” yapan şey, genelde incelikle birleşen güven, dürüstlük ve kişinin kendisini özel hissettirme yeteneği. 🥰 Mesela, seni gerçekten dinleyen, duygularını önemseyen, eğlenceli ama aynı zamanda sorumluluk sahibi birisi bu listeye direkt girer bence!
İyi bir sevgili, sevgi dolu minik sürprizlerle de kalbini ısıtmayı başarır. Sence, böyle bir özellik hangi kadar önemli? 😘
Nerede öylesi?
Ah canım ya, doğru kişi kesinlikle var ama bazen oynamakta biraz ustalar 😅 Sabırlı ol, çıkacak karşına! 🌟
Susurmusun
Cevap
33Cevap
Seversen o nitelikte olup, sevilesi olur yani, konu brnim için budur, kadın içinde erkek içinde yani.
Hiçbir şey anlamadım
Güvenilir, sözünün arkasında durabiliyorsa, tutarlı davranıyorsa bence odur...
Yetmez.
Ben kısaca olanı yazdım tabi ki yetmez.
Çemkirme bana
Sana çemkirmeyip kime çemkireyim.😀
Tamam sadece bana çemkir, asabım bozuldu sjcjs
Ben bozmadığıma kim bozdu gı asabını.😀
Göre
Mesela yani :D ahaha hemen kendini sıyırıp almışsın
Ben olmadığım kesin çünkü.😀
Net mi :D test mest yaptıralım jsdj
O net, kim bozduysa onu söyle onun asabını bozalım.😀😀
:D kime iftira atsam acaba jsjd
Ben nezaket deyim ama kadınlar genel olarak nezaketi sevdiğini söyleyip en hanzo olanı tercih eder, o yüzden nezaket çokta "boyfriend material" sayılmayabilir, ben bencesini söyledim.
Gönlüm kimi severse odur o dediğinden aşka sebep gerekmediği için kriter yazamam
Kızlar için gerçekten bu konu için yapılacak yorumlar anlamsız bence. Kızların eylemleri ile söylemleri birbirini tutmuyor.
Sorarsan çalışkan işinde gücünde dürüst falan filan der. Ama tercihlerine bakınca zoburun önde gidenini seçerler. Ne diyelim herkesin hayatı herkesin tercihi saygılar.
Kadına göre şekil almaması, duruşunun olması, kaypak olmaması, özgün birey olabilmesi temel kural. Kadın yönetebildiği, onun karşısında eğilip bükülen, şekilden şekle giren erkeği erkek olarak görmez, değişmeyen realite
Evvvet
Hatalarda çekip gitmek ya da kaçmak yerine çözüm bulucu olması olabilir ve tartışmalardan kaçmayan erkek bir de çoğunluğu kaçıyor ya da sanki hiç olmamış gibi sabhaları günaydın aşkım diyebiliyor off çok sinir bozucu
Günaydın mesajı atmaya erinen erkekler var yaw
Vardır illaki bilemem ben de tam tersi olurdu tartışmadan sonra bir şey olmamış gibi günaydin derdiler
Ama ne güzel işte kin tutamıyor falan yani 😕
Bak şimdi kalbim yumaşayacak en son ayrıldığım ex deccale karşı deme öyle şeyler kxnsk
Kalbin yumuşamaya meyilli :D bendenizi bahane etmeyiniz dkkf
galiba...
Kalmış o'nda orada 🙄
Bazı yolların geri dönüşü olmuyor, kalp orada kalsa da
O konuda haklısın, olmamalı da.. öz saygı denen bir olay var.
Şefkatle yaklaştığın birinin sana tek cümlelik bakması bu erkeklerden soguma sebebim o yüzden umudum kestim şu olur bu olur olmayan şeyimde bile değil.
Noldukine
Bazen ölüyor sonra dirilyor?
Benim gözümde "boyfriend material" olmak; karakter sahibi, iletişim kurabilen, büyümeye açık ve en önemlisi bana ve çevresine saygı duyan bir partner olmak demektir.💘
+1 🫠
Merhametli olacak deli psikopat olacak ama aynı zamanda bunları kontrol etmeyi bilecek
O nasıl oluyor djdj
Şöyle oluyor yeri geldi mi eğlendiriyor yeri geldi mi güldürüyor yeri geldi mi merhamet gösteriyoe
He o manada jdjd
Hıhı ☺️
Selamünaleyküm
Nerede sünepe varsa onu bulurlar aşk yaşamaya çalışıyorlar sonra tekmeyi iyince mecazi anlamda diyorum sonra tüm erkeklere gider yapar 😂😂
Aleykümselam, sanki erkekler farklı djd
Tabii istisnalar var..😅
Sözünün arkasında durması, güven vermesi, iletişimi bilmesi, trip atmadan derdini söylemesi… Bunlar varsa zaten otomatik olarak değerli biri oluyor.
+1
Güvenilir olması, kız arkadaşına sakin dışarıdaki herkese aslan kesilmesi ve önünde gölge gibi değil de kalkan gibi durması bana göre, sonuçta erkek arkadaş seçiyoruz oyuncak ayı değil.
Evet
Ejderhada avlasın mı
Yok bu konudaki husus ejderhaya yem olmaması, onu avlayacak kadar güçlü biri yok maalesef. 😌💅
Avlamaya değil belkide uysallaştırmaya gerek vardır 🙂
İddialı.
🌸
Babam gibi kula minnet etmeyen. Az kazansa da muhtaç etmeyen. Kadına değer veren delikanlı olmanın kitabını yazan.. Işıklar içinde uyusun🌸
Nurlar içinde.. başın sağ olsun.
Bizim versoya çevirip yanıt atıyorum.
Gülüşü, duruşu ve zekası ön plana çıkan kadın sevilesi kadındır.
Olmaz ya belki onu da soracaktım
O zaman da bu soruya vermem gereken cevabı veririm
🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Görmem lazım. Yani bütüne bakmak lazım bişey demek için kimse bişey için sevilmeyi haketmez bence
Tamam gördüklerini yaz ahdh
Bunu isteyenin buna karar vermesi lazım.
İstediğinin ne olduğuna.
Bir erkeği değiştiremeyeceğini anlamış olmasına
Herkesin aynı olmadığına.
Hee değişmiyorsunuz
Bir insan bir defa biri için değişirse başka biriside onu değiştirebilir.
Bana , olduğum gibi kalmak yakışıyor.
Birini ikna etmek zorunda mıyım?
Bunu da size sormak isterim.
Doğrudur.
İkna olması da benim işime gelmez aynı yukarıda değişim olan yürürlüğe girer.
Bana inansın ki bende her geçen gün daha çok inanacağı adam olayım.
Kısa ve öz konuşmayı seven biri.
Bu arada ilk defa biri “doğrudur” dedi.
Boyfriend bilmem ben, erkek vardır kadın vardır.
Kaba göre şekil almayan sözü net olan duruşu dün nasılsa bugünde aynı olan istenmediği yerde veya kabul edilmediğinde durmayan…Liste biraz uzun okuyanları sıkmayalım..
Benim gözümde kimse sevilesi bir erkek değil o yüzden pas diyip gidiyorum 😅
😅
Şöyle durunca bile bi yiyesin gelir yha hani. Hehhh o olabilir shsjd
Güzel net djdj
Dürüst merhametli komik ve zeki olması :) Çok şey mi istiyorum 🫠
Gayet makul djd
Herşeyden bir tutam olucak kadınları mutlu etmek bazen kolay bazen de zor iş. djd
Neresi zormuş
Kusursuzluk değil istenilen, olması gereken isteniyordur
Hayır değildir.. bir düşün bakalım. Yapılması gereken şeyler kusurlu bile olabilir 🙄
😒
Olur 😕
Sorman hata 🤦🏼♀️
Bir erkeği “boyfriend material” yapan güvenilir, saygılı ve duygusal olarak olgun olmasıdır. Seni dinlemesi, yanında durması ve sadakat göstermesi de önemlidir.
Öncelikle adam olması gerekiyor g*Tü başı ayrı oynamayacak güvenilir olacak sevdiği kadına özel hissettirecek
Sevgi saygı güven besleyen bağımsız bir insan uyumlu haline gelir. Kendi değerini bilen öz'ü de bilir. Kendini neyi beslersen onu çeker.
Bunu isteyenin buna karar vermesi lazım.
İstediğinin ne olduğuna.
Bir erkeği değiştiremeyeceğini anlamış olmasına
Herkesin aynı olmadığına.
Saygılı, düşünceli, küfür etmeyen, ilgili, temiz kalpli olması, öfke sorunlarının olmaması
Sorunun altına yorum yapan kadınların sıraladıkları kriterlerin tam tersi.
Yanında kendini dünyanın en özel insanı hissettirebiliyorsa tamamdır bu iş
Tavrında ve tarzında netlik taşıyan, sözünün eri, gücün timsali.
Doğru insanı bulman gerekiyor. Ama şanssızlık varsa zor kendimden biliyorum. 😂
Öyle Bir erkek yok. Bir şekilde yaşanıp gitmek mecbur kalınıyor işte.
Saygılı, Çalışkan ve duyarlı olması benim için yeterli
Bence bu kişiye göre ve kişilerin tercihine göre değişiyor
Kadın ruhuna hitap edebilen bir kişiliğe sahip olması yeterli
"Adam" olsun🙂
Tabii
Güven vermesi ve sözünde durması
+1
Cevap veriyorum :
Ben
😅😅
o erkekle kucaktaki kadın yakışmamış bnce
Tamam şimdi hepimiz buna yakıyoruz
Anlamadım
🤦🏼♀️ la havle..
Sinirlenince kendini kontrol edebilmesi bence
+1
Eli gönlü bol olacak 😅
Hee gönlü bol olsun kâfi
Olur olur
Bütün erkeklerin boynu devrilsin.
Hoydaa noldukine dfj
Öyle içinden geldi😑hiç biri bizi haketmiyor.
Etmiyor ciddili 😒
haydaaa ben naptım ya bunu hakedicek
@DoğukanGüllü öyle işte 😑
😏😏
One yahu? Türkilizce yasaklansın @KızlarSoruyor
Ne alaka
Saygıdeğer hanımefendi; yaşamınızda hangi dili kullandığınız ya da nasıl konuştunuz nasıl yaşadınız kimseyi ilgilendirmez ama herhangi bir yerde bir şey yazarken iki dili birlikte kullanamazsınız bir tanesini tercih etmeniz gerekiyor ayrıca bu şekilde dil kullanımları bir dilin bir Ulus’un geleneksel değerlerini ve kimliğini kaybetmesi demektir umarım ne demek istediğimi anlarsınız saygılarımı iletiyor güzel bir gün diliyorum
Teşekkürler fakat dil tercihi tamamen bana ait. Kimse kullandığım dili yargılayamaz veya sınırlayamaz. Bu yazdıklarınız biraz “bencilce öğüt verme” tarzında olmuş. Ulus'a seslenmiyoruz burada sjdj
Bir kadini seks materiali olarak goren erkekler sevilir
internet camiasında ise tip + karakter + para
Tam bilemedim şimdi
Götü başı ayrı oynamazsa
Anlayışlı & karzmatik
Olgun ve kibar erkekler
Tam olarak ben
😅😅
Hayır öyle demiş oldu, sevgili olacak adam benim dedin djf
Sen dedin ya sen jdfj
Semih karıştırdın iyice çorba ettin ya
dürüst olması