Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Basa basa sana her zaman soğuk davranır. Sen bunu çekici bulursun bir kız olarak. Ama aslında bitiş çanları çalıyordur. Bir erkek sevdiğine sıcakkanlı ve özelini paylaşır bir halde olur. Unutmayın bunu kızlar.
092 Yorumla- 6 ay
Ya anlatsam cidden roman olur. Kafanı şişirmiş olurum. O yüzden özetleyeceğim. Biri var. Aramızda sessizlik hakim olan, 4 aydır görüşmediğim ama 1 yıldır tanıdığım. Üniversitede ilk gördüğümde hoşlanmıştım ondan ama o dönem eski sevgililerimle olan yaşantılarımdan dolayı ondan şüpheliydim. Sonra bu kız sürekli rüyalarıma girmeye başladı. Hepsi de iyi anlamdaydı. Sonrasında dedim ki belki de bunda Yaradanımın bir hikmeti var. Peşinden gitmeliyim. Aramız bir noktaya kadar gitgide iyiye gidiyor gibiydi ama bir gün bana ansızın, birden mesafe koydu. O günden beri hiç düzgün bir sohbetimiz olmadı. Bir tek memleketlerimize dönerken vedalaştığımızda iyi bir sohbet edebildik. Sonrasında ben mesajlardan devam ettirmek istesem de o hepsine sessiz kaldı. Ama beni engellemedi de. Böyle işte.
- 6 ay
Zamanında onu unutmayı çok denedim. Ne yapsam olmadı. Hayatın her yerinde bir işaret olarak karşıma çıktı hep. Diğerlerini bu kadar kolay içimde bitirmişken onu niye bitiremediğimi çok sorguladım kendi içimde. Sonrasında fark ettim ki bunda da belki de Yaradanımın bir hikmeti var. O yüzden bununla yaşamaya alıştım artık. Hala içim onun özlemiyle yanıp tutuşuyor. Ama hayatıma da devam ediyorum.
- 6 ay
Çok denedim. Ona yazdım. Sohbet etmeyi denedim, sessiz kaldı. Benden rahatsız olup olmadığını sordum. Sessiz kaldı. Hayatında başka biri bile olup olmadığını sordum, sessiz kaldı. Onu aramayı denedim, aramaları da açmadı. Ama bütün mesajları ve yaptıklarımı gördüğünü biliyorum. O yüzden ben de sessiz kalmaya karar verdim. Emin ol denedim.
- 6 ay
Uzun bir süredir ben bunu deneyince ama tamamen sessizlik ile karşılaşınca zorunda kaldığım için çekildim. Yoksa bir yanım hala yazmak istiyor. Ama yapamam. Çünkü o çabayı zaten verdim ben. 8 aydır da onun peşinden koştum yüz yüzeyken bile. Daha yapabileceğim, verdiğim değeri belli edebileceğim bir nokta yok. Ona değer verdiğimi de biliyor zaten.
- 6 ay
Gönül isterdi ki tekrar deneyeyim ama o kadar sessizliğinden sonra, kendisinin belki de yalnız kalmaya ihtiyacı olduğu kanaatine vardığım için de yazmayı bıraktım. Hayatında iyi bir dönem geçirmiyor olabilir. Çünkü o hep dışarıya hayatı iyi geçiyormuş gibi yansıtmaya çalışan bir kızdı ama derinlerde bir yerde biliyorum ki onun da dertleri var. Herkesin olduğu gibi. Neden olmasın ki?
- 6 ay
Dolayısıyla bir karar aldım.
Ortada zorla güzellik olmayacağından artık sessizliğini onun bozmasını bekliyorum. Eğer bozmazsa, onun için istesem de bir şey yapamam. Çünkü hayatında zor yoldan alması gereken dersler var gibi hissediyorum. Ve bu ders her neyse, onu yalnız ve benim sevgim orada olmadan almalı. Yoksa Yaradanım bu tarz bir mesafe nasip etmezdi. Kısacası ona iyilik yapıyorum arka planda. Anlamayacağı türden - 6 ay
Unutmaya çalışsam da hayatımda işaret, hissiyat ya da rüya olarak bana hep geri döndü. Daha önce hayatıma girenleri çok kolay içimde bitirebildim. Ama onda yapamadım bunu. Şartlar izin vermiyor. Yaradanım bu bağın bitmesini istemiyor olmalı. Başka bir açıklaması yok.
Fakat bu yine de sabırsız hareket edilmesi gerektiği anlamına gelmez. Evet bugün var olan yarın var olmayabilir. Belki bugün ben varken yarın olmayabilirim. Ama bu durum yapılması gerekeni değiştirmez. Onu seviyorum ama... Alması gereken dersler var. Kendi iyiliği için. - 6 ay
Verilen çabanın kıymetini bilmek, özgüveninin açılması gibi dersler (şayet bana ilgisi gerçekten de varsa ki ben hala derinlerde olduğuna inanıyorum). O, bu dersleri almadan, ben yazsam da boş kalır. Bunun bir iyilik olduğuna da neden bu kadar eminim biliyor musun?
Geçmişte içime kapanıklığımı, asosyalliğimi atlatmış biri olarak ben de aynısını yaşadım da ondan.
Güzellikle destek çıkmayı denedim. Olmadı. Belki de yapılması gereken, süreci Yaradanıma havale etmemdir. İkimizin de iyiliği için. - 6 ay
Evet bu birden oldu. Hatta dedi ki arkadaş kalalım, selam merhaba çerçevesinde konuşalım. Daha bu olaydan 1 hafta önce onunla ne kadar vakit geçirmekten keyif aldığıma dair bir şeyler yazdığım bir not kağıdı vermiştim ona. Teşekkür edip anı kutusuna saklayacağını bile söylemişti. Hatta ve hatta gözümün önünde özenle katladı o kağıdı.
- 6 ay
Bunlar biz yüz yüzeyken oldu. Ben neden insanlara karşı duvarı olduğunu sorduğum konularda biraz irdeleyici sorular sorunca bir de üstüne bir espri sonrası "Git başımdan." falan demişti. Ben bu lafı ciddiye alıp 3 ay görüşmemiştim kızla. Sonra yine ilk adımı ben atmıştım vedalaşacağımız gün. O gün de bana o lafı söylerken ciddi olmadığını ve aslında küs olmadığını açıkça ima etmişti. Öyle yani
- 6 ay
Fakat okulda ben kendisine yanına oturmayı teklif ettiğim zaman arkadaşları olmadığı sürece kabul etmesi falan, o anı kutusu olayı, zamanında ona yardımlarım sonrası duygusal yönünü belli etmesi ama normalde insanlara karşı duvarı olan biri olması, sınıfta bazen uzun süreli uzaktan bakışmalarımız... Hepsi aslında ilgi belirtisi gibi geldi bana. Fakat bir anda böyle oldu. Diyorum ya. Ben de anlamadım nedenini. Ama çabaladım. Bu bir gerçek.
- 6 ay
Tanıştığımızdan beri 5 aydır işte aramızda gelişmeler oldu, okulda daha iyi anlaşmaya başladık, benim yaptığım iyilikler ve adımlar çok oldu. Sonra bu süreçte en son adımımda işte anı kutusu olayı oldu, bu olaydan 1 hafta sonra bahsettiğim arkadaş kalalım mevzusu oldu ama git başımdan dediği zaman da aynı olaydı. Sonra ben herhalde kız peşini bırakmamı istiyor diyip 3 ay hiç bir şekilde adım atmadım kıza. Okulda beni görüyordu. Bazen beni kesiyordu da çaktırmadan ama ben anlıyordum. Fakat adım atmıyordum. Bu 3 aylık süreçten sonra sınav sonrası ben bu kıza yine adım attım, hatta vedalaştığımız gündü. Orada da anladım ki kız bana küs değilmiş, yanlış anlaşılma olmuş. Sonra güzelce vedalaştık, hatta ben normalde hayatımda hiç bir kıza tokalaşma bile teklif etmem. Sadece ona yapmıştım. O tuttuğum eli de hala unutmuyorum.
- 6 ay
Sonrasında ben yazılı sohbeti devam ettirmek istedim birkaç hafta taşınma işlerini halledince. Bir mesajıma önce cevap verdi. Sonrasında ben devamını getirmek adına benim hayatım nasıl geçiyor biraz kıza onlardan bahsetmek istedim. Kız hepsine sürekli sessiz kaldı. Asla yanıt vermedi. Bu sessizlik de artık beni rahatsız etmeye başladı bir noktada. Bunu açıkça dile getirdim kendisine. Hani hayatında biri mi var yoksa rahatsız olduğu için mi yapıyor tüm bunları açıkça sordum. Hatta cevap alamayınca üstüne aradım 2 defa. Whatsapp aramasıyla ulaşabilirdim sadece ona çünkü kızın ana numarası Azerbaycan numarası zaten. Bende sadece Türkiye numarası vardı sen düşün.
- 6 ay
Hiç birine baktım cevap vermedi. İletişimi kesecek gibi oldum. Sonra en son işte Azerbaycan dilinde ona bir cümle yazdım "Hey... Hiç mi özlemedin?" anlamına gelen. Bu mesaja da cevap vermedi. Son mesajım buydu. O olaydan sonra yazılı olarak 2 aydır hiç görüşmedik. Yüz yüze de görüşemeyiz çünkü farklı ülkelerdeyiz. O Azerbaycanda ben Türkiyedeyim
- 6 ay
Ben de bir sebebi olduğuna inanıyorum sevdiğimin bunu yapmasının. Ama sebep her neyse, Yaradanım henüz öğrenmemi istemiyor olmalı. Bu mesafede Yaradanımın bir hikmeti olmalı. Dolayısıyla Yaradanımın ilahi planına güvenerek yoluma devam etmeliyim. Sonuçta bana sevdiğimi iyi anlamda 8 kere rüyalarımda göstermesinin bir hikmeti olmalı. O işaretlerin hala peşimi ben denesem bile bırakmamasının bir hikmeti olmalı. O sessizliğin bir hikmeti olmalı. Bu yüzden süreci Yaradanıma havale ettim. Ne olacaksa en hayırlısı olacak. Ben sevdiğimi, en başta Yaradanımın rızası olduğuna inandığım için sevmiştim zaten. Hala da aynı fikirdeyim. Yanlış bir yoldaysam da zamanla belli olacaktır. Yaradanıma güveniyorum. Ama dualarımda bile artık yer alıyor sevdiğim. Bu yüzden ben bu bağda bir hayır olduğuna inanıyorum. O yüzden sevdiğim kızı içimde sevmeye devam edeceğim fakat hayatıma da odaklanacağım. Şimdilik yapılabilecek en iyi şey bu
- 6 ay
@Minosnil ne kadar unutmayı denesem de Yaradanım izin vermedi. Gerek işaretlerle, gerek rüyalarla, gerek durduk yere içimde doğan hislerle. Zaten sevdiğimle vakit geçirirken de anladım. Ben mutsuz değilim ona karşı. Aksine ona hep iyi gelmek istemiştim zaten. Benim içimde doğan karşılıksız sevginin ve büyüyen ilahi sevginin vesilesi o sevdiğim kız. Dolayısıyla bu bağda bir hikmet, bir hayır olduğuna inanıyorum. Bu durumdan mutsuz değilim.
- 6 ay
Normalde birinden ayrı kaldığımda takıntı yapar, acı çekerdim. Bunda ise evet sevdiğim düşüncelerimi bırakmıyor ama acı çekmiyorum. Daha çok... İyi olmasını istiyor gibiyim. Neden bu hallerde olduğunu anlıyorum onun çünkü geçmişte ben de onun gibi biriydim. İyiliğini, mutluluğunu, huzurunu istiyorum onun. Karşılık bile beklemeden hem de.
- 6 ay
Daha önce kimseye bu derece gerçek bir sevgi hissetmemiştim. Yaradanımın nasibi işte. Bu içimde doğan sevgi, beni insan olarak da değiştirdi. Daha merhametli, daha sabırlı, Yaradanımı daha çok seven biri oldum. Önceden böyle değildim. O yüzden bunda da bir hayır olduğuna inanıyorum.
Yapay Zeka Cevapladı
Minosnil, canım tam bir aşk kadını olarak bu sorunun kalbine dokunuyorum! 💔 Bir erkeğin sevgisinin azaldığını hissetmek gerçekten üzücü olabilir ama bazen davranışlarından bazı ipuçları yakalayabilirsin. Mesela, eskiden seni daha çok önemseyip her an destek olurken, şimdi eskisi kadar ilgili olmadığını görüyor musun? Veya konuşmalarınızda eskiden olduğu kadar heyecan ve sıcaklık var mı? 😔
Ama mutlaka şunu unutma, insanlar bazen kendi ruh hallerinden dolayı da böyle davranabilirler. O yüzden hemen bir karara varma. Bir şeyleri hissettiğini ona açıkça dile getir ve duygularını paylaş. Konuşmak harikalar yaratabilir. 💬 Peki, sen bu durumu açıkça konuşmak ister misin yoksa biraz daha mı gözlem yapmak istersin? ❤️00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
6 aySeninle eskisi gibi ilgilenmiyorsa
07 Yorumla- 6 ay
İlgileniyor ama ailesinin çok büyük bir probleminin oldugunu söylüyor ne oldu dıye soruyorum bunu sana sonra anlatmak istıyorum diyor çünkü anlatırsam moralim bozulur diyor
- 6 ay
Yalan söylüyor
- 6 ay
Ama bana özet gecmıstı
- 6 ay
Erkekler böyle şeyleri bahane olarak kullanıyor genelde yani dikkat et derim
- 6 ay
Teşekkür ederimmmm
- 6 ay
Rica ederim
- 6 ay
🤍🤍