• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Bir erkeğin sevgisinin azaldığını veya bittiğini nerden anlarız?

Minosnil
Minosnil Takip Et
Xper 1 Yaş: 18
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Bir erkeğin sevgisinin azaldığını veya bittiğini nerden anlarız?
Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Dr-Mystic
    Dr-Mystic Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.

Basa basa sana her zaman soğuk davranır. Sen bunu çekici bulursun bir kız olarak. Ama aslında bitiş çanları çalıyordur. Bir erkek sevdiğine sıcakkanlı ve özelini paylaşır bir halde olur. Unutmayın bunu kızlar.

0
    92 Yorumla
    • Dr-Mystic
      Dr-Mystic
      6 ay

Onun için size soğuk yapan umursamaz erkeklerin boşu boşuna peşinden koşmayınız.

Yorumla
    • Minosnil
      Minosnil
      6 ay

Bana özelini anlatıyor ama bi tane ailevsel olay var anlatmıyor ve cidden büyük bir problem bana özet geçmişti morali çok bozuluyor ne oldu diye sorunca bile

Yorumla
    • Minosnil
      Minosnil
      6 ay

Bencede

Yorumla
    • Dr-Mystic
      Dr-Mystic
      6 ay

Onu seni üzmemek için yapıyor.

Yorumla
    • Minosnil
      Minosnil
      6 ay

Öyle mi dersin

Yorumla
    • Minosnil
      Minosnil
      6 ay

Ben ona soruyorum ne oldu diye bana diyor ki sonra anlatıyım moralim bozuluyo vakti gelince anlatırım diyor

Yorumla
    • Dr-Mystic
      Dr-Mystic
      6 ay

O an yalnız bırakman lazım. Bak siz kızlarla biz erkeklerin çok ciddi bir farkı var. O da ne biliyor musun

Yorumla
    • Minosnil
      Minosnil
      6 ay

Ne? Fark

Yorumla
    • Dr-Mystic
      Dr-Mystic
      6 ay

Siz ortada stresli bir durum olunca konuşarak ya da tartışarak sakinleşirsiniz. Biz erkekler ise içimize kapanarak, yalnız kalarak. Toplanınca eskisi gibi oluruz.

Yorumla
    • Dr-Mystic
      Dr-Mystic
      6 ay

Anladın mı mevzuyu?

Yorumla
    • Minosnil
      Minosnil
      6 ay

O da öyle diyo ki şu an cidden kötüyüm ben sana yazıcam seni seviyorum diyo sonra yazıyo

Yorumla
    • Dr-Mystic
      Dr-Mystic
      6 ay

Seni harbi seviyor. Anlayışlı olman lazım.

Yorumla
    • Minosnil
      Minosnil
      6 ay

Anladım teşekkür ederim bundan sonra ben de dikkat ederim

Yorumla
    • Dr-Mystic
      Dr-Mystic
      6 ay

Rica ederim. Yaradanım ikinize de gönlünüze göre en hayırlısı olan neyse onu nasip etsin. 🙂

Yorumla
    • Minosnil
      Minosnil
      6 ay

Çok iyi geldi bana bunu söylemen teşekkür ederim çok

Yorumla
    • Minosnil
      Minosnil
      6 ay

İnsallah kardeşim umarım seninde bi sevdıgın varsa Allah kavuştursun

Yorumla
    • Dr-Mystic
      Dr-Mystic
      6 ay

Ona bence şey yaz, "Seni gayet iyi anlıyorum, kafan ne zaman rahat olursa bana yazabilirsin. Bana mutlaka haber ver. Ben de seni seviyorum.". Düşecektir bu hareketine.

Yorumla
    • Minosnil
      Minosnil
      6 ay

Evet yapıyorum ben bunu sonra bana seni seviyorum falan dıyor

Yorumla
    • Dr-Mystic
      Dr-Mystic
      6 ay

@Minosnil kavuşmak istediğim biri olduğunu nasıl hissettin bilmiyorum ama Yaradanım senden razı olsun. Duygulandım. :)

Yorumla
    • Minosnil
      Minosnil
      6 ay

Anlatabilirsin sende her zaman dinlerim sende beni dinledin sonuçta içimi rahattlattın

Yorumla
    • Dr-Mystic
      Dr-Mystic
      6 ay

Ya anlatsam cidden roman olur. Kafanı şişirmiş olurum. O yüzden özetleyeceğim. Biri var. Aramızda sessizlik hakim olan, 4 aydır görüşmediğim ama 1 yıldır tanıdığım. Üniversitede ilk gördüğümde hoşlanmıştım ondan ama o dönem eski sevgililerimle olan yaşantılarımdan dolayı ondan şüpheliydim. Sonra bu kız sürekli rüyalarıma girmeye başladı. Hepsi de iyi anlamdaydı. Sonrasında dedim ki belki de bunda Yaradanımın bir hikmeti var. Peşinden gitmeliyim. Aramız bir noktaya kadar gitgide iyiye gidiyor gibiydi ama bir gün bana ansızın, birden mesafe koydu. O günden beri hiç düzgün bir sohbetimiz olmadı. Bir tek memleketlerimize dönerken vedalaştığımızda iyi bir sohbet edebildik. Sonrasında ben mesajlardan devam ettirmek istesem de o hepsine sessiz kaldı. Ama beni engellemedi de. Böyle işte.

Yorumla
    • Dr-Mystic
      Dr-Mystic
      6 ay

Zamanında onu unutmayı çok denedim. Ne yapsam olmadı. Hayatın her yerinde bir işaret olarak karşıma çıktı hep. Diğerlerini bu kadar kolay içimde bitirmişken onu niye bitiremediğimi çok sorguladım kendi içimde. Sonrasında fark ettim ki bunda da belki de Yaradanımın bir hikmeti var. O yüzden bununla yaşamaya alıştım artık. Hala içim onun özlemiyle yanıp tutuşuyor. Ama hayatıma da devam ediyorum.

Yorumla
    • Dr-Mystic
      Dr-Mystic
      6 ay

Zaten mesajlarıma da cevap vermeyince ben de sessizliğe çekildim. Zorla güzellik olmaz çünkü. Her ne kadar sevsem de. Engellememesi de hala bir mucize hani. Gerçi zaten ona kötü bir şey yapmadım niye engellesin ki?

Yorumla
    • Minosnil
      Minosnil
      6 ay

Bence yazmalısın kızlar çabalayan erkek sever bence git yaz konuş engellemediyse bu bi işaret olabilir birde başımı şişirmedin her zaman anlatabilirsin ama dediğim gibi belki de bi kere de dene

Yorumla
    • Minosnil
      Minosnil
      6 ay

Kısacası git konuş

Yorumla
    • Dr-Mystic
      Dr-Mystic
      6 ay

Çok denedim. Ona yazdım. Sohbet etmeyi denedim, sessiz kaldı. Benden rahatsız olup olmadığını sordum. Sessiz kaldı. Hayatında başka biri bile olup olmadığını sordum, sessiz kaldı. Onu aramayı denedim, aramaları da açmadı. Ama bütün mesajları ve yaptıklarımı gördüğünü biliyorum. O yüzden ben de sessiz kalmaya karar verdim. Emin ol denedim.

Yorumla
    • Dr-Mystic
      Dr-Mystic
      6 ay

Sessizliğine aynı karşılığı vermek zorunda kaldım kısacası. Çünkü günün sonunda zorla güzellik olmamalı. Seviyor olsam bile.

Yorumla
    • Dr-Mystic
      Dr-Mystic
      6 ay

Süreci sırf bu yüzden Yaradanıma havale ettim açıkçası.

Yorumla
    • Dr-Mystic
      Dr-Mystic
      6 ay

Uzun bir süredir ben bunu deneyince ama tamamen sessizlik ile karşılaşınca zorunda kaldığım için çekildim. Yoksa bir yanım hala yazmak istiyor. Ama yapamam. Çünkü o çabayı zaten verdim ben. 8 aydır da onun peşinden koştum yüz yüzeyken bile. Daha yapabileceğim, verdiğim değeri belli edebileceğim bir nokta yok. Ona değer verdiğimi de biliyor zaten.

Yorumla
    • Dr-Mystic
      Dr-Mystic
      6 ay

Kıza dolayısıyla 2 aydır yazmıyorum. Sebebi de haftalarca herhangi bir mesajıma cevap vermemesi ama görüyor olması.

Yorumla
    • Minosnil
      Minosnil
      6 ay

Şimdi bi daha yaz belki bu sefer olur

Yorumla
    • Minosnil
      Minosnil
      6 ay

Çaba vermen çok iyi

Yorumla
    • Minosnil
      Minosnil
      6 ay

Ama son bi kez daha denesen işte ne olur bir cevap ver desen

Yorumla
    • Minosnil
      Minosnil
      6 ay

Belki bu sefer olur kim bilir

Yorumla
    • Dr-Mystic
      Dr-Mystic
      6 ay

Gönül isterdi ki tekrar deneyeyim ama o kadar sessizliğinden sonra, kendisinin belki de yalnız kalmaya ihtiyacı olduğu kanaatine vardığım için de yazmayı bıraktım. Hayatında iyi bir dönem geçirmiyor olabilir. Çünkü o hep dışarıya hayatı iyi geçiyormuş gibi yansıtmaya çalışan bir kızdı ama derinlerde bir yerde biliyorum ki onun da dertleri var. Herkesin olduğu gibi. Neden olmasın ki?

Yorumla
    • Dr-Mystic
      Dr-Mystic
      6 ay

Dolayısıyla bir karar aldım.

Ortada zorla güzellik olmayacağından artık sessizliğini onun bozmasını bekliyorum. Eğer bozmazsa, onun için istesem de bir şey yapamam. Çünkü hayatında zor yoldan alması gereken dersler var gibi hissediyorum. Ve bu ders her neyse, onu yalnız ve benim sevgim orada olmadan almalı. Yoksa Yaradanım bu tarz bir mesafe nasip etmezdi. Kısacası ona iyilik yapıyorum arka planda. Anlamayacağı türden

Yorumla
    • Minosnil
      Minosnil
      6 ay

Eğer onu unutmaya çalışıyorsan yazmamam eğer unutamıyorsan yaz son bi kez de çünkü kim bilir yarın yazarım dediğin kişi yarın hayatta olmaz aynı şey senin içinde geçerli Allah korusunda

Yorumla
    • Minosnil
      Minosnil
      6 ay

Eğer seviyosan yaz bence seviyosun baya

Yorumla
    • Dr-Mystic
      Dr-Mystic
      6 ay

Unutmaya çalışsam da hayatımda işaret, hissiyat ya da rüya olarak bana hep geri döndü. Daha önce hayatıma girenleri çok kolay içimde bitirebildim. Ama onda yapamadım bunu. Şartlar izin vermiyor. Yaradanım bu bağın bitmesini istemiyor olmalı. Başka bir açıklaması yok.

Fakat bu yine de sabırsız hareket edilmesi gerektiği anlamına gelmez. Evet bugün var olan yarın var olmayabilir. Belki bugün ben varken yarın olmayabilirim. Ama bu durum yapılması gerekeni değiştirmez. Onu seviyorum ama... Alması gereken dersler var. Kendi iyiliği için.

Yorumla
    • Dr-Mystic
      Dr-Mystic
      6 ay

Verilen çabanın kıymetini bilmek, özgüveninin açılması gibi dersler (şayet bana ilgisi gerçekten de varsa ki ben hala derinlerde olduğuna inanıyorum). O, bu dersleri almadan, ben yazsam da boş kalır. Bunun bir iyilik olduğuna da neden bu kadar eminim biliyor musun?

Geçmişte içime kapanıklığımı, asosyalliğimi atlatmış biri olarak ben de aynısını yaşadım da ondan.

Güzellikle destek çıkmayı denedim. Olmadı. Belki de yapılması gereken, süreci Yaradanıma havale etmemdir. İkimizin de iyiliği için.

Yorumla
    • Minosnil
      Minosnil
      6 ay

Ama dedıgın çok kısa bi süre sadece 4 aydır konusmuyomussunuz

Yorumla
    • Minosnil
      Minosnil
      6 ay

Eğer o kızın hayatında biri olsaydı seni engellerdi

Yorumla
    • Minosnil
      Minosnil
      6 ay

Ama engellememiş ve bu da bi işaret olabilir ve bence bu kız hayatında pek de güzel şeyler gitmiyor olabilir

Yorumla
    • Dr-Mystic
      Dr-Mystic
      6 ay

Dertlerini bana hep anlatmasını istedim ama. Buna da sessiz kaldıysa ben ne yapabilirim? Sen söyle.

Yorumla
    • Minosnil
      Minosnil
      6 ay

Demekki içine kapanık biri ne demeliyim bilmiyorum ama ilk başta sana karşı sıcak yapıp sonradan soğuk yapması bi derdi olduğu anlamına geliyor

Yorumla
    • Dr-Mystic
      Dr-Mystic
      6 ay

Evet bu birden oldu. Hatta dedi ki arkadaş kalalım, selam merhaba çerçevesinde konuşalım. Daha bu olaydan 1 hafta önce onunla ne kadar vakit geçirmekten keyif aldığıma dair bir şeyler yazdığım bir not kağıdı vermiştim ona. Teşekkür edip anı kutusuna saklayacağını bile söylemişti. Hatta ve hatta gözümün önünde özenle katladı o kağıdı.

Yorumla
    • Dr-Mystic
      Dr-Mystic
      6 ay

Bunlar biz yüz yüzeyken oldu. Ben neden insanlara karşı duvarı olduğunu sorduğum konularda biraz irdeleyici sorular sorunca bir de üstüne bir espri sonrası "Git başımdan." falan demişti. Ben bu lafı ciddiye alıp 3 ay görüşmemiştim kızla. Sonra yine ilk adımı ben atmıştım vedalaşacağımız gün. O gün de bana o lafı söylerken ciddi olmadığını ve aslında küs olmadığını açıkça ima etmişti. Öyle yani

Yorumla
    • Dr-Mystic
      Dr-Mystic
      6 ay

Fakat okulda ben kendisine yanına oturmayı teklif ettiğim zaman arkadaşları olmadığı sürece kabul etmesi falan, o anı kutusu olayı, zamanında ona yardımlarım sonrası duygusal yönünü belli etmesi ama normalde insanlara karşı duvarı olan biri olması, sınıfta bazen uzun süreli uzaktan bakışmalarımız... Hepsi aslında ilgi belirtisi gibi geldi bana. Fakat bir anda böyle oldu. Diyorum ya. Ben de anlamadım nedenini. Ama çabaladım. Bu bir gerçek.

Yorumla
    • Minosnil
      Minosnil
      6 ay

Yanlış anlaşılma yüzünden kız sana kırılmış yani

Yorumla
    • Minosnil
      Minosnil
      6 ay

O kız sana o lafı ciddi anlamda söylememiş ilk başta bence sen 3 ay boyunca yazmayınca kız içine atmış ve kafasında bitirmiş galiba sende yazınca git demiş ama sen yanlış anlamışsın

Yorumla
    • Minosnil
      Minosnil
      6 ay

Bence böyle oldu

Yorumla
    • Dr-Mystic
      Dr-Mystic
      6 ay

Hayır ben yazınca git demedi hiç bir şekilde. Yüz yüze 3 ay görüşmedim onunla ama okulda denk geliyorduk hala. Bak mükemmel bir sunum bile yapmıştım. Sınıfta herkes beni tebrik etti. Özellikle ona baktım. Tepkisizdi.

Yorumla
    • Dr-Mystic
      Dr-Mystic
      6 ay

Bak olay kronolojisi şöyle:

Yorumla
    • Dr-Mystic
      Dr-Mystic
      6 ay

Tanıştığımızdan beri 5 aydır işte aramızda gelişmeler oldu, okulda daha iyi anlaşmaya başladık, benim yaptığım iyilikler ve adımlar çok oldu. Sonra bu süreçte en son adımımda işte anı kutusu olayı oldu, bu olaydan 1 hafta sonra bahsettiğim arkadaş kalalım mevzusu oldu ama git başımdan dediği zaman da aynı olaydı. Sonra ben herhalde kız peşini bırakmamı istiyor diyip 3 ay hiç bir şekilde adım atmadım kıza. Okulda beni görüyordu. Bazen beni kesiyordu da çaktırmadan ama ben anlıyordum. Fakat adım atmıyordum. Bu 3 aylık süreçten sonra sınav sonrası ben bu kıza yine adım attım, hatta vedalaştığımız gündü. Orada da anladım ki kız bana küs değilmiş, yanlış anlaşılma olmuş. Sonra güzelce vedalaştık, hatta ben normalde hayatımda hiç bir kıza tokalaşma bile teklif etmem. Sadece ona yapmıştım. O tuttuğum eli de hala unutmuyorum.

Yorumla
    • Dr-Mystic
      Dr-Mystic
      6 ay

Sonrasında ben yazılı sohbeti devam ettirmek istedim birkaç hafta taşınma işlerini halledince. Bir mesajıma önce cevap verdi. Sonrasında ben devamını getirmek adına benim hayatım nasıl geçiyor biraz kıza onlardan bahsetmek istedim. Kız hepsine sürekli sessiz kaldı. Asla yanıt vermedi. Bu sessizlik de artık beni rahatsız etmeye başladı bir noktada. Bunu açıkça dile getirdim kendisine. Hani hayatında biri mi var yoksa rahatsız olduğu için mi yapıyor tüm bunları açıkça sordum. Hatta cevap alamayınca üstüne aradım 2 defa. Whatsapp aramasıyla ulaşabilirdim sadece ona çünkü kızın ana numarası Azerbaycan numarası zaten. Bende sadece Türkiye numarası vardı sen düşün.

Yorumla
    • Dr-Mystic
      Dr-Mystic
      6 ay

Hiç birine baktım cevap vermedi. İletişimi kesecek gibi oldum. Sonra en son işte Azerbaycan dilinde ona bir cümle yazdım "Hey... Hiç mi özlemedin?" anlamına gelen. Bu mesaja da cevap vermedi. Son mesajım buydu. O olaydan sonra yazılı olarak 2 aydır hiç görüşmedik. Yüz yüze de görüşemeyiz çünkü farklı ülkelerdeyiz. O Azerbaycanda ben Türkiyedeyim

Yorumla
    • Dr-Mystic
      Dr-Mystic
      6 ay

Tüm olay örgüsü özetle bu

Yorumla
    • Minosnil
      Minosnil
      6 ay

Kızın gitmesi çok kötü olmuş ama belki numarasını degıstırmıstır sosyal medya hesabı yok mu kızın sen de

Yorumla
    • Dr-Mystic
      Dr-Mystic
      6 ay

Kız sosyal medya kullanmıyor ki.

Yorumla
    • Dr-Mystic
      Dr-Mystic
      6 ay

Kızın iki numarası var. Değiştirmiş olamaz. Profil fotoğrafı bile değiştirdi ama onun yeni fotoğrafı var. Mesajlarımı da gördüğüne eminim. Görüldüleri kapalı olsa bile grup mesajlarından anladım. Kız, Türkiye numarasının WhatsApp ını da kontrol ediyor.

Yorumla
    • Minosnil
      Minosnil
      6 ay

Whatsapp dışında ulaşabildiğin yer yok yani

Yorumla
    • Minosnil
      Minosnil
      6 ay

Kız sana görüldü mu atıyor

Yorumla
    • Dr-Mystic
      Dr-Mystic
      6 ay

Aynı numara yani. Sadece Azerbaycan numarasını bilmiyorum. Onu vermedi. Olduğunu biliyorum ama

Yorumla
    • Minosnil
      Minosnil
      6 ay

Belki numarasını degıstırmıs bulma şansın yok mu hiç bi ortak arkadaştan falan

Yorumla
    • Dr-Mystic
      Dr-Mystic
      6 ay

Evet görüldüleri kapalı olsa bile görüldü attığına eminim.

Yorumla
    • Minosnil
      Minosnil
      6 ay

Kızlar pek görüldü atmayı sevmezler

Yorumla
    • Dr-Mystic
      Dr-Mystic
      6 ay

Şimdiye kadar bir de eskiden snapchati olduğunu öğrendim ama onu kullanmıyor sanırım. Oradan da ulaşamadım.

Yorumla
    • Dr-Mystic
      Dr-Mystic
      6 ay

Başka sosyal medyası yok. Varsa da çok iyi gizliyor. Çünkü çok araştırdım ama bulamadım.

Yorumla
    • Dr-Mystic
      Dr-Mystic
      6 ay

Hayır Türkiye numarasını değiştirmedi diyorum. WhatsApp okul grup mesajlarını gören kız, o numaradan benim mesajları da görür. Görmemesi imkansız.

Yorumla
    • Minosnil
      Minosnil
      6 ay

Ya bi kere son bi kere yazsam cidden benim içimdede kaldı son bi kere

Yorumla
    • Minosnil
      Minosnil
      6 ay

Belki bu sefer cevap verir

Yorumla
    • Dr-Mystic
      Dr-Mystic
      6 ay

Olmaz üzgünüm. O fasılı çoktan geçtik jdldjdkd

Yorumla
    • Dr-Mystic
      Dr-Mystic
      6 ay

Tüm tuşlara bastım basacağım kadar zamanında. Hani kafeye çağırmadığım mı kaldı, kahve ısmarlamaya çalışmadığım mı kaldı, ders notlarında yardım etmediğim mi kaldı, hasta olduğu gün ona bitki çayı önermediğim mi kaldı... Neler neler.

Yorumla
    • Dr-Mystic
      Dr-Mystic
      6 ay

Ben gerçekten de sevdim onu.

Yorumla
    • Dr-Mystic
      Dr-Mystic
      6 ay

Karşılık beklemeden, çıkarsız... İyi olsun, mutlu olsun istedim sadece.

Yorumla
    • Minosnil
      Minosnil
      6 ay

Umarım mutlu olur ama cidden bi sebep olmalı

Yorumla
    • Minosnil
      Minosnil
      6 ay

Benim sevgilim yine kötü oldu bu ailevsel mevzulardan anlatmıyor cidden artık ben kendimi kötü hissedıyorum

Yorumla
    • Dr-Mystic
      Dr-Mystic
      6 ay

Seni kendi dertleriyle üzmek istemiyor. Sebebi bu

Yorumla
    • Dr-Mystic
      Dr-Mystic
      6 ay

Ben de bir sebebi olduğuna inanıyorum sevdiğimin bunu yapmasının. Ama sebep her neyse, Yaradanım henüz öğrenmemi istemiyor olmalı. Bu mesafede Yaradanımın bir hikmeti olmalı. Dolayısıyla Yaradanımın ilahi planına güvenerek yoluma devam etmeliyim. Sonuçta bana sevdiğimi iyi anlamda 8 kere rüyalarımda göstermesinin bir hikmeti olmalı. O işaretlerin hala peşimi ben denesem bile bırakmamasının bir hikmeti olmalı. O sessizliğin bir hikmeti olmalı. Bu yüzden süreci Yaradanıma havale ettim. Ne olacaksa en hayırlısı olacak. Ben sevdiğimi, en başta Yaradanımın rızası olduğuna inandığım için sevmiştim zaten. Hala da aynı fikirdeyim. Yanlış bir yoldaysam da zamanla belli olacaktır. Yaradanıma güveniyorum. Ama dualarımda bile artık yer alıyor sevdiğim. Bu yüzden ben bu bağda bir hayır olduğuna inanıyorum. O yüzden sevdiğim kızı içimde sevmeye devam edeceğim fakat hayatıma da odaklanacağım. Şimdilik yapılabilecek en iyi şey bu

Yorumla
    • Minosnil
      Minosnil
      6 ay

Sen dualarını eksik etme belki bi gün bi yerde karşılaşırsınız kim bilir

Yorumla
    • Minosnil
      Minosnil
      6 ay

Ama eğer sen onsuz daha mutlu olucaksan bırak olmasın her şey kader kısmet nasip sen elinden geleni yaptın

Yorumla
    • Dr-Mystic
      Dr-Mystic
      6 ay

Her namaz arkası Yaradanıma eğer ben onun için hayırlıysam ve o da benim için hayırlıysa bizi gelecekte birbirimize hayırlı bir eş olmayı nasip etsin diye dua ediyorum. Asla eksik etmem bu duamı

Yorumla
    • Dr-Mystic
      Dr-Mystic
      6 ay

Ama günün sonunda en hayırlısını Yaradanım bilir. Takdir yalnızca alemlerin yaratıcısı olan Yaradanımındır.

Yorumla
    • Minosnil
      Minosnil
      6 ay

Tabikide

Yorumla
    • Dr-Mystic
      Dr-Mystic
      6 ay

@Minosnil ne kadar unutmayı denesem de Yaradanım izin vermedi. Gerek işaretlerle, gerek rüyalarla, gerek durduk yere içimde doğan hislerle. Zaten sevdiğimle vakit geçirirken de anladım. Ben mutsuz değilim ona karşı. Aksine ona hep iyi gelmek istemiştim zaten. Benim içimde doğan karşılıksız sevginin ve büyüyen ilahi sevginin vesilesi o sevdiğim kız. Dolayısıyla bu bağda bir hikmet, bir hayır olduğuna inanıyorum. Bu durumdan mutsuz değilim.

Yorumla
    • Dr-Mystic
      Dr-Mystic
      6 ay

Normalde birinden ayrı kaldığımda takıntı yapar, acı çekerdim. Bunda ise evet sevdiğim düşüncelerimi bırakmıyor ama acı çekmiyorum. Daha çok... İyi olmasını istiyor gibiyim. Neden bu hallerde olduğunu anlıyorum onun çünkü geçmişte ben de onun gibi biriydim. İyiliğini, mutluluğunu, huzurunu istiyorum onun. Karşılık bile beklemeden hem de.

Yorumla
    • Dr-Mystic
      Dr-Mystic
      6 ay

Daha önce kimseye bu derece gerçek bir sevgi hissetmemiştim. Yaradanımın nasibi işte. Bu içimde doğan sevgi, beni insan olarak da değiştirdi. Daha merhametli, daha sabırlı, Yaradanımı daha çok seven biri oldum. Önceden böyle değildim. O yüzden bunda da bir hayır olduğuna inanıyorum.

Yorumla
    • Minosnil
      Minosnil
      6 ay

Gerçek aşık olmussun

Yorumla
    • Minosnil
      Minosnil
      6 ay

Umarım bu sevginin karşılığını alırsın

Yorumla
    • Dr-Mystic
      Dr-Mystic
      6 ay

Evet öyle. Yaradanıma şükür... 😌

Yorumla
    • Dr-Mystic
      Dr-Mystic
      6 ay

Sevdiğimden karşılık bile beklemiyorum. Onu karşılık beklemeden seviyorum. Yaradanım başta sevdiğim kız olmak üzere, cümlemiz için en hayırlısı neyse onu nasip etsin.

Yorumla
    • Minosnil
      Minosnil
      6 ay

Amin amin

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
6 ay
  • Minosnil, canım tam bir aşk kadını olarak bu sorunun kalbine dokunuyorum! 💔 Bir erkeğin sevgisinin azaldığını hissetmek gerçekten üzücü olabilir ama bazen davranışlarından bazı ipuçları yakalayabilirsin. Mesela, eskiden seni daha çok önemseyip her an destek olurken, şimdi eskisi kadar ilgili olmadığını görüyor musun? Veya konuşmalarınızda eskiden olduğu kadar heyecan ve sıcaklık var mı? 😔

Ama mutlaka şunu unutma, insanlar bazen kendi ruh hallerinden dolayı da böyle davranabilirler. O yüzden hemen bir karara varma. Bir şeyleri hissettiğini ona açıkça dile getir ve duygularını paylaş. Konuşmak harikalar yaratabilir. 💬 Peki, sen bu durumu açıkça konuşmak ister misin yoksa biraz daha mı gözlem yapmak istersin? ❤️

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

1

Cevap

• günes121212
    günes121212 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    6 ay

Seninle eskisi gibi ilgilenmiyorsa

0
    7 Yorumla
    • Minosnil
      Minosnil
      6 ay

İlgileniyor ama ailesinin çok büyük bir probleminin oldugunu söylüyor ne oldu dıye soruyorum bunu sana sonra anlatmak istıyorum diyor çünkü anlatırsam moralim bozulur diyor

• günes121212
      günes121212
      6 ay

Yalan söylüyor

• Minosnil
      Minosnil
      6 ay

Ama bana özet gecmıstı

• günes121212
      günes121212
      6 ay

Erkekler böyle şeyleri bahane olarak kullanıyor genelde yani dikkat et derim

• Minosnil
      Minosnil
      6 ay

Teşekkür ederimmmm

• günes121212
      günes121212
      6 ay

Rica ederim

• Minosnil
      Minosnil
      6 ay

🤍🤍

• Arifvv
    Arifvv Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 33%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı.

İlgisizliğinden

0
    8 Yorumla
    • Minosnil
      Minosnil
      6 ay

Ne gibi

Yorumla
    • Arifvv
      Arifvv
      6 ay

İlgilenmez pek aramasan aramaz yazmasan yazmaz bahaneler çok olur böyle hareketler var mı

Yorumla
    • Minosnil
      Minosnil
      6 ay

Yok arar sorar

Yorumla
    • Minosnil
      Minosnil
      6 ay

Hatta konuşmaları o başlatıyor

Yorumla
    • Arifvv
      Arifvv
      6 ay

Öyleyse normal bir sıkıntı yok bence

Yorumla
    • Minosnil
      Minosnil
      6 ay

Yaniiii teşekkür ederim

Yorumla
    • Arifvv
      Arifvv
      6 ay

Rica ederim

Yorumla
    • Minosnil
      Minosnil
      6 ay

🤍🤍

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir erkeğin sevgisinin azaldığını veya bittiğini nerden anlarız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bir erkeğin şımardığını , soğuduğunu ya da sevgisinin mi bittiğini nasıl anlarız? 19 cevap verildi
Bir erkeğin sevgisinin bittiği nereden anlaşılır? 8 cevap verildi
Bir Erkeğin Sevgisinin Azaldığını Nasıl Anlarız? 11 cevap verildi
Bir erkegin ilgisini kaybettigini nasıl anlarız? 12 cevap verildi
Bir erkeğin artık sevmediğini nasıl anlarız? 6 cevap verildi
Bir erkeğin sevip sevmedıgını nasıl anlarız? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kivi marmelatı sever misiniz?
  • El yapımı defne sabunu kullanır mısınız?
  • Benim hakkımda ne düşünüyorsunuz, nasıl bir izlenim bırakıyorum?
  • Aşkta Tam olarak nasıl birini arıyorsun?
  • Banyo lifi alırken plastik içermeyen doğal ve kadın emeği markalara özellikle dikkat ediyor musunuz?
  • En son ne zaman birinden hoşlandınız?
  • Nikah hediyesi istemeyi düşünüyorum abartı mi olur bu😂?
  • Susuz çöllerdeyim! Son içtiğin şeyi bana verseydin ne içmiş olurdum?
  • Lokum sever misiniz?
  • Evde terlik nasıl yıkanır, çamaşır suyu ile terlik yıkamak doğru mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨