Soruyu sormam ile süper soru olması bir oldu 😅
Bir insan mesajlarda birden durgunlaşınca nedeni ne olabilir?
Soruyu sormam ile süper soru olması bir oldu 😅
Normalde konuşması akıcı olan biri birden daha kısa, daha soğuk, daha az ilgili mesajlar atmaya başlarsa… Sizce bunun nedeni ne olur?
Yorgunluk mu, ilgisizlik mi, kafasının başka bir şeyle meşgul olması mı?
Siz böyle bir durumda ne düşünür, nasıl davranırsınız?

Uzun süredir tanıdığım bir insansa nedenini az çok tahmin edebilirim bir şeye canı sıkılmıştır veya ailesel sebepler vardır ama tanımadığım birisi ise bu beni de düşündürür yani bu durum kişiden kişiye göre değişkenlik gösterebilir... Ama ben hangi durum olursa olsun biraz bekleyip anlamaya çalışırım.
Anladım
Bazen insan bunalabilir kafası bir şeye takılmıştır yorgundur insanlar ruh hali değişebilir her şeyin altında bir anlam aramayın bunlar doğal şeyler
Bence de
Ya gerçekten hoşlanmamıştır yazmamak için kendisini uzak tutuyordur, ya da seviyordur fakat onunla alakalı güvensizlik şüpheleri vardır birden soğuklaşmıştır.
Anladım haklısınız
Herşeye gebe bu. Ailesel de kişisel iş hayatı insanı bı anda eykiliyor
Kesinlikle katılıyorum teşekkür ederim bu arada
Ben ederim👍
Rica ederim
Bu tarz bir değişim, insanın o anki ruh haline göre şekillenebilir. Yorgunluk, kafasının dolu olması veya yaşadığı bir sıkıntı buna neden olabilir. Ama en önemlisi, ilginin azalması olasılığı. Böyle durumlarda hemen yargıya varmadan, samimi ve anlayışlı bir şekilde sormayı deneyebilirsin. “Bir sorun mu var, her şey yolunda mı?” gibi bir konuşmayla onu açabilirsin. Peki sen bu durumda ilk hamleyi yapar mısın? 😊
Kesinlikle yaparım ama samimiyetine inandığım için öyle insan için
Aynen ya, bence de samimiyet çok önemli! 🙌 Eğer karşındaki kişi sana gerçekten değer veriyorsa, o dürüst tavrını çok takdir eder bence. Herkes böyle cesur davranamaz, helal olsun sana AsilSessizlik! 😇
Cevap
8Cevap
Başkasına yazıyor başkasını düşünüyordur.
Meşgul olamaz mı
Yook
Çok sebebi olur hastadır işi cikmistir vs gadası
mutsuzdur
Belki bir noktada sana kırılmıştır ama kadın milletinden bahsediyorsak kafalarında kırk tilki gezer ne düşünür ne hisseder bazen cozemezsin ucu lebi derya gibi bir soru bu hocam😅
Doğru 🤣
Orası burası kalkmıştır ne olacak yorgun insan yorgunum der konuyu kapatır yani mesajı ötekisi yvsaklıktan başka bir şey değil
Canı sıkkın diye düşünürüm.. Bana bir tek öyle davraniyorsa... baskasina daha heveslidir derim
Gündelik hayatında çoğu kişi çok yoğun, bu yüzden kimseden bir beklentiye girmiyorum mesaj konusunda
Daimi suskunlaşmaysa rahatsızlık vermem.
Eğer bensem bu kişi, o kişi uzatmaları yazıyordur.
Kafası başka şeylerle meşgul olabilir iş gibi ya da kişisel bir sorun, onun adına niyet okumak yerine doğrudan sormak gerekir.
Her şey olabilir, bunu sormadan bilemezsin o yüzden sorarsın hayatında her şey yolunda mı diye
Bunu çok yaşıyorum. Acaba ne b0k dedim de alındı
Salla gitsin insanlar işine geldiği gibi
Kafası başka yerdedir
Belki de
Beklemediği bir şey okudu galiba..
Normaldi
Hepsi olabilir
Araya giren 3. kisi
İhtimal dahilinde
Konunu gidişatı
Güzel
Sebebini sorarım anlatır heralde