Erkek arkadaşımla ilk buluşmada yaşadığım öz güvensizlik hakkında ne dersiniz?

Buluşmada gayet rahattım. Kendiside rahattı öyle ilk buluşmaymış gibi çekinmedik birbirimizden. Yakışıklıydı iyidi ama Çocukta sevmediğim tek huyu fazla açık sözlü ya da nerde nasıl konuştuğunu ya da işte ne bileyim konuştuğu söylediği şeylerin karşı tarafta bırakacağı etkiyi düşünemeyerek konuşuyor. Benim burnum hafif çıkıntılı kemerli burun. Çocuğun kolu yanlışlıkla burnuma değdi bende hep zararsın dedim güldük. O da bana napayım senin burnun büyük dedi. Daha sonra yüzümdeki tüyler ya da vücudumdaki küçük görünmeyen tüylere laf etti. Laf etti derken sanki hayatında hiç tüy görmemiş gibi tepki verdi. Dudağım ince küçük narin dudak. Dudağımdan öptü senin dudağın ne kadar küçük dedi. Bende parayı ver botoks yaptırayım dedim ahah. Kaşlarım çok açık olmasada kuaför hatasıyla biraz ortası fazla açık duruyor kaşını nasıl alıyorsun dedi bende ben almıyorum dedim kuaför alıyor dedim ortası neden fazla açık dedi. Ya abi senin karşında kız var yani sen biraz nasıl konuşacağını bilmen gerekmiyor mu? Ben zaten özgüvensiz birisiyim bugün onunla buluşana kadar neler çektim yani acaba beni beğenir mi edermi diye. İnsanlar dış görünüşüme böyle yanıt verdiklerinde benim özgüvenim iyice düşüyor. İyice kendimi beğenmemeye başlıyorum. Birde dişim yamuk. Onada laf eder zannettim ama etmedi. Yanımdada sürekli sıkılmış gibi davranıyordu. Ben ondan daha fazla enerjiktim. Sürekli konuşma bitiyordu yeni konu açıyordum sürekli espriler yapıyordum sıkılmayalım diye.
Güncellemeler
6 ay
Sakin olun ayrıldım arkadaşlar ahahaha
Erkek arkadaşımla ilk buluşmada yaşadığım öz güvensizlik hakkında ne dersiniz?