Çoğu kadını sağlıklı bulmadığım için özür dilerim?

Çok doluyum kimsenin damarına basmak istemem ama bi şekilde içimdekinin dışa çıkması gerekiyor ve hemcinsimi her halükarda övmeyi doğru bulmuyorum. Önce kendi içimizdeki çürükleri halletmemiz lazım erkeklerle olan sorunlarımızı tartışmak için. Neden erkeklerin bizi ilk vurduğu nokta arkadaşlık ilişkileri oluyor genelde? Birini sevmiyorsan sevme neyin kritiğini yapıyosunuz ben anlamıyorum. Çoğu arkadaşımın iletişimi hastalıklı çoğu da kadın. Hayatım boyunca çok çevre değiştirdim ama olay bu maalesef. Bende hiç mi sorun yok peki? Sorunlarımı sosyal ortamlara taşımıyorum her zaman uyumlu olmak için totiş veren biri oldum. Güç sizdeyse sıvıyorsunuz bıktım sizden. Çoğunun anne kız ilişkisi bile sıkıntılı bazı şeyler bu ortamda şekilleniyor maalesef. Ama toplum baskısı o bu diyerek herkesi anla herkesle empati yap her oksitlenmiş kalıntıya olabilir de bıktım benim de eksiklerim var ama kimse tolere etmiyor onu bırak burdan vuruluyorum sürekli. Küçük dağları onlar yarattı ama erkek görene kadar, sadece sevgililerinin aldatışlarını affedilebilir buluyorlar. Hemcinsiniz ya da size nezaketli davranan biri sizi anlıyor sizinle göz kontağı kuruyor diye pms dönemlerinizi çekmek zorunda değil.

Çoğu kadını sağlıklı bulmadığım için özür dilerim?