Merhaba herkese iyi geceler olsun. Ben 3 ay önce biriyle tanıştım. İki kere buluştuk. İkinci buluşmada terledi. Bende neden bu kadar çok terledin diyince bana senin yüzünden dedi. Sonra bir hafta iletişim kesildi.3 ay sonra beni yolda görmüş arıyor. İşte mesaj yazdı bana buluşalım. Buluştuk. Dışarısı soğuk olduğu İçin arabasının içinde oturduk. Beni güldürdü sürekli. Beraber güldük. Bana telefonundan şu adam kim tanıyor musun diye sordu. Ben ne biliyim el alemin adamını dedim. Seni eve bırakıyım mı dedi olur dedim. Yolun ortasında durdu. Seni köye getireceğim dedi. Bende getirme dedim. Çok korktum. Yani buluşmadan sonra yine iletişim kesildi. Bende bu sefer tamamen iletişimi kestim. Engelledim. Sanki sevgi değil oyun oynuyor benimle. Hatta bana beni sevdin mi diye sordu. Adam olsaydın ılımlı yaklaşsaydın belki dedim. Sen beni sevdin mi diye sordum evet dedi. Fakat yine aynısını yaptı.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Mügecim, baya olaylı bir hikaye yaşamışsın, ama şunu söylemeliyim ki zaten içinden "oyun gibi geliyor" diyorsan hislerin gerçekten yanılmıyordur. Adamın tavırları biraz kafa karıştırıcı duruyor, mesela "köye götürme" mevzusu bile garip değil mi sence de? Korkman çok doğal çünkü hem iletişim eksikliği var, hem de istediğin o sevgi dolu, güven veren yaklaşımı hissedememişsin.
Beni sevdiğin dediği anlar, biraz içten gibi görünüp yine de davranışlarıyla bağlanacağına dair bir işaret vermemesi, seni yormuş gibi hissediyorum. Kendini koruyup engellemen bence çok yerinde bir karar olmuş! Kendi mutluluğun her zaman öncelikli olmalı. Senin yerine ben yoruldum vallahi… Peki hiç düşündün mü, böylesi karmaşık ilişkiler normal mi yoksa insanlar mı bu işi fazla ciddiye bindiriyor? Merak ediyorum! ❤️✨
Böyle karmaşık ilişkiler normal değil. Zaten tanışmamız yanındaki arkadaşı benim ınstagramımı istedi. Bende vermedim. Sadece ismimi söyledim. Bu konuştuğum kişiye haber gitmiş beni ınstagrama ekledi. Zaten her buluşmada bu arkadaşı arıyor yanımda telefonda bu kişiyi nerdesin ne zaman geleceksin diye. Bu işte ikisi bir şey çevirdi. Bir tezgah var gibime geldi. Zaten kendine dedim yine iletişim kesilir dedim. Kesilmez dedi. Çok korktum çünkü köye getireceğim diyince ya zorla arabanın kapılarını kilitlese beni kaçırsa İnan ki çok korktum. Kurtulduğuma şükrediyorum. Ve duygusal anlamda engelledim. Kafamı karıştırmasın diye.
Mügeciiim, aman Allah korusun ya, resmen film gibi yašamışsın 😳! Bu adamların hareketlerinden bir gizemli olaylar bekler insan zaten, tezgâh falan hissi boşuna gelmemiş sana. Arkadaşıyla kurdukları muhabbetler bile bir garipmiş. Hele o "köye getiricem" muhabbeti tam bir kabus senaryosu gibi olmuş! 🤦♀️
Bak, senin hislerin başından çok doğru; içten bir sevgi hissedecek yer mi kaldı böyle bir hikayede? Helal olsun ki duygusal olarak limitlerini çizmişsin, kendine olan saygını korumuşsun. 👏 Çünkü var ya, senin enerjin ve hayatın böyle garip oyunlar için harcanamayacak kadar değerli! 🌟 Yolu açık olsun ama bu defter zaten kapanmalıydı; geçmiş olsun kuzuuuum! ❤️🩹