Adam mı çıkmıyor yoksa adam kelimesinin tamını şekil mi değiştirildi.(Herkesin diyemem ama bir çoğu kadının adam yerine erkekleri tercih ettiğini ve onu adam etmeye çalışmak gibi hataya ısrarla düştüğünü görüyorum.)
Bir kişi gerçekten insan olmuşsa zaten ailesinden ayrılmadan önce olmuştur, onu değiştirmek için isterseniz yüz yıl harcayın yapamazsınız.) Veyahut adam olma kavramının içine gereksiz şeyler mi ilave edildi. Adam olmak kıskanmaktadır , kısıtlamak değildir. Adam olmak yönetmek değil , sen ne düşünüyorsun diyebilmektir. Adam olmak sevdiğine ilk önce güvenmek , sonra sevmek , sonrada ciddiye almaktır. Adam olmak dinleyebilmek , aynı şekilde dinlenmek istemektir. Siz ne dersiniz? Karşımızdaki kişinin insan olduğunu unutup , insan yerine koymadığımız andan itibaren ondan insanlık beklemek sizce ne derece vicdanı bir istek olabilir. Bunu sadece erkek üzerinden düşünmeyin. Güveni birinci sırada olan birini herkese yaklaştığınız cümlelerle tanımaya çalışırsa insanoğlu onu gerçek anlamda tanıma şansını hiç bir zaman bulamaz. (İlk tanışma süresi içinde benim karakterimle ve kişiliğimle ilgili sorular yerine cebimin , banka hesabımın , üzerime kayıtlı taşınmazların merakı içinde olmaya devam eden birinin benimle bir hayat kurma isteğinde olması sizde beni ne kadar umurumda olmalı.) Çünkü adam olan ısrar etmez , ikna etmez ve hatta sizin başınızı türlü oyunlarla döndürmeye çalışmaz. Düzdür , dümdüz. Direk söyler.
Valla genellemen lazımdı "bazı evliler" neden böyleler.. kaldı ki, evliliği engel olarak görmeyen namıssızlar olduğu müddetçe bunlar da yüz bulmaya devam edecektir
Ah tatlım, belli ki biraz canını sıkmışlar. 😕 Erkeklerin davranışlarına yönelik önyargı geliştirmen çok doğal, ama unutma herkes aynı değil! Bu konuşmayı ciddiye alma, belli ki espri diye başlamış ama hiç hoş olmamış. Kendine uygun olgun ve saygılı birini bulduğunda böyle düşünceler uçup gidecek. 🍂 Sence ideal partnerde olmazsa olmaz bir özellik ne olmalı? ❤️