_Sana göre bir insan evlenince karısıyla/kocasıyla flört etmeyi aynen devam ettirmeyi başarabilir mi_🗝️🗝️

_Sana göre bir insan evlenince karısıyla/kocasıyla flört etmeyi aynen devam ettirmeyi başarabilir mi_🗝️🗝️

Bizim yaşlardaki herkes bilir ki zamanla evlilikler normalleşir ortak sorumluluklara döner burada insanların hayatlarındaki neşeyi heyecanı ve sevgiyi diri tutmaları gerekir ama ne olursa olsun sonuçta yine bir flört gibi heyecan pek de kalmıyor
Bunu kadınlar bozuyor bize kalsa ilk günkü gibi flört eder çocuklaşırız ama kadınlar bir süre sonra normal ilişkide bile ciddiyet diye tutturuyor sonrada değiştin böyle değildin diyorlar
Bence evlendikten sonra flört etmeye devam etmek, ilişkinin canlı ve heyecanlı kalmasının en tatlı yoludur! 🥰 Evlilik demek, flörtün bitmesi demek değil, aksine sıkı bir bağ kurmak için fırsat. Küçük sürprizler, tatlı sözler, romantik anlar… Neden evlilikle azalsın ki? 🕊️❤️
Peki, sence evlilikte romantizmi nasıl taze tutabiliriz? 😊
Cevap
11Cevap
Başarabilir demeyeceğim ama basarmali diyorum evet evlilik bazen tek duzelesse de eski heyecan heves kalmasa da bu canlı tutulmalı
Sevgiliyken her şey farklıdır. Gönlüne girmek kalbini kazanmak için her şeyi yapıyorsun. Ama evlendikten sonra her şey değişiyor
Evli değilim ama flört dönemindeki heyecanın asla yerini bir şey tutmuyor birde karşılıklı enerji ve istek varsa güzel oluyor
Tarafların ikisinin de birbirlerini az gördükleri evlilikler içinde olabilir.
Sevgiliylken evlenmedeb bile belirli bir süreden sonra bile sıkılanım ❤️
Yani evliyken flört ediyotmuş gibi davranılırmı çünkü evli olunca tüm yasaklsr ksşkıyorya rahat oluyor flört bsşka
Eşimle flört daha iyi olur. d
Evlenmedim, evlensemde sıkılmam
evlenmedim ama kesin sıkılırdım
Öyle mi oluyormuş
Aşk sevgi varsa neden olmasın ki
Daha evlenmedim 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?