Erkekler acil neden böyle ayar nasıl veririm?

ben 8 5 çalışıyordum o gece çalışıyor sabah 8 de işten çıktı yanıma geldi markete ben Kasiyerim sonra gitti uyudu akşam kalkınca buluşuruz dedim uyurum dedi tamam dediö mesaim bitti eve gittim saat akşam 8 de uyandı Knka bana ben arkadaşla nargile içmeye gidiyorum dedi tamam dedim bende ondan sonra dayanamadım kavga çıkardım senin herkese vaktin var bana yok dediö sen çalışıyorsun dedi bana ne çalışması 5 te çıktım ben işten dedim yeni uykudan kalktım unutmuşum dedi ondan sonra kafeden sonra yanıma geliyorsun dedim konuşçaz yüzyüze işe gitmesine yarım saaar kala geldi Knka ben ona bağırıp çağırıyorum karşımda gülüyor gidiyorum ben dedim kolumdan tuttu arkadaşım olabilir dışarı çıkarım saygı duymak sorundasın senle 7 24 olamam ben uyurken bana kalkınca buluşurux yazsan senle görüşürdüm böyle ufak şeyleri büyütme ağladım istersen sabaha kadar ağla bişey değiştirmez kendini değiştirmen gerek herşeyden bir şey çıkarma dedi bu kadar kötüyüm ben neden yanımdasın dedim seni değiştirebileceğimi inanıyorum çünkü senle gelecek düşünüyorum dedi ben çokmu yüz verdim buna bana niye böyle davranıyor

Erkekler acil neden böyle ayar nasıl veririm?