Nişanlım sürekli canımı yakıyor?

Birazcık uzun anlatacağım. Dışarıdan görüşe gerçekten ihitiyacım var, yorum yapacak herkese vakti için çok teşekkür ederim.

Nişanlım ile uzun zamandır birlikteyiz. gerçekten nazik ve düşünceli birisi. Ama sanki sinirlenince ne yaptığını fark etmiyor. Bir kaç ay önce tartışırken bileğimi tutuyordu. Konuşurken fazla sıktı sonra bir an canımın yandığını fark edince hemen elini çekti. Özür diledi. Bileğim morardı. Geçene kadar her gördüğünde özür diledi. Bilerek yapmadığını biliyorum. Hiç değilse canım acısında diye kolumu tutmadığını biliyorum.

Ama bu olaydan sonra bu defalarca tekrar etti. Bana siniriyle tutup sıkması gibi bir durum olmadığı için kaza gibi düşünüp çok üstünde durmadım.

Her defasında bir şekilde beni tutuyor ve canımın yandığını söylersem hemen bırakıyor sonra da özür diliyor. Gerçekten üzüldüğünü de görüyorum. Ama artık çoğu tartışmamızdan sonra küçük de olsa bir morluğum var.

Şimdiye kadar bu morluklar bir sorun değil gibi davranıyordum ama fark etmeden de olsa özellikle kıyafetlerimle saklamaya çalıştığımı fark ettim.

Bugün bir arkadaşım bileğimi gördü. Garip garip yalanlar uydurmaya çalıştım. Ve anladım ki saklamaya çalıştığıma göre kendimi kandırıyorum, aslında kötü hissediyorum demek ki.

Bunun dışında bana kötü hissettiriyor diyebileceğim hiç bir şey yok. Mutluyum da onunla birlikte. Kendimi tehlikede de hissetmiyorum, güveniyorum. Bu durum dışında her şey gayet iyi ama bu da öyle bir durum ki...

Siz ne düşünüyorsunuz bana bir akıl verir misiniz?

Güncellemeler
6 ay
Duvara vazo fırlattı ve koluma çarptı böylece ayrıldım. Çoktan yapmalıydım.
Nişanlım sürekli canımı yakıyor?