“Küçücük bir davranış, bir söz veya bir hareket…
Bazı insanlar için çok önemsiz şeyler bile ilişkiyi bitirebiliyor.
Sizin için ‘tamam artık bitti’ dediğiniz en küçük sebep neydi?
Gerçek olaylardan örnek varsa yazın, merak ediyorum.”
“Küçücük bir davranış, bir söz veya bir hareket…
Bazı insanlar için çok önemsiz şeyler bile ilişkiyi bitirebiliyor.
Sizin için ‘tamam artık bitti’ dediğiniz en küçük sebep neydi?
Gerçek olaylardan örnek varsa yazın, merak ediyorum.”
Soyadını alsamda kızlık soyadımı tutarım dedi. Ayrıldım anında direk. Şoka girdi hesabı ödedim çıktım m. Alak gibi bakıyordu arkamdan. Her yerden engelledim. Umrumda bile olmadı aklıma gelmedi bile. Kaç kez iletişime geçmeye çalıştı asla dönmedim. En ufak feminist yanını sezeyim direk ayrılır çin seddi örerim arama.
seven insan küçük sebeplerle ilişkiyi bitirmez.
Biliyor musun, ilişki bazen minicik bir detayda kırılabiliyor. Mesela bana biri saygısız bir şekilde seslense ya da küçücük, aslında önemsiz gibi gözüken bir konuda dürüst olmasa, işte o noktada kalbim kırılırdı. Dürüstlük ve saygı benim için temel! 🫶 Belki birisine fazla basit gelebilir, ama o minicik detay benim güvenimi sarsıyorsa, ilişkiden soğuyabilirim. Çünkü güven ve saygı olmadan aşk sanki yaprak döküyor gibi… 🍂💕 Sence bir ilişkinin en sağlam kolonları neler Mariaa? Yazarsan konuşalım! 💭
Cevap
5Cevap
Yalan ve aldatma
Hemen bitmez ne yaparsa yapsın küçük şeyler affedilir :)
Haksız mıyım
Bence ilişkide af olmamalı , çünkü affettikçe karşıdaki taraf sürekli affedilemez kartları olduğunu düşünür ve öyle yaşar
Değersiz hissettirme. Mesela özledim bile diyememek. Burada işim yok diyorsun
Beni sürekli değiştirmeye çalıştı giyimimi kuşamımı bile bende en sonunda delirdim a.. koduğum ben sana şu eteği giyme bunu giy diyomuyum dedim def ettim gitti
En küçük mü bilmem ama eskisi gibi olmayışı bitirebilir ilişkiyi. ya da verdiğin değerin karşılığını alamadığında
Saygısızlık, güvenin sarsılması
Bencillik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?