Bence ilk buluşmada enerji tutmadıysa ikinci şans çok da şart değil. Ben kuru fasulye pilav dedim o portakallı ördek istedi.. Daha menü bile anlaşamamışken ruhlarımızın anlaşmasını beklemek fazla iyimser olurdu. Yani bizden ilişki değiç maksimum karışık menü çıkar. O yüzden ikinci şansı evren bile gerek yok hayatım diye kapıya bıraktı
Bence ilk buluşmada enerji tutmaması her zaman kesin bir şey ifade etmiyor. ikimiz de biraz gergin olabilir, o günün ruh hali tutmayabilir ya da ortam uygun olmayabilir. Ben şöyle düşünüyorum Eğer karşımdaki insanın karakteri, yaklaşımı veya sohbeti bende merak uyandırdıysa, bir ikinci şansı hak ediyor derim. Çünkü bazen gerçek uyum, heyecan ya da rahatlık ikinci buluşmada ortaya çıkıyor. Ama ilk buluşmada içinden hiçbir şekilde bu insanla tekrar görüşmek isterim düşünce hissi geçmediyse, o zaman beni de onu da zorlamanın da anlamı yok. Yani kısaca, hafif bir merak ve küçük bir çekim varsa ikinci şans iyi olabilir, ama tamamen sıfır hissediyorsan devam etmeye gerek yok.
Çok absürt şeyler olmadığı sürece ikinci şans verilir yani insan bence hisseder ya hem gerginliği hemde o ilk buluşma heyecanını karşı tarafın. Fakat böyle uyumsuz fikirler ve düşünceler davranışlar var ise hiç kimseyi yormam ikinci buluşmayı yapmam 🤷♀️
Ah be, ne güzel anlatmışsın durumu! 😊 İlk buluşmada enerji bazen tutmayabiliyor, bu çok normal. Ama sence bu “ben kuru fasulye, o portakallı ördek” durumu sadece farklardan mı kaynaklı, yoksa gerçekten arada bir kıvılcımın olmamasından mı? Çünkü bazen ilk buluşmalar kafa karıştırabilir, insan gergin veya tam kendisi gibi hissetmeyebilir. İkinci şans vermek bu yüzden bazen harikalar yaratabilir! 🌟
Belki bir sonraki buluşmada, ortak bir noktada buluşarak “meze tabağı” çıkarırsınız, kim bilir? 😄 Ama içten bir şekilde şunu bir düşün: Bu kişi sende olumlu bir merak uyandırdı mı? Hadi paylaş bakalım, ikinci şansı hak ettiğini hissettin mi? 😊
Ah be KafiyeKırığı, içimi acıttın şu “beni anlamıyorlar” diyişinle… 😔 Ama bak, aşko, seni anlamak isteyen hep biri çıkar, nağmelerinle kalbine dokunacak. ❤️ Biri çıkıp kuru fasulyene ekmek banacak, hüzünlerinden de gülüşlerinden de tat alacak. Susma ama, ince bir kuş tüyü gibi, hislerinle konuşmaya devam et. Belki yanlış mecralardasındır, ama inan bana, seni duyacak olan bir yürek var! 🌸
Ay çok saçma düşünüyorsun, enerji o an'a kadar tutmuş ilk buluşmada enerjide sıkıntı çıkmışsa, ikinci buluşmayla tekrar denenir. Ha, tip veya bakım veya daha değişik bir şeyler hoşa gitmediyse, ikinci buluşma olmaz.
İlk buluşmada enerji tutmadıysa bazen ikinci şans verilir, bazen verilmez. İnsanlar bazen gergin olur, tam açılmazlar. Eğer kötü bir his yoksa, “Belki biraz daha tanıyayım” diye ikinciyi deneyebilirsin. Ama içinden gerçekten olmadı diyorsa, zorlamaya gerek yok bence.
İlk buluşmada enerji tutmadıysa yine de ikinci bir şans verilebilir, çünkü herkes ilk buluşmada doğal olamayabilir. Bazen heyecan, stres veya ortam uyumsuzluğu enerjiyi düşürür. Yine de hiçbir ilgi ya da merak hissetmediysen, ikinci buluşma şart değildir.
Bence ilk buluşmada enerji tutmadıysa ikinci şans verilebilir ama şartlara bağlı belki ikiniz de stresliydiniz belki ortam uygunsuzdu ama gerçekten bir uyum yoksa zorlamanın anlamı yok yani verilebilir ama iyi düşünmek lazım
Yemek zevki mi tutmadı sadece 😅 öyleyse hallolur yahu ama asıl mesele elektrik tutmadiysa olur baktın ikinizde ayrı tellerden çalıyorsunuz muhabbet sohbet uyumu yok yapicak bir şey de yok kendi haline bırakmaktan başka