çünkü biraz durup dusundu bunu soyleyınce.
Dün sınıfta hoşlandığım kıza öpüşme teklif ettim bugünde hafiften omuz attım çok canımı sıkmaya başladın dıye azarladı beni sizce seviyo mu?
çünkü biraz durup dusundu bunu soyleyınce.
Hani ne diyelim iş işten geçmiş kız bilsin ne kadar sevdiğini direk öpmek istiyon yok dokunuyon falan eskiden hoşlanıyomuş bence bu hareketler yüzünden vazgeçmiş olabilir olum direk öpüşme teklifi ne la kız seni abaza bellemiştir eğer troll değilsen senin mantığın aşk kalbe değil g*te bakar mantığı
Kizla konus gorus ama oyle yavsama kiza opusmek istedini felan soleme daha teklif bile etmemeissin kiza manyakmisin sen kizin gozunden dustun bir kere neyse fazla takilma kiza arada yaninda ol sohbet edin tabi izin verirse
Sen baya aşkla cinsel hazzi alabora etmissin.
dudaklarin cok güzel öpim mi?
Aman da aman nasil göğüs bu bir dokuniim mi?
Ile devam eder bu. He bizde yeriz oldu.
Troll olduğunu söyle lütfen. Bu kadarı çok agir :)
hyır cıdden bunu sokaktan gecen herangı bı kızada yapabılırım ben utanmam boyle şeylerden öyle bir şeyde asla ve asla söylemem bı kıza gogsunu ellım mı falan sadece opebılır mıyım sarılabılır mıyım koklayabılr mıyım derim hiç utanmam ayıp bısey degıl herkes sevmek sevılmek ıster b en o kızı opsem ne kadar hosuna gıder cunku bılıyorum benı sevdıgını daha oncekı mevzumuz farklı esmer ve cok tatlı bı kız sadece bı suredır bana cok soguk davranıyor sebebını bılmıyorum
Seviyr kendini agirdan satiyor
Cevap
7Cevap
Basit hareketler yapıyorsun bir mikmediğin kalmış
Doğal ol, oynak şeylerle uğraşma.
:D öpüşme teklifini ilk defa duyuyorum ve igrenc bişi. ben tokatı yapıstırırdım kız az bile yapmıs azarlamakla :D
Dudakların cok ilgimi cekiyor öpebilir miyim demişsin hayır demiş işte. nerde işini biliyosun. işini bilsen kız hayır der mi. ayrıca ben söylenmesinden hoslanmam. kim ne derse desin redderim. yani hicbişi yapamazdın diyemezsin. öpücük söylenmekle gerçeklesmez. öyle bir ortam olucak ki gözlerinle dudaklarına bakıcaksın. o da öpmek istedigini anlıcak..
E normal hayır demesi. baska kıza söylesen o da reddder
Sevip sevmemesi ile alakası yok bunun. sever ama söylemen hos degil anlatabildim mi? :)
Valla pek tekin birine benzemiyorsun. kusura bakma. kıza üzüldüm
yooo watsap gel sesimi dinletiyim :D bu benım www.facebook.com/snmz3
Pampa liseli gördüm ama bu kadarı bravo moruk kafanı yaşamak isterdim :D
Kıza yaklaşma uyarmış yanaşırsan silkeler haberin olsun bnden söylemedi öpüşme teklifi ne ya abaza mısın aga sen
şimdi düşünüyorumda ilerde kızım olursa sizin gibi oçocukları öldürmemek için kendimi nasıl tutabilrim diye kendi kendime soruyorum
Boyle erkekler var mi hala ya?
Ben o kizin yerinde olsam tokadi basardim ama demek ki kiz rahatsiz olmamis yani seni seviyor da olabilir.
senle öpüşseydi seni sevmiş mi olacaktı ne kadr saçma yaa. açılmadığın bir kıza böyle bir teklifte bulunulur mu?
tamam ama kız sana sinir olduğunu söylemiş. önce normal açılaydın bari öpüşme teklifi de neymiş. yapacağınız işi baştan batırıyorsunuz ondan sonra kızlar neden bana bakmıyo oluyo...
Kafan çok güzel güle güle kullan. d. d
haha çok haklısın gerçekten katılıyorum sana :D
Fazla üstüne gitme ama arada yanında ol bu arada öpüşme teklif etme kötü bir şey yapmışsın
yanlış yapmışsın kafa atman lazımdı
bir kıza böyle yaklasman bana göre hoş değil.
Öpüşmenin teklifi de mi olurmuş?
Senden nefret ediyor :d
Kız aşkından ölüyor
Öpüsme teklifi mi 5 yaşında falan mısın?
pek sanmıyorum..
yaş 12 sanırım :D
Kesin vericek
kesin vericek
pis abaza
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar