Dün sınıfta hoşlandığım kıza öpüşme teklif ettim bugünde hafiften omuz attım çok canımı sıkmaya başladın dıye azarladı beni sizce seviyo mu?

Dudakların çok dikkatimi çekiyo çok güzeller dedim tabi çıkışta. seni öpebilir miyim dedim hayır dedi sinirleniyorum dedi gitti sonra. bugunde saçıyla falan oynadım önümde oturuyodu çok sinirlendi bana eskiden hoşlanıyodu sizce beni seviyo mu hala?
lütfn kızlar cevap versin
Güncellemeler
+1 yıl
kız biliyo onu ne kadar çok sevdiğimi bizim mevzumuz farklı bugun saçıyla falan oynadım bıraz onumde oturuyodu çok hoşuma gıdıyo ona dokunmak farkettırmeden yarında çekip köşeye diycemki seni çok seviyorm sana dokunmak bana çok zevk verıyo bana değer verir misin falan diycem sizce sonuc ne olur?
Güncellemeler
+1 yıl
ben efendi gibi söyledim derste yanımda oturdu bende 1 saat dudaklarını ızledım cok hosuma gıttı cıkıstada sana bişey söylüycem içimde kalsın istemiyorum dudakların çok dıkkatımı cekıyo dudakların cok guzel senı opebılır mıyım dedım hayır dıyıncede özür dilerm diyip çekildim szce beni seviyo mu
çünkü biraz durup dusundu bunu soyleyınce.
Dün sınıfta hoşlandığım kıza öpüşme teklif ettim bugünde hafiften omuz attım çok canımı sıkmaya başladın dıye azarladı beni sizce seviyo mu?