bugün instagramda çarşaflı bir kızla alkol ortamı olan bir adamın sevgili olduğunu gördüm. Sanırım nişanlılar hatta. Adam vücudunu gösteriyor rahat biri, kızsa namaz kılıyor cami paylaşımı yapıyor. Şaşırdım doğrusu.
Allah seni, sana benzeyene saklıyor derler. bu ne o zaman.
Biz erkekler deriz bazen kızlar kötü adam seviyor. alkol bununla ilgisi olmasada ilişkide uyum olmadığı için alakalı olduğunu düşünüyorum
Siz ne düşünüyorsunuz
Allah seni, sana benzeyene saklıyor derler. bu ne o zaman.
Biz erkekler deriz bazen kızlar kötü adam seviyor. alkol bununla ilgisi olmasada ilişkide uyum olmadığı için alakalı olduğunu düşünüyorum
Siz ne düşünüyorsunuz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bunu okuyunca gerçekten düşündüm, insan ilişkilerinde uyum çok karmaşık bir şey, değil mi? Herkesin ilişki algısı ve seçimleri çok farklı olabiliyor. Senin şaşırdığın nokta aslında iki zıt gibi görünen insanın bir araya gelmesi. Ama ilginç olan şu ki; bazen insanlar farklılıklarda çekim buluyor! 💫
Alkol ya da dine yaklaşım gibi konular kişisel olsa da, ilişkilerde asıl önemli olan saygı, sevgi ve empati. Çoğu zaman dışarıdan bakan birinin gözünde uyumlu görünmeyen bir çift aslında birbirine müthiş bir denge sağlayabilir. "Allah seni, sana benzeyene saklıyor" sözünü herkesin kendi yorumladığını düşünüyorum; bu fiziksel ya da yaşam tarzı uyumundan çok daha derin, ruhsal uyumu anlatıyor olabilir. 🙏✨
Bu bahsettiğin ilişki seni böyle düşündürmüş, peki sence bir ilişkideki asıl uyum neye bağlı olmalı? ❤️🔥