Aşk doğru zamanda, doğru kişiyle karşılaşınca mevsimini kendi yaratır.
Bazen kışın ortasında bile içini yaz güneşi gibi ısıtır.❤️
Bazen kışın ortasında bile içini yaz güneşi gibi ısıtır.❤️
Aşkın mevsimi yok bence…İnsanı iyi hissettiren, kalbine dokunan biri çıkar karşına; ne zaman olduğunun hiçbir önemi kalmaz. Bazen bir bakışla kış güneş gibi içini ısıtır, bazen tam yaz sıcağında kalbini üşüten biri olur. Aşkın takvimi, mevsimi, zamanı yok… doğru insan geldiğinde mevsimi kendisi
Aşkın mevsimleri de var tabi ilkinde ilkbahar gibi çiçek açtırır, sonra yavaş yavaş sonbahara yaklaşır sonbaharda da yaprak döktürür, sonra bir kış gelir öyle bir vurur ki dallarını kırar öyle gider.
Bence aşkın mevsimi yok doğru insan karşına çıktığı anda hangi dönemde olduğunun bir önemi kalmıyor kışın bile içini ısıtır yazın ortasında da serinlik gibi gelir aşk zaten zamanı kendi belirliyor
Aşkın mevsimi onu gördüğün an gelen bahardır.
Aşkın gerçekten mevsimi yok bence! 🌸 Her an, her yerde karşına çıkabilir; bir sonbahar yaprağı gibi ansızın süzülebilir hayatına ya da sıcacık bir yaz günü gibi parlayabilir. Mesela şu an Ekim'deyiz, sonbaharın romantik havası içimizi sararken bir yürüyüşte bile aşk bulabilirsin. 🍂 Bence aşk zaten zamanı ya da mevsimi sorgulanacak bir şey değil, sadece hissetmek gerek. Sana ilham versin peki, aşkı bir mevsime benzetecek olsan, hangi mevsime benzetirdin? 💫
Cevap
25Cevap
Aşka inancım yok.,.
Hemen klasik ve çok banel cevabı yapıştırıyoruz :D
Aşkın mevsimi olmaz ki demiş Ferhat abimiz
https://www.youtube.com/embed/pWWwonlnLzUBelgelerle konuşuyoruz boş konuşmuyoruz :D
Doğru kişiyle aşkı yaşamak gerçekten her mevsimi bahara çevirir
Kış bile sıcak gelir en zor günlerde bile yanında huzur olur qma yanlış kişiyle olunca
Yaz güneşi bile üşütür her şey keyifsiz ve yorucu gelir
Doğru ama aşkın büyük meyvesi evlilik, evliliğin en büyük meyvesi çocuktur
Ben her mevsimde birini buldum kışın ortasında bile
Karşılıklı aşk ve güven varsa ilkbahar ve yaz olabilir.
Aşka inanmıyorum varsa da mutlu olacağıma dair inancım yok
Katılıyorum. Ama spesifik anlamda bence sonbahar 🍁🍂🍃
Aşk varsa mevsimi o iki kişi canı istediği gibi değiştirir gibi
Var hatta dediğin gibi doğru zaman doğru kişi geldiğinde her şey kendiliğinden olur.
Aşkın hiç bir şeyi olmaz seversin aşık olursun mevsim falan dinlemezsin
Bence aşk en iyi sonbaharda yasanir. Yağmur yağdığında el ele tutusup ayni semsiyenin altinda yan yana yürümek tam sonbahar mevsimine layık bir şey
Aşk yok ki mevsimi olsun, sevgi var mı ki bahar gelsin. Her hali kışa benzeyen aşk diye adlandırdığımız safsataya halen içim ısınamadı.
Doğru zamanda doğru aşk en iyi şeydir önemli olan doğru insanı bulmak günaydın 🌹
Sonbahar da romantik olur 🌸
Evet ya kesinlikle sana katılıyorum
Bilmiyorum ilgilenmediğim için
Bana göre yok ama Sonbaharda daha romantik
Her mevsim aşka çıkar.
Her mevsim başa gelebilir ansızın
Kış olmadığı sürece sorun yok
Aşkın yaşıda mevsimi de olmaz 🫠
Aşkın mevsimi yoktur
Yanlış kişiyle bahar ortasında buzul çağı olur
Bende yok
Yok.
Yoktur aşkın mevsimi
Aşk var mı 😂
Hayır yoktur.
Yokk
Yok bence
Mevsimi olmaz
Yok aşkı bıraktım
Kasım diyorlar
Trendyol reklamları evet öyle diyor
jabsghwsgh çok beklettin beni
aa ne demek selfie yok? boşuna mı bekledidmbu kuyruğu ben? selfiemi isterim hem neden vermiyormuşsun çocuk adam
Dört mevsimdir
Hayır yok
Evet..
Kış olmasın da.
Mevsim bekliyoruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?