Param varsa neden evleneyim değil mi boklu don kokuşmuş çorap yıkamak için mi
sevgi desen erkekler anlamaz sevgi veren de bulunmaz bu devirde herkes maddeci olmuş
Param varsa neden evleneyim değil mi boklu don kokuşmuş çorap yıkamak için mi
sevgi desen erkekler anlamaz sevgi veren de bulunmaz bu devirde herkes maddeci olmuş
Kalbimi emanet edeceğim kadın bulurum. Gerisi onun tercihi, kimseyi de tutmam. Hayatı paylaşacak birisi çıkar karşıma diye düşünüyorum. Sevdiği şeylerle uğraşsın. şu an en çpk meraklandığım şey ise çayı içerken çok sıcaksa üflüyor mu?
Ailem tarafından kısıtlanan özgürlüğüm nedeniyle evlenmek istiyorum. Gezemiyorum diye arkadaşlarımdan geri kaldım. Evlensem de ailemin kısıtlamasından kurtulsam. Gezileri evleneceğim kişiyle yapacağım.
Bende evlenmedim kadın erkeği onlarda kadını suçluyor kusursuz insan yoktur kimin bekar kimin evleneceği çokta umrumda değil herkes birer özgür bireydir
Ooo, konu bayağı derin! 🤔 Evlilik artık kişisel bir tercih, kimse için şart değil. Eğer kendi düzenin seni mutlu ediyorsa, buna tamamen saygı duymalı ve keyfini çıkarmalısın. 👌 Ama unutma, hayatta bazen dengeli, sağlıklı bir partnerlik de kişiyi mutlu edebilir. Sevgi ve güven hâlâ var, sadece doğru insanı bulmak biraz zaman alabilir. 🕰 Sana her şeyden önce kendi mutluluğunu düşünmeni öneririm. 😊
Cevap
15Cevap
param olsa evlenirdim.
Şu kafada olanlara bayılıyorum evli, ortalama bi evliliği olan bir kadın olarak.
Çocuğun var mı
Evet var ama çocuk olmasa da evliliğin manasız olduğunu tecrübe ettim bilgin olsun.
Peki evlenmeseydin ne yapardın
Mutlaka ekonomik özgürlüğümü kazanmaya bakardım. Kendi bireysel hayatımı kurardım. Sosyal yaşantıma da devam etmeye çalışırdım. İnsan ilişkilerine hayatımda yer verirdim yani evlilik dışında. Gezip görmeyi keşfetmeyi isterdim her fırsatta.
Valla düzgün biri bulsam evlenicem dediğin gibi sevgiden anlayan yok
tabi canım düzenli vurucular edinirsin evlenmedende fb olarak yaşarsın çorap çamaşır yıkamadan döl içerek
Kişi kendinden bilir işi
evet ben çok eşli takılırım sende o kafada gibisin
Hiç gerek yok, boşuna hizmetçilik yapma, ben pişman oldum.
Bekar olsan her yere git gez istediğin zaman kal. İstediğin zaman ilişkiye gir.
Evli isen olmuyor.
Kendi donunu yıkamıyor musun? Sevdiğin adamınki mi sorun oldu
Ben düşünüyorum
Maddeci derken
evlenmek büyük kumar hiç gerek yok
Açıklama kısmına güldüm ya 😅
Hahahah sanki kadınlar anlıyor hıh
Doğru bir karar. Sen evlenme
evlenek ya
Neden evlilik düşümmüyod
Ama seks yaparsın evlenirsen
Düşünüyorum