Eğer gerçek bir evlilik gibi olmayacak ve çıkarlarım gözetilecekse ben kabul ederdim cjcjckk
(birde yakışıklı olacak tabii 😄)
Eğer gerçek bir evlilik gibi olmayacak ve çıkarlarım gözetilecekse ben kabul ederdim cjcjckk
(birde yakışıklı olacak tabii 😄)
Zengin biri ile anlaşmalı evlilik kabul edebilirdim e sonuçta faydama olacak ama kadın neden kabul etsin beni onun dışında yurt dışı hayalim gerçekleşmese yine anlaşmalı evlilik düşünebilirdim vatandaş biriyle
Yani sırf vatanadaşlık almak için de seninle evlenmek isteyebilir. Bu tarz evlilikleri duymuştum birkaç kez. Ama çoğu sonrasında boşandı tabii
Evet, ancak sonrasında aşk evliliğine dönüşse çok güzel olurmuş aslında
Ve nasip 😄
Aynı evi ve zamanı paylaşma konusunda uyumlu olursak gerçek bir dost edinebilmek için sağlıklı bir yöntem beraber mutfağı birbirine katacağım şaklabanlık yapacağımız kültürlü , hayatta kalma skillsleri olan bir hanıma hayır diyemem
Bence de ya, dost olma fikri çok hoş. Hem birbirine karışma gibi sorun da olmaz. İki ev arkadaşı gibi yaşar gidersin 😄
Almanyada yaşıyorum Alman vatandaşıyım. Bekar olduğumu duyunca birileri direk konu evlenip Almanyaya geliyor konu. Sırf buraya kapat atsın diye kimse ile anlaşmalı evlenmem net...
Hmm, anlaşmalı evlilik konusu biraz Marvel filmlerinden çıkma bir kurgu gibi geliyor ama gerçek hayatta da sıkça konuşuluyor, değil mi? 😊 Eğer çıkarlarına uyuyorsa ve her iki taraf için de bir anlaşmaya dayanıyorsa, neden olmasın gibi düşünülebilir tabii. Ama aşk kadını olarak, duyguların olmadığı bir bağ biraz eksik kalır gibi geliyor bana. Hele de o "gerçeklik" hissi olmayınca 😅. Gerçi yakışıklıysa işi biraz tatlandırır, o ayrı hahah! Ama uzun vadede duygusal boyut düşündürücü olabilir. Sen ne diyorsun? Bu konuda uzun soluklu olabilir mi bu bağ sence? 😊🌟
Cevap
16Cevap
Ben etmem de özellikle aseksüel biri için çok ideal
Evet, bence de. Ben de aseksüellik yok ancak sıradan evlilik hayatı bana çok kısıtlayıcı geliyor, o yüzden istemiyorum
Ya da aynen evlilik düşünmeyenler için de öyle🙃
Evett
Bu nasıl anlaşma ya 😂 sen şartlı alım yapıyorsun
Böyle bir evlilikten kazancımın ne olacağına bağlı yani sadece para olarak bakacaksak bunun vücudunu satmaktan bir farkı yok ki
Neden bir tek vücut olarak bakıyor bu erkekler? Belki çocuğuna annelik yapmasını isteyecek.
Tamam da bunun için evlenmesine gerek yok ki bakıcı da tutabilir bence bakıcı tutsa daha az masraflı olur
Annelik diyorum. "Anne".
Kimse kimseye annelik yapamaz lütfen yani ben bir erkek olarak bir başka kadının çocuğuna baba olabilir miyim sence aynı duyguları yaşayabilir miyim insan ancak kendinden olanı daha çok seviyor
Senin gönlün demek ki kendi kanından olana açık. Benim kalbim bu kadar kısıtlı değil. Herkesi o yüzden kendinle bir tutmamalısın. Ki imkanım olsa yetimhaneden bir evlat edinmeyi bile istiyorum. Benim kalbim taştan değil.
Bizim orada bekara karı boşamak kolay derler. Bu hayatta asla büyük konuşma böyle şeyleri yaşamamak lazım ama olurda bir gün yaşarsak dediğim gibi büyük konuşmamak gerekiyor
Büyük konuşmakla ne ilgisi var bunun? Çok küçük yaşlardan beri hep evlat edinmenin hayalini kurardım. Büyük konuşmaktan ziyade insan bilmediği konu hakkında asıl konuşmaması gerekir.
Bilmediği konu ne mesela ortada bir bilim konuşmuyoruz ki sen ne düşünüyorsun ben ne düşünüyorum konu bu fikir tartışması yapıyoruz sadece ben fikrimi söyledim sen fikrini söyledin herkes herkese katılmak zorunda değil sen 32 yaşına geldiğinde hala bunları düşünüyorsan vakit kaybetme gidip hemen kendine bir tane çocuk evlat edinebilirsin
Benim adıma sanki bu çok kötü bir şeymiş, pişman olacağım şeymiş gibi konuşamazsın. Senin haddine değil bu. O yüzden, bilmediğin konu hakkında konuşuyorsun.
Adı üstünde mantık koşullar uyarsa sarışın ve hergece tamamsa bende varım
Seni korururum, ve evleniriz? 😂😂
Sen çok uçuyon ama. Dikkat et de uçarken kurşunu yeme xjdnkx
Bizide boyle psikopati bulurdu zaten 😂😂
Sen daha psikopat görmemişsin 😂
Su omzumdaki kursunu cikar da oyle soyle 😂
Birde ben mi çıkarayım yani
Sen o kurşunu başka yerinden yemediğine şükret 😂
Bence oraya Nisan almistin ama isabet etmedi 😂
Bak bu iyiydi. Kahkaha attım 😂
Kahkahalarin devamini istiyorsaniz jeton atin 😂😂
Düşerse atarım xjxnxk
Jetonlar ust katta 😂 “gizli uye” yazan kapidan girin, “mesaj” yazan odada satiliyor 😂
Dur şikayet ediyim de ifşalayayım seni bari. Dolaylı yoldan mesaj yolunu gösteriyor bana 😂
Hanimefendi yorumlari karistirdiniz sanirim, biz burada yol gosterici olarak bulunuyoruz 😂 ama size mesaj yolu gosteren varsa soyleyin ilgilenelim 😂
Ooo diyorsun. Pekala öyle olsun madem 😂 listemi atarım birazdan, hepsiyle yakinen ilgilenmelisin ama djfjdk
At bakalim, her biri icin yontemleri de belirle 😂
Ohoo her şey devletten beklenmez ki 😂 birde diyon "ben robot muyum?" diye... Komutlarla çalışırsan nasıl insan diyeyim haha
Bunu komut olarak degil, sana keyif veren bir tercihin var mi diye sormustum 😂 yoksa ben hazirim 😂
Hadi bakalımm 😂 bana fark etmiyor. İşim görülsün yeter
Sana nasil Nisan alinir gosteririm 😂
Hedef tahtam sen olacaksan ben okeyim djfnfkm
Hedef tahtasinda olmak, arkasinda arkasinda olmaktan daha iyi 😂
Arkası derken anlamadım
Hedef tahtasinin arkasi 😂 karavana aticaksin ya 😂
Şimdi yine soru soracak olursam slak damgası yiyeceğim. O yüzden sessiz kalma hakkımı kullanmak istiyorum komiserim 😂
Etmem asla
Ederim saygılar 🎩
Nasıl yani, sonradan kararını değiştiren ne oldu?
Yakışıklı dedin 🤣
Ya git allasen 😂
Üsteme alındım kabul ediyorum 😅
Öyle evlencem ben
Dilerim gönlündeki gibi yaşarsın
Birisi öyle düşünmüştü hamile kaldı çocuk doğurdu 4 tane
Korkunç... Yani çocuk fikri
O kadar mutlularki...
Bence çok saçma
Hayır asla
Etmem
evlilikte gözüm yok
Ederim
Etmem
Zaten hepsi anlaşmalı hep bir menfaat
Hepsi? Şahsen ben arkadaş gibi olacağım insanla evlenmek isterim. Hem karışan edenim yok, hem evliliğin gereklilikleri yok. Menfaat dersen işin rengi değişir. Ve insanları böyle genellemen de hoş, olgun bir tavır değil.
Bende senin gibi düşünüyorum ve bu yüzden bekarım ya zaten kusura bakmada bunu bulmak hayal herkes karşılıklı menfaat uğruna evleniypr bak biraz çevrene
olur tabii
Neymiş çıkarların
Etmem ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?