Uzak mesafe ilişkisi kolay unutulur mu?

3 buçuk aylık ilişki her şekilde birbirinize uyumlandığınız ikinizinde çaba gösterdiği sevdiğiniz insan bi kavga anında kıskançlıklarınızdan sıkılıp bunaldığını kendisinin bir şey de yapmadığını özgürlüğünü özlediğini söyleyip gitse bunu söyleyen erkek pişman olur mu bir süre sonra o kızı özler mi daha gecesinde seni seviyorum yazıp uyumuştu sabahına günaydın yazmıştı nasıl birden yapabiliyor bi kaç gündür farkındaymış ama her şey çok güzeldi yine daha 1 hafta önce birlikteydik çiçek aldı bana nasıl bir anda ortam için bırakabiliyorlar ciddi ilişkiden sıkılıyorlar ben ilk gün güzel karşıladım sonra takipçisinin hemen arttığını görünce numaramı siler misin artık yazdım her yerden çıkartan bendim onu o da tamam siliyorum dedi ama silmedi sonrasında ben arayışa geçmişsin karaktersizsin dedim ona baya bozuldu sonrasında cevap vermedi 3 gün oldu biteli hala numaram duruyor snaptan de ben sildim o hala silmemiş sizce geri dönme ihtimali var mı dönmesin falan yazmayın arkadaşlar ben ona dönersen de kabul etmiyicem dedim zaten ama pişmanlığını görmeden içim soğumayacak ciddi olan birşeyi heves uğruna bıraktı sizce bu erkek uzak mesafede de olsa pişman olup döner mi özler mi ciddi ilişkisini numarasını neden silmez kızın sil demelerine ve instadan da ona engel atmasına rağmen

Uzak mesafe ilişkisi kolay unutulur mu?