Sözlenmelimiyim?

8 yıldır çocukluk sevgilim var zor zamanlar geçirdik hataları oldu affettim hapishaneye girdi (trafik kazası) istemeden ama ona hep destek çıktım bekledim yaşımız büyüdü arkadaşlar hep evlendi bu yıl evlenelim dedik aileler girdi araya ve şu an beni cepte gibi görüp geline yapılacak bohça bilmem ne ne gerek var deniyor altın falanda az az yaparız deniyor bu kişilerin 3 tane evi var parası olmayan biri değiller gelin olarak özenilmiyorum oysa ben her şey güzel olcak sanmıştım herşeyi ben söylüyorum bu yapılacak şu yapılacak söz yapıcax çikolataya ne gerek var istediğim her şey çok Muş gibi gözüküyor aslında herkesin yaptığı basit şeyler ve bu durum beni üzdü daha ilk adım sözde bir isteksizlik var tarşi taraf çok özenmiyor ben beni farklı görürler her şey güzel olur diye düşünmüştüm bunca yılın hatrına ama bir tatsızlıklar var ne yapamam gerektiğini bilmiyorum bu işten olur mu ne yapmalıyım değerim bilinmiyor sanki hiç evlilik olmuycakmiş gibi davranılıyor ben onca senenin ve zor zamanın hatrına el üstünde tutulurum sandım ama bir tuhaflık var ve tek çocuk oğlanları özenilmiyor

Evet sözlen
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Sözlenmelimiyim?