Sokakta kalıcam yardım edin?

Öncesinde yazdığım yazıyı bilenler bilir şimdi uzun uzadıya tekrar anlatmak istemiyorum ama özet geçeyim benim bir ilişkim vardı. Liseden beri devam eden. İlişkide olduğum çocuk il dışında tuttuğum evdeki kiramı ve okul paramı ödüyordu. Okuldan birine gönlüm kaydı insanlık hali yapacak bir şey yok. İlk sevgilimle 6 senelik bir ilişkimiz var yeni olanla da 7 aydır takılıyoruz işte 2 ay önce bana taşınsana dedi bende çocuğun evine taşındım şu an boş yere oturmadığım evin kirasını ödemek için 2 işte çalışıyor. Ama ona söyliyemezdim para vermene gerek yok diye nerde kalıyosun derdi bana ve kalıcak bir yerimde yok ben asla yurtta kalmam zaten ilk başta yurtta kalmıyacağımı bildiği için ekstra işe girip bana ev tutmuştu. Neyse işte ben bu çocukla aynı evde yaşıyorum 2 aydır. Sevgilim bugün çalıştığı işlerden birinde müdür yardımcısı olmuş ama paraya ihtiyacı olduğu için hala part time başka bir işte düşük konumda çalışıyor izinleri denk düştü ve bana yazdı gelmek istiyorum yanına diye. Bende işte meşgulum falan diye geçiştirdim ama yüzsüz ısrar etti kafaya koymuş. benimde burdaki görüştüğüm adam haftaya ailesinin yanına gidicekmiş bende benimkini çağırdım haftaya gel dedim it gibi sevindi ve mesajlaşırken çok heyecanlı olduğunu söyledi çünkü biz daha önce hiç birlikte olmadık sevgilimle onun utangaçlığı ve yer bulamamamızdan kaynaklı oldu ama şu an kafasında kiraladığı evde benle birlikte olmak gibi bi düşüncesi var ne gerek varsa. Bana gece gece hazır mısın şeye dedi ezik gibi diğer görüştüğüm çocukla birlikte olduk ama o utanmıyordu doğal bir şeymiş gibi görüyordu mesela bir anda dudağıma yapışıyo eli tenimde geziyo ve olan oluyo tabiki hoşuma gidiyo ama ben orada muazzam bir şey yaşarken gözlerimi açınca onu kayıtsız şekilde dururken buluyorum sanki biz hiçbir şey yapmamışız gibi o yüzden bende sıkıntı etmedim o yüzden bende sıkıntı etmedim ama sevgilim buna çok önem veriyor kendine bile çok dikkat ediyor bende ondan kaynaklı mıdır bilmem diğer çocukla hep birlikte olmama rağmen sevgilimle evlenene kadar herhangi bir şey yapmayı düşünmüyorum. Bende gencim hayatımı yaşamak istiyorum. Zaten eninde sonunda tek kişiye bağlı olucaksam şu an kimlerle ne yaptığımın ne önemi var ki ayrıca onunla evleneceğimden emin bile değilim. İşte bunlar benim düşüncelerim ama şu an sevgilimin gelip her şeyi öğrenme ihtimali var.2Aydır uğramadığım ev eminim şu an çöplük gibidir elimi sürmem oraya. Ama orada kalmadığımı anlarsa veya ev sahibi ile komşularım beni ispiyonlarsa ve yakalanırsam. Acaba arkadaşımda kaldım bi hafta desem bi haftada ev bu kadar kirlendi desem temizle desem yapar mı. yoksa yakalanır mıyım. Yakalanmak istemiyorum çünkü ev kiramı ödemez ve takıldığım çocukta öğrenirse durum benim için sıkıntı olur ben çalışmam kira falanda ödiyemem sizce ne yapmalıyım.

Sokakta kalıcam yardım edin?