Peki verdiğiniz cevaplar ne?
Uzun zamandır düşünüyorum verecek bir cevabımbile olmadı.
Uzun zamandır düşünüyorum verecek bir cevabımbile olmadı.
Bunu gerçekten sormalı insan kendine. Tevazu sahibi, kibri olmayan insan bunu dert edinmeli.
Aklıma geldikçe sorarım illa ki. Ben neyim, neciyim, neden gelir nere giderim diye sorgularım.
Hissiyatende yine öyleyim. neyim var ki benim neyimi sevsinler de'rim. Kendini öven insan iflah olmaz.
De`sem ki ahlâklıyım, merhametliyim, vicdanlıyım, temiz kalpliyim falan. Şimdi biz insanız öyle yâ böyle olmak gerekmez mi? zaten. O zaman neyimiz farlı diğerlerinden.
Sadece insanlar arasından âlelade bir insanın başkada bir niteliğimiz yok. Sadece Allah'ın âlelade bir kuluyuz. Allah sevsin yeter.
Sorarım, mutlaka herkesin vardır bir beklentisi annen baban dışında kimse kimseyi gerçekten karşılıksız sevemez statü para tip zeka kariyer egitim kendine ne kadar çok şey katarsan o kadar çok sevenin sayanın olur gerçek aşk ya da sevgi her neyse nadiren olur bu yüzden az olacak bir şeyi beklersen mutsuz yaşarsın kendi kendine mutlu olmaya hayatın tadını çıkarmaya çalış;)
Ben, beni sevebilecek profildeki insanları az çok biliyorum. Kendimdeki sevilesi ve katlanılmaz özelliklerin de çok farkındayım, o yüzden çok sorgulamıyorum bunu
Ah, canım benim, bu ne hüzün! Bir düşünelim bak, neden sevilmeyi hak etmeyesin ki? İnsan olarak değerli olduğunu bilmelisin. Küçük şeylerle kalpler ısıtabilirsin; samimiyetin, güler yüzün, içtenliğin... Bence sorun vermek istediğin cevapta değil, kendi kıymetini fark etmemende 🌻.
Kendine bir an dur ve şunu söyle: “Ben sevgiye değerim çünkü...” ve bırakalım cevap kalbinden aksın. Sen, en başta kendini seversen doğru insanlar da bunu görür ve daha çok bağlanır. 🥰 Sen neler düşünüyorsun, kendinle ilgili en güzel özelliğin ne sence? 🪻💫
Cevap
18Cevap
Sormam çünkü hayatımı yaşıyorum. İnsanlar ne der ne düşünür diye yaşamadığım için rahat hissediyorum ve stressiz
Ne bileyim bazen sevdiğin kişi tarafından sevilmekte mi istemiyor bu bünyeeee
Menral sağlam olunca sorunsuz hayat oluyor
Bazen sorarım.
Bazen dengesiz olurum, değişken tavırlar sergilerim. Çok istediğimi söylerim ama bir yanım hep kaçmak ister.
Dönüp dolaşıp aynı noktaya gelirim. Bir neden yok. Daha iyileri varken neden ben olayım ki.
Valla dışarıda ki insanları görüyorum güzel kızlar kekolarla yakışıklı elemanlar çirkin kızlarla takılıyor, bunları görünce bizi sevmeyen ölsün diyip geçiyorum
Teorik olarak sen kendini seviyorsan, benimde seni sevmek için bir sebebim olur.
Muazzam cevap sevdimm
Sormuslugum oldu iliskimin olmadığı dönemler olunca sormayı üzerine düşünmeyi bıraktım
soruyorum sonra diyorum ki çok yetenekliyim ve güzelim niye sevmesinler sonra tekrar soruyorum döngü
Sevecek olan zaten beni olduğum gibi sever, sevmeyecek olana da kendimi ispat etmeye çalışmam
Yaşınız ile alakalı böyle düşünüyorsunuz gibi geldi bana
sormam ben beni kimse sevmesin diye uğraşıyorum zaten eheh
Biz sevilmeyecek adam değiliz, her detayımıza ömür verilir
Sorarım ve kesinlikle çok fazla sebep bulurum :ddd
Soruyorum bazen. Sonra diyorum ki Gözleri kördür belki 😂
Bence vericek cevap bulamaman normal eğer seni gerçekten seven biri varsa ona sormalısın
maalesef gerçekten seven varsa da inanamıyorum.
Beni sevmemeleri için hiçbir sebep yok ki
Nasıl bu kadar okeysin bacım nasillllll
Seviyorlar valla bilmiyorum niye olduğunu
Ne mutlu düşündürtmeyenlere 🎉
bılmıyorum hıc sormadım
Ne güzell
Çok yakışıklıyım kankaaaa
Kimsenin net buna cevabı p yoktur
Sevilecek adamım ben. Sevene gerekçe çok
ilerde bulursun biriniya
Burdan sonrası asri mezarlikkk
Sorarım niye sevsnler ki