Eski sevgilimle aynı okuldayız, çok yardıma ihtiyacım var.

baştan anlatayım size. biz 2 sene önce çıktık ilk olarak. ondan sonra 8 kere ayrılık oldu ama hepsinde o döndü. çok seviyorduk birbirimizi. veya ben öyle zannediyordum. sonra 8. cıkmamızdan sonra ben sıkıldım hiç umursamamaya başladım felan sonra ayrıldık. o da başka sevgili buldu yazın. sonra biz tekrar konustuk. o kızdan ayrılmıstı zaten sevmiyordu ben bile biliyordum. bana hep seni sevecem ve beklicem bir kez daha deneyelim dedi. bende yazın hiç görmediğim için unuttuğumu zannettim ve reddettim sen bence baska birini bul daha iyi olur dedim. o da simdi baska birini bulmus. benim onu unutmadığımı biliyor. her gün görüyorum onu ve çok seviyorum. bana ben sevgilimi seviyorum bence sen baska birini bu dedi. ve belki seni sadece sevdigimi zannettim dedi. yüz yüze konusuyorduk bende cektim gittim. sınıfa yeni kızlar geldi sürekli onlarla konusuyor oturuyor felan. bende gıcık oluyorum. sizce gercekten o kızı mı seviyor yoksa kıskandırmak icin mi? benim onu ne kadar sevdiğimi biliyor. bu lafları dese de o da az da olsa sevdi biliyorum. su an yapacak hicbir seyim yok ve kafam cok karısık. sürekli üzgünüm. derslerimide etkiliyor bu durum. bi akıl verin ne olur? sizce hala beni seviyor mu? döner mi? sacımı felan bozuyor moralim bozuk oldugunda ne oldu diyor sürekli ugrasıyor felan :(( son 2 gündür yapmıyor ama meseela bugün sabah yine sacımı bozdu ama sonra hic suratıma bile bakmadı. ben napmalıyım? :(
Eski sevgilimle aynı okuldayız, çok yardıma ihtiyacım var.