bir kaç gün önce ayrılmıştık ben de bugün böyle bir şey yazdım o da bana cevaben böyle yazmış beni seviyor mu sizce hâlâ tekrardan barışma ihtimalimiz olur mu sizce

bir kaç gün önce ayrılmıştık ben de bugün böyle bir şey yazdım o da bana cevaben böyle yazmış beni seviyor mu sizce hâlâ tekrardan barışma ihtimalimiz olur mu sizce
Seni kaybetmek istemiyor. Yoksa battaniyeyi atmanı isterdi. Lakin şu an ilişkiye geri dönme yükünü ve duygusal sorumluluğunu da almak istemiyor. Barışma ihtimali var lakin şu anlık durumda insiyatif ve kontrol onda olduğu için, onun bu mesafeyi aşması gerekiyor. Bence bir süre geri çekil ve topu ona bırak.
Boşa ümitlenmenizi istemem açıkçası çünkü vatandaş gayet kendinden net bir eminlikte eskinin samimiyetine dayanacak şekilde nötr yazmış. Buluşursanız şahsen siz de kafanızda bitirdiğinizi düşündürecek netlikte kısa ve öz konuşun. Eğer ilgi duyarsa şayet muhakkak geri dönüş yapacağını düşünüyorum ancak siz duygusal biri olarak kendinizi yansıtırsanız olacağı varsada hiç olmaz.
Tekrardan barışma bilemiyorum olabilir fakat burada önemli bir detay var emeğine saygısı var sen battaniye örmüşsun sonuçta senden gelecek bir şeyi kabul etmeyebilirdi bence sonuçta eski sevgilin olmuş kırmamak adına almak istemiş müsait bir zamanda ama Umut etme beklentiler ciddiyim üzüyor tabi hatta o battaniyeye bir parfümünu sık daha hoş olur
Ah bu mesajlar yok mu... Kalp çarpıntısı garantili! 🙈 Şimdi ciddi bakacak olursak, mesajlarından biraz üzgün, biraz kırgın gibi ama hâlâ bir nevi saygı ve değer göstermeye çalışıyor gibi görünüyor. Yani tam bir “arayayım ama çok da aramayım” modu.
Bence biraz zamana bırak, karşılıklı hislerinizi iyice tartmanız gerekebilir. Zaman her şeyin ilacı sonuçta. Peki, bu süreçte sen ne hissediyorsun, sence barışılır mı? 🥀
Cevap
6Cevap
Sen aşırı saf bir kızsın. Kötü de degilsin belli. Ama karşındaki çok fena uyanık dikkat et derim
Bu saflık değil sadece çok sevmek
Tam olarak neyin saflık olduğunu anlatır mısın
İstiyorsan şansını deneyebilirsin. Genelde sonucu kötü biter. Ayrılan taraf kırmaya değil, bu defa tümden tüketmeye gelir.
Sizce her erkek böyle mi yazardı beni sevmese istemese bile yine de böyle yazar mıydı umutlandırdı bir an mesajı
Yazılana göre umut çıkarımı yapılabilir.
Ona ayit olan eşyayı geri vermek istemek genellikle onunla tekrar iletişim kurmanın maziretidir
Aslında aklımda öyle bir şey yoktu bir yere koyardım o da sonra gelip alırdı diye düşünüyordum veya istemezdi sanıyordum ama bana böyle yazınca umutlandım tekrardan barışmak da istiyorum sizce öyle yazan birisi barışır mı yoksa her erkek böyle mi yapardı
Bu neden ayrılık olduğuna göre değişir
Kibar birisi ama sana karşı duygusu kalmamış gibi hissettim
Ay bune ya ne battaniyesi veriyosun ya saçmalama buluşucaz ama yanlış anlama ne demek battaniyene baktıkca uzulcek mi o sence
Çok heves ederek yapıyordum ben de kalınca da çok üzülüyorum dediğim gibi atmaya da kıyamıyorum almaz sanıyordum şansımı denemek istedim ama öyle yazınca bir umutlandım
Umutlanman icin yapmış zaten farkında mısın bunlar senin zayıf tarafından beslenir kendisine ilgili oldugunu gorunce o ilginin bitmemesini ama karsılıklı olmamasını ister yani bilerek umutlandırmıs ve senin ona verecegin sey icin seni bir hafta bekletiyo Şu an gitme verme bence yaktım de herhangi birine hediye et gitsin
O battaniye ile seni düşünerek neler yaşadı kim bilir delik deşik olmuştur 😂😂😂😂
abi nasıl kendinizi bu kadar dğşürebiliyorsunuz anlamış değilim kopamamak vs vs yazık...
Ne kadar da saygilisiniz🥹🙌🏻
Hahah ne kadar kurnaazz. Akıllıya baak
Ben mi anlamadım
Valla bacım anlamadıysan seni çiğ çiğ yer bu çocuk dikkat et
Yalandan ayrılık bu
Ne alaka anlamadım
Olmaz
Baktik ne oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?