Boy ve kilo sorusu ??????
156 boya 41 kilo hakkında ne düşünüyorsunuz aşırı mı zayıf ?
156 boya 41 kilo hakkında ne düşünüyorsunuz aşırı mı zayıf ?
o tamamen kemik ypısı ve irilikle alakalı..minyon, ince yapılı,ufacık suratlı vücutlu falan biriysen gayet normal o boya o kilo..ama iri yapılı, kalın kollu bacaklı, kocaman suratlı bi hatunsan ve yemek yemedigin için o kilodaysan çok az tabi..mesela bnde çok minyon tipliyim, ince yapılı.1.70e 63'üm..rakam az gibi gelebilir ama tam tersine fazlam bile var..
bi 5 kg alabilrsin ama almasan da olur yalnız 41 in altına da inme sakın
bende 156 yım 49 kiloyum. ne zayıflamak isterim ne de kilo almak bence zayıfsın.
ben kilo almak isterimde 45 üstüne cıkmak asla istemıyorum :)
Cevap
14Cevap
biraz daha kilolu olabilir. minyon tiplilere çok zayıflık bence yakışmıyor.
hem mınyon hem kilolu olunca tavuk gibi bişi oluyor o kibar hatlar kaybolur afedersin g.t göbek cıkartmakta istemıyorum şu an gayet mesela bel kalca arasındakı oranım birbirine cok iyi genetik ten kaynaklı ve cok geri cıkık bi popom yok ancak sekilli mesela alırsan bi 3-4 kilo düşünürüm göbek yapmamaya dikkat ederkenten ev hanımı fizigini ben sevmıyorum
86 63 75 te ölçülerin yoktur ama :) göbekli oldugun net benımse sıkı bi göbegim var gayet dedgim bana göre tavuk sana göre degil baskalarına görede tavuk baskalarına görede degil ;)
hayır çok sayılmaz ama kilo alsan fena olmaz. ben 1,85 60 :s
abla kızma ama..iskeletorun türkiye şubesi gibisin..
bi 5 kilo al.
yoo iskeletor degilim :D derim kemigime yapısık degil tahmın ettigin gibi :D
sen beni dinle..o kadar zayıf olma.
46 kilo olsan daha iyi ama sorun yapacak bir durum yok.Sonra göbeğim kalçam var dersin alırsan da.
yanından geçince ''birimi geçti la'' denilecek gibi bişey
Gayet sağlam bence. başka bi deyişle tam bana göre:)
Ablaa Baya bi zayıfsın naotin sen öyle yaa kendindemisin sen...?
5 kg alman şart olmuş:)
evet bi 4 en azından bende düşünüyorum :D
Zayıfsın , kg almalısın ...
Ölmüşün de ağlayanın yok
5 kilo falan alsan iyi olur.
sanki 180sin :D iyi kilo ve boy orantın
yanı cokta sorun olarak krsıma cıkmadı kilo erkek arkadaslarım tarafından ama nabzı yoklamak istedim bide bi 4 kilo falan daha alıp 45 tamamlasammı diyerekten düşündüm bakalım :D
ütü masası gıbı bişisin galıba . dümdüz
yoo gayet sekilli hatlarım genetik herhalde belli yanı buyuk bıngıl degil ama öyle gözede kötü gözükmüyor yınede buyuk ama sekilsiz olmasından iyidir diyede düşünüyorum
evet bencede asırı zayıf.
biraz zayıf
190 150 kilo sen ne düşünüyosan bizde onu :D
boy kisa 45 iyidir
45 olsan iyidir
Bende öyle düşünmüştüm :D
gayet cool bence
Gayet iyi bence
Değil.Gayet iyi.
anorexie olmussun
fena değil bence
40 kg olsan yeter.