Eğer istediği ben değilsem neden benden ayrılmak istemiyor. Eğer istediği bensem neden bana hiç ilgi alaka göstermiyor, hiç çaba harcamiyor?
Defalarca ayrildik ama bir ay hatta bir yil sonra bile devamli arayip barişmak istedi.
En son 1 ay önce buluştuk. Hep işim var diyor. Hep hastayim diyor. Haftada bir telefonla arayip 2dk konuşuyor. Günde bir iki defa mesaj yaziyor. Onlar da basit şeyler "Aşkim, balım, sevgilim, özledim... vs) doğru düzgün sohbet etmiyor. Ben sohbet açmaya çalışsam oralı olmuyor. Kisa cevaplarla kapatiyor. Bazen günlerce yazmiyor, meşguldüm, hastaydim, sen yazsaydin diyor.
Bu daha önce de defalarca oldu. Çözemedim meseleyi.
Evlilik niyeti olduğunu söylüyor, benim kariyerim için torpil bulmaya çalışıyor ama başka bişey yok.
Sanki benden emin değil gibi. Biz onla yaşıtız. Sanki beni yaşlı bulduğunu ima etmişti bir keresinde. Bana "Bu yaştan sonra peşinden koşulmasini bekleme, bulunmaz hint kumaşı değilsin" demişti. Ben de terketmiştim. Aylarca devamli arayip barişmak istedi ve onu kendisi için de düşundüğünü sadece beni ima etmedigini söyledi. Çok yalvardi. Neredeyse 1 yil aradi beni hep, sonunda bariştim. Ama aynı tavirlar devam ediyor.
Madem beni beğenmiyorsun , benle yaşit olduğun halde beni yaşlı buluyorsun. Git gencini bul daha iyisini bul değil mi? Niye devamli beni arayip barişmak için yalvariyor ve barişinca da bir süre sonra aynı umursamazliği ilgisizligi gösteriyor? Barişmak için yalvarirken " Gel yuva kuralim , daha fazla vakit kaybetmeyelim, ben ev de aldim, seni çok özlüyorum" diyordu. Barıştık şu an günlerce yazmiyor yazinca tek kelime yaziyor, oyaliyor, buluşmamak için devamli bahane uyduruyor.
Ne yapmaya çalıştiğini anlamiyorum. Biri bana anlatsın lütfen?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer