• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • GündemGündem
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Bebek BakımıBebek Bakımı
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Gündem Gündem
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Bebek Bakımı Bebek Bakımı
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer Gamer +27
Aşk İlişkileri

Kız 19 erkek 26?

Meraklıinsann
Meraklıinsann Takip Et
Xper 2 Yaş: 29
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
hiç bir yorum katmadan fikirlerinizi sormak istiyorum ben üniversite de okuyorum aynı şekilde oda eğitimine devam ediyor bu tek bilgi olsun, yargılanmak eleştirilmek değil sorumun amacı yapılan yorumlara göre hareket etmek de değil sadece sormak
Kız 19 erkek 26?
Üniversite Soruları Eğitim Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Herkes saçma sapan bişey yazmış sanki sevişmek çok ayıp bişeymiş ya da cinsel ilişki. Ne var bunda çok normal bir durum 30 yaşında da olabilir gayet normal ayrıca sen istemedikçe seni yatırıp zorla sikicek hali yok ya aranızda fazla yaş farkı yok senden büyük olması çok iyi hiç olmasa bilmediklerini o sana öğretir cinsel ilişki konusuna gelcek olursak bence bol bol yapın sınırsız yaşa ve tecrübeli olursun hiç olmasa yani hiç bir kaybın olmaz ayrıca cinsel ilişki sağlığada çok faydası var 😉

1
    5 Yorumla
    • Meraklıinsann
      Meraklıinsann
      +1 yıl

Sen en azından dürüst oldun ne diyebilirim ki benim o tarz şeyleri yaşama isteğim yok ama sağol

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Öyle salaklar varki şu dünyada ama kendi pencerelerinden bakıyorlar sanki bir akıllı onlarmış gibi yok bilmem seni kullancakta yok şöyle yok böyle burdan o salaklara sesleniyorum kullanmak denilen şey bir insana seni seviyorum evlencez bide formalite bir yüzük takar aramızda sözlendik falan deyip kızla üç beş kez yatar zevkini alır sonrada bırakır ( sözüm senin soru başlığınla böyle görüşler yapan ahmaklara hepsi şu an melek kesilmişler leş kargaları bunlar

Yorumla
    • Meraklıinsann
      Meraklıinsann
      +1 yıl

Evet yani adımını atar izin verirsem gider izin vermezsem bırakır niyeti oysa zaten bilmiyorum bir yandan keşke bunlar olmadan sevse diyorum ama bir yandan bakıyorum insanız ve insan doğasında bu var bilemiyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Çocuktan hoşlanıyorsan izin ver ne olcakki izin veriyorsanda artık kendine göre bir sınır çizersin ya da çizmezsin oda senin bilceğin seninde dediğin gibi biz insanların doğasında var bu gayet normal bir durum seni ne kadar çok sevsede şunuda unutmaki cinsel yakınlık olmasa aranızda seni sevdiği için terketmez ama gözü hep dışarda olur sende bulamadığını başkasında arar

Yorumla
    • Meraklıinsann
      Meraklıinsann
      +1 yıl

Haklısınız ben tamamen yok saymak imkansız biliyorum ama işte

Yorumla
Kapat

En İyi Cevaplar

• SinirliBiber
    SinirliBiber Takip Et
    Master Yaş: 45
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.

Yaş sadece lanet olası rakamlardan ibarettir. :):

3
    2 Yorumla
    • Meraklıinsann
      Meraklıinsann
      +1 yıl

Keşke bir saat önce bende öyle diyordum taki buraya yazana kadar

Yorumla
    • SinirliBiber
      SinirliBiber
      +1 yıl

EİG için teşekkür ediyorum.

Yorumla
  • selerorin
    selerorin Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl

Bence gayet normal. Hep söylüyorum, uyuştuktan sonra arada 10 yaş olsa önemi yok, anlaşamadıktan sonra aynı yaşta olsan sorun çok.

1
    3 Yorumla
    • Meraklıinsann
      Meraklıinsann
      +1 yıl

Ya beklentiler

Yorumla
    • selerorin
      selerorin
      +1 yıl

Anlaşıyorsanız eğer, birbirinize uygunsanız zaten beklentileriniz aynı olmasa bile birbirinize anlayışla yaklaşacaksınız. Ben sorun yaşayacağını düşünmüyorum yaş bakımından. Kaldı ki beklentilerin yaşla çok da ilgisi yok bence. Kendinden bir yaş büyük olsa bile beklentilerinizin arasında dağlar kadar fark olabilir.

Yorumla
    • Meraklıinsann
      Meraklıinsann
      +1 yıl

Haklısın beklenti olayı benim tek derdşm

Yorumla
  • kelebekmisali_
    kelebekmisali_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Ben 17 yaşındaydım sevgilim 27 hiç sorun olmamıştı antlaştıktan sonra

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

10

Cevap

27

Cevap

• uncas71
    uncas71 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 42%
    +1 yıl

Yas cok buyuk cocuk bir de nasil guvenilir biri mi sonucta erkek seni kullanmak da isteyebilir ilk basta uyi gorunur sonra isini bitirir birakir gider

2
    8 Yorumla
    • Meraklıinsann
      Meraklıinsann
      +1 yıl

Ne önerirsiniz ki

Yorumla
    • uncas71
      uncas71
      +1 yıl

Yas sorun olmayabilir ama yine de iyi degil arada en az 2 3 yas olmasi lazim ondan fazlasi iyi degil haa olur mu olur olmaz diye bir sey yok tabi birde hemen evet demiyeceksin veya dersen bile mesafeni koru onu once bir tani hal ve hareketlerine bak nasil iyi mi kotu mu aradan birwz zaman gecsin iste bulusun konusun ama mesafe olsun mesafeni korumazsan zaten seni istiyecek o yuzden mesafeli olmalisin onun konusmasina bak yani yalani var mi cok mu yalan soyluyor atip tutuyor mu zaten oyleyse hic bir ise yaramaz zaten

Yorumla
    • Meraklıinsann
      Meraklıinsann
      +1 yıl

Biz görüştük konuştuk buluştuk herşey iyiydi ben ayrılıp durdum aylar sonra Dayanamayıp ben yazdım cünkü yazmasam pişman olacaktım ama su an insanlar Aklımı karıştırdı

Yorumla
    • uncas71
      uncas71
      +1 yıl

Peki neden ayrildin disarisi yuzundense bakma oyle herkese herkes fikrini soylesin ama sen hangisini aklina yatiyorsa onu dinlersin oyle karar verir hareket edersin burada bende sana fikrimi soyluyorum beni dinleyip hareket etmeyebilirsin kendi bildigini yapabilirsin peki geri mesaj atmandaki sebep neydi ne icin pisman olurdun ki

Yorumla
    • Meraklıinsann
      Meraklıinsann
      +1 yıl

Özledim cünkü yanında olmak istediğim kişiyim yanındayken benim ya ben bunu başka bir erkekte görmedim elimi de tutar sımsıkı da sarılır ve evet öpme olayımız da oldu bu kadar biliyorum beklentisi var açık ve net benden bu tarz Şeyler bekliyor ama bildiğim diğer birşey sürekli bunları beklemiyor ya da ben artık anlayamıyorum kullanılmak veya eğlence olmak istemiyorum değer veriyorum ve sadece değer görmek istiyorum

Yorumla
    • uncas71
      uncas71
      +1 yıl

Seni anliyorum ben ne istedigin belli senin ama o da bunu istiyor mu iste sevmek sevilmek ilgi gormek eger oyleyse bir sorun olmaz ama eger oyle degilse o zaman sikinti bir de geri aradin ettin sana nasil bir tepki verdi peki ters mi yoksa normal mi

Yorumla
    • Meraklıinsann
      Meraklıinsann
      +1 yıl

Şaşırdığını söyledi bizim konumuz açıldı benden uzak ol Ümit yok vesaire dedi ben tutkuları olan biriyim fedakarlık vesaire yapamam dedi hani böyle konuştuk bende kabullendim yani zorla tutamam fikirlerimi söyledim işte sonra o Dayanamadı gidiyorum dedim ama duymamış gibi sence olur mu Ümit var vesaire dedi.. Herseyi geçtim benim onunla o tarz birşey yaşamayacağımı tam anlamıyla bildiğine eminim evet belki küçük Şeyler ama asla o tarz nirşey alamayacak bunu bildiğini düşünüyorum

Yorumla
    • uncas71
      uncas71
      +1 yıl

Himm karisik bir durum bu is olmayabilir evet seni de bilitor zaten bir seyler koparamayacagi icin durmak istemiyor sanirsam

Yorumla
  • orknc
    orknc Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 32%
    +1 yıl

bı erkek o yasta olgunlusa erısmıstır bence uzun zamandır tanıyorsan devam et o senden kucuk olsa daha kotu olurdu bence..

1
    6 Yorumla
    • Meraklıinsann
      Meraklıinsann
      +1 yıl

Açıkcası 7 Ay'ı falan geçti sanırım ama arada ayrıldım ben..

Yorumla
    • orknc
      orknc
      +1 yıl

neden ayrıldın?

Yorumla
    • Meraklıinsann
      Meraklıinsann
      +1 yıl

Beklentileri olmasından korktum farklı görüşlerden korktum

Yorumla
    • orknc
      orknc
      +1 yıl

ayrıntılı anlatmak ıstersen anlamaya calısırım ozelden de anlataıblırsın ya da burdan da tam olarak anlayayıum ona gore bıseyler dıcem cunku

Yorumla
    • Meraklıinsann
      Meraklıinsann
      +1 yıl

Olur anlatırım yani iyi olur

Yorumla
    • orknc
      orknc
      +1 yıl

yazcaktım ama aktıf degıl dıyo?

Yorumla
  • DaNGeR1905
    DaNGeR1905 Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 38%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Çok abes değil sınırda gibi zaten yaş farkı olmalı bencede. Benim sevdiğim kızla aramdaki fark 6 yaş mesela :)

1
    5 Yorumla
    • Meraklıinsann
      Meraklıinsann
      +1 yıl

Gerçekten sevgi olabileceğine inanıyorsunuz yani çok güzel :) bazı insanlar tabiri caizse lütfen kusura bakmayın sübyancılık diyor ama ben kendimi kullandırmadıkca bu tabir ağır Kaçmaz ki Yaşadığınız icin soruyorum?

Yorumla
    • DaNGeR1905
      DaNGeR1905
      +1 yıl

Yaş sınırının bir derecesi var. Mesela kız büyük olan durumlarda oluyor ama erkek sorun etmediğinde sıkıntı olmuyor. Onun harici bana göre kızla aradaki yaş farkı 3-6 veya 3-7 daha fazla da ileri gitmemek şartıyla olur. Çünkü bazen en iyisi o oluyor. Bilemiyosun insanların içini göremiyosun. Benim sevdiğim kızla yaş farkı hiç problem olmadı mesela bunu öğrenince mutlu oldum. başka ufak tefek şeyler var onu da aşarsam zaten mutlu son olcak. Ve bunlar hep nasip.. :)

Yorumla
    • Meraklıinsann
      Meraklıinsann
      +1 yıl

Anladımm Haklısınız benim tek çekincem benim 19 oluşum işte çevre tepkilerinden vesaire korkuyorum ama sanki bir şekilde onda ki uyumu başka yerde bulamıyorum

Yorumla
    • DaNGeR1905
      DaNGeR1905
      +1 yıl

Yaşın problem olduğu durum sadece aşırıya kaçınca oluyor. Örnek biri sormuştu. Ben 18 o 33 diye.. Aklın yerindemi demiştim kıza :D

Yorumla
    • Meraklıinsann
      Meraklıinsann
      +1 yıl

Umarım güzel olur :)

Yorumla
  • ferdipedro
    ferdipedro Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

bence hiç bir sıkıntı yok tabi kızın aklına başına da baglıda o mesela kız 15 erkek 21 cok fark var ama kız19 erkek 26 bir fark yok ikiside ergenligi bitirmiş aklı başında insanlar

1
    1 Yorumla
    • Meraklıinsann
      Meraklıinsann
      +1 yıl

Bende öyle düşündüm ben 18 o 25 iken tanıştık çok farklıyız belki ama yan yana olduğumuz zaman gerçekten mutluyuz açıkcası ben öyle hissediyorum ve evet 18 ve aşağısı beni de tedirgin eder belki şimdi bile küçüğüm ama 19 oldum 20 olurum yani teşekkürler :)

Yorumla
  • soron
    soron Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36
    +1 yıl

taraflar mutlu, sadakat ve güvenilir ise hiçbir sorun yok.

1
    9 Yorumla
    • Meraklıinsann
      Meraklıinsann
      +1 yıl

Sadakat sorunu onda olacağını sanmıyorum hayatına biri sokan biri değil Bayadır mutluluk güvenilirlik de oluyor ama insanların fikirleri beni korkutuyor

Yorumla
    • soron
      soron
      +1 yıl

bir kişi için en önemli kişiler ailesi, eşi ve çocuklarıdır.
      ailen ver, çocuklara daha sıra gelmedi eş adayın yanında ona güveneceksin, onun fikirlerini anlayacaksın diğerleri sadece tahminde bulunur.

Yorumla
    • Meraklıinsann
      Meraklıinsann
      +1 yıl

Peki ama herkesin dediği cümle : seni kullanacak beni bu deli gibi Korkutuyor

Yorumla
    • soron
      soron
      +1 yıl

kullanan ve kullanılan kişiler herkesi kendisi gibi görür.
      bir kişi neyi düşünüyorsa neyi yaşıyorsa ve ne istiyorsa onu görür.

Yorumla
    • Meraklıinsann
      Meraklıinsann
      +1 yıl

Sonuçta bir kız olarak kullanılmak istemem ben Herşeyin farkındayım ama Aklımı karıştı artık insanları gördükce

Yorumla
    • soron
      soron
      +1 yıl

hemen karar vermene gerek yok, evlenmeden alması gerekmeyen bir şeyi senden alamazsa tanıyana kadar devam edersin, bu durum ilerisi birazda kızların elinde

Yorumla
    • Meraklıinsann
      Meraklıinsann
      +1 yıl

Haklısınız zaten hani büyük Konuşmak istemem ama o tarz şeyleri yaşama niyetim yok, ya onun varsa ya o kadar olmasa da beklerse ne yapacağım peki? Sapıklık diyorlar buna. Ama ben anlamıyorum gerçekten su an ona dönüp yazan benim adamgibi olmaz dedi ve sonra vazgeçti olura döndü ne yapayım ki ben. Onun hayatında sürekli kadınlar yok derdi kadın değil he evet cinsellik istemesine birşey diyemem ama gözü dılarda kadın arayan biri değil ama bazı beklentiler oluşursa ne olacak?

Yorumla
    • soron
      soron
      +1 yıl

orasını ben bilemem artık siz kendi aranızda anlaşmalı ve karşılıklı güven vermelisiniz. cinsellik çok farklı bir şeydir, cinsel ilişki yaşadıktan sonra bile sevgilisine aynı gözle bakan erkek adam gibi adamdır ama ne yazık ki çoğu sonradan soğumaya başlar.

Yorumla
    • Meraklıinsann
      Meraklıinsann
      +1 yıl

Peki sağolun

Yorumla
  • bünyemin
    bünyemin Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

Yasin hiç bir önemi yok yeter ki gönüller bir olsun bu devirde yaşı düşünen kim iki insan yeterki bir birlerini sevdin yaşı görmez göz

1
    5 Yorumla
    • Meraklıinsann
      Meraklıinsann
      +1 yıl

Ya sevmiyorsa

Yorumla
    • bünyemin
      bünyemin
      +1 yıl

Ozaman tek bir niyeti vardır onla zaman geçirmek veya sevişmek akla başka birşey gelmez ama gelip Geçi bir aşksa Sevişmede gelip geçici olur ciddi düşündüğün biriyle yapmak en guzeli

Yorumla
    • Meraklıinsann
      Meraklıinsann
      +1 yıl

Tabi ki öyle ama bunu nasıl anlayacağım? Sanırım açık açık sormalıyım beklentilerini

Yorumla
    • bünyemin
      bünyemin
      +1 yıl

Acik sözlü olmak hiç birşeyi kaybettirmez her konuda açık olacaksın şahsen kız arkadaşımın açık sozlu olmasını isterdim geri oda yokta isde

Yorumla
    • Meraklıinsann
      Meraklıinsann
      +1 yıl

Anladım sormalıyım o zaman

Yorumla
  • HatalarlaDans
    HatalarlaDans Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

26 yaşında bir erkek okuduğuna göre ya tıp vs ya da master yapiyordur yoksa baba parası çoktur okuyor bahanesiyle baba parası yiyordur.

1
    6 Yorumla
    • Meraklıinsann
      Meraklıinsann
      +1 yıl

Şey aslında ikisi de değil :) ama mesele o da değil

Yorumla
    • HatalarlaDans
      HatalarlaDans
      +1 yıl

Mesele ne o zaman 26 yaşına gelmiş ne okuyor? Afedersinde 26 yaşına kadar okumuş bir adam 4.000 - 5.000 tl maaş alacak bir meslek dalında okuyordur eğerki boş beleş okuyorsa zaten boş beleş bir adamdır vakit kaybıdır. 26 yaşına kadar bir erkek bir baltaya sap olmalıdır yoksa gereksiz birisidir.

Yorumla
    • Meraklıinsann
      Meraklıinsann
      +1 yıl

Diyelim ki yok bir mesleği yapısı o Niye böyle yargılıyorsunuz ki?

Yorumla
    • HatalarlaDans
      HatalarlaDans
      +1 yıl

Bir mesleği yol yapısı öyle afedersin de beraber bir hayat kurduğunuzda evde ansiklopedimi yiceksiniz? 40-50 yaşına geldiniz sen işe gideceksin ne dicek sana aşkım bana okul harçlığı ver akşamada sarma yap çoçuk u da annene bırak biraz o baksın sınavlarım var mı diyecek Allah için mantıklı duşun.

Yorumla
    • Meraklıinsann
      Meraklıinsann
      +1 yıl

Peki ama ben aç bırakacak mı diyorum?

Yorumla
    • HatalarlaDans
      HatalarlaDans
      +1 yıl

Sen anlamamak için elinden geleni yapıyorsun diyorumki sana bu insan ya baba parası yiyor okumayı bahane ediyor ya da yüksek seviye bir bolum okuyor e bunların 2side değilse bol bol kemirirsiniz artık ansiklopedileri :)

Yorumla
  • şeytanınakordu
    şeytanınakordu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl

senı kucuk görerek sözünu gecırmek ustunluk kurmak gıbı bir caba ıcerısıne girmedıgı surece bır problem olmaz.

1
    3 Yorumla
    • Meraklıinsann
      Meraklıinsann
      +1 yıl

Öyle bir çabası şimdiye kadar olmadı

Yorumla
    • şeytanınakordu
      şeytanınakordu
      +1 yıl

inş mutlu olursunuz.

Yorumla
    • Meraklıinsann
      Meraklıinsann
      +1 yıl

Çok Sağolun

Yorumla
  • korfezlee6
    korfezlee6 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Onun seni sevdiğine inanıyosan problem yoktur. Yaş farkı nedir ki

1
    1 Yorumla
    • Meraklıinsann
      Meraklıinsann
      +1 yıl

Çok teşekkür ederim

Yorumla
  • Adonissoyadiniz
    Adonissoyadiniz Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

sen 22 falan olsaydın oluru vardı ama böyle bilemedim yani.

1
    6 Yorumla
    • Meraklıinsann
      Meraklıinsann
      +1 yıl

Bende yaşımdan dolayı çekiniyorum evet ama bir 20 olsam sanki daha güzel 20 27 tabi aile sorun eder elbet ama nasıl desem kendi yaşıtlarım ile denedim gerçekten şu an yakaladığım uyum olmadı

Yorumla
    • Adonissoyadiniz
      Adonissoyadiniz
      +1 yıl

sen 20 olunca aranızdaki yaş farkı yine değişmeyecek.

Yorumla
    • Meraklıinsann
      Meraklıinsann
      +1 yıl

Tabi kü açıkcası şöyle evet belki kafa yapıları farklı ama biz bunu dert etmiyoruz yani ben etmiyorum tek çekincem kullanılmak evet o bunu yapmaz gibi geliyor ama gözümü kendim boyamak istemiyorum ve biliyorum bir insan olmazsa Dünya'nın tabi ki sonu değil sadece ihtimalleri düşünüyorum

Yorumla
    • Adonissoyadiniz
      Adonissoyadiniz
      +1 yıl

sen ona şu an aşık olduğun için sağlıklı düşünemiyorda olabilirsin. bunu da ihtimaller arasında değerlendir. siz aranızdaki yaş farkını dert etmiyor olabilirsiniz iyi anlaşıyor da olabilirsiniz ama ailelerin pek olumlu bakacaklarını düşünmüyorum

Yorumla
    • Meraklıinsann
      Meraklıinsann
      +1 yıl

Evet ne kadar doğru görüyorum bilmiyorum kendimi kullandırmakta kararlıyım öyle çalışıyorum yani ve evet aile durumunu biliyorum ama bende vazgeçmek istemiyorum açıkcası

Yorumla
    • Adonissoyadiniz
      Adonissoyadiniz
      +1 yıl

anlıyorum umarım her şeyin gönlünce olur

Yorumla
  • pasam01
    pasam01 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı.

Sen 30 oldunda o 40 ı geçmiş olucak sence mantıklımı

1
    0 Yorumla
  • arkeblue
    arkeblue Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36
    +1 yıl

Akıl yaşta değil başta deriz ve gideriz,

Biz de böyle bir delikanlıyız

1
    0 Yorumla
  • hibabil
    hibabil Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 39%
    +1 yıl

Olmaz yaş farkı çok önemlidir bence bir ilişkide ki çoğu ilişki yaş farkından dolayı yürümüyor buradaki sorularda görüyoruz en basiti.

0
    11 Yorumla
    • Meraklıinsann
      Meraklıinsann
      +1 yıl

Peki olmayıs sebebi neler olabilir sizce?

Yorumla
    • hibabil
      hibabil
      +1 yıl

Düşünce yapısı yaşanmışlıklar ve en önemlisi konum farkı.

Yorumla
    • Meraklıinsann
      Meraklıinsann
      +1 yıl

Konum farkında kastınız ne görüşme olanaklarımız iyi sayılır anladım düşünce farkı ve yaşanmışlık HAKLI olabilirsiniz tabi

Yorumla
    • hibabil
      hibabil
      +1 yıl

O kaçıncı sınıf şuan? askerliğe gidecek işe girecek sen hala okuyor olacaksın bunlar hep yaş farkından kaynaklanan şeyler.

Yorumla
    • Meraklıinsann
      Meraklıinsann
      +1 yıl

O şu an okul uzattı devam ediyor E o gidip gelene kadar benim okulum btrer açıkcası yani

Yorumla
    • hibabil
      hibabil
      +1 yıl

1. sınıftasın bu sene biterse kısadönem askerlik yaptığını düşün senin okulunda illaki uzayacaktır 5 sene de 3 sene de boşta kalacak işe girecek hayata atılacak sen hala okuyor olacaksın. Ailesi evlilik isteyecek sizinkiler okulunun bitmesini isteyecek. Bir sürü etken var kısacası kısa vadede düşünme bu tür olayları.

Yorumla
    • Meraklıinsann
      Meraklıinsann
      +1 yıl

Bu sene bitmez farklı planları var bak Haklısın aşırı farklılık var ama vazgeçmemi mi gerektirir bu

Yorumla
    • hibabil
      hibabil
      +1 yıl

Bence vazgeçmelisin.

Yorumla
    • Meraklıinsann
      Meraklıinsann
      +1 yıl

Söylemek ne kadar kolay, ben bunu Yaptım YAŞ farkını görüş ayrılıklarını bahane edip bıraktım ve eksik hissettim cünkü o gerçekten yanında ben olabildiğim tek erkekti hayatıma giren ilk erkek değil yaşıtlarım ile denedim kafamız zaten hiç uymuyor iki YAŞ büyüğünü denedim o hiç olmadı belki evet zevklerimiz falan farklı ama aşılmaz mı hiç yan yanayken hic derdimiz yok durum bu keşke vazgeç demek kadar kolay olsaydı

Yorumla
    • hibabil
      hibabil
      +1 yıl

Olgunluk yaşla alakalı bir durum değil illaki düzgünü de karşına gelir ama bu şekilde bu ilişkinin devamlı olacağını sanmıyorum.

Yorumla
    • Meraklıinsann
      Meraklıinsann
      +1 yıl

Peki Sağol

Yorumla
  • Fortarık
    Fortarık Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

Yaş sorun değil eğer belli bir zaman dilimden beri beraberseniz ve bu zaman aralığında saygıda kusur etmediyse güvenini sarsmadıysa kafana da yatıyorsa devam et ;)

1
    0 Yorumla
  • PembePapuc
    PembePapuc Takip Et
    Bilge Yaş: 33
    +1 yıl

7 Yas biraz cok ama itici degil. 19-26 kulaga cok gelir ama 30-37 degil mesela.

1
    0 Yorumla
  • meyvelikek
    meyvelikek Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

senle sevişmek istiyor o yüzden seviyormuş gibi yapıyor. Ben 19 yaşındayım 17 yaşındaki kızla bile yapamıyorum sarmıyo olgunluktan folayı ama yine de siz bilirsiniz tabi

0
    13 Yorumla
    • Meraklıinsann
      Meraklıinsann
      +1 yıl

Peki o tarz Şeyler olmazsa arada?

Yorumla
    • meyvelikek
      meyvelikek
      +1 yıl

olmazsa diye bir şey yok. Adamın hedefi o zaten. Üstüne gelir sen ısrarla reddedersen bir bahane bulup ayrılır

Yorumla
    • Meraklıinsann
      Meraklıinsann
      +1 yıl

Peki Açıkça konuşsam yani eğer Dediğin gibiyse o zaman baştan mı bırakmayalım

Yorumla
    • meyvelikek
      meyvelikek
      +1 yıl

Bence bırak.18 19 yaşında ki erkekler biraz çocuksu olduğu için o yaştaki adam sana cazip geliyor ama bu durum birkaç seneliğine. O yaştaki erkeğin 18 19 yaşta biriyle çıkması sadece sapıklıktır bir erkek olarak söylüyorum. lafın kısası bırak boşver.

Yorumla
    • Meraklıinsann
      Meraklıinsann
      +1 yıl

Ben 21 o 28 olsa Sapık demezsin ama dimi...

Yorumla
    • meyvelikek
      meyvelikek
      +1 yıl

Yine aynı şeyleri söylerim ama sen seviyorsun herhalde kabullenemiyorsun

Yorumla
    • Meraklıinsann
      Meraklıinsann
      +1 yıl

Kabullenemiorum evet kendimi kullandırmam kullandırmakta istemem ama işte

Yorumla
    • meyvelikek
      meyvelikek
      +1 yıl

İtiraf ediyorum ben de o yaşlara gelince cinsel ihtiyaçları karşılamak için 18 19 yaş aralığıyla ilgilenirim herhalde. Kendini kullandırma

Yorumla
    • Meraklıinsann
      Meraklıinsann
      +1 yıl

Peki kendimi kullandırma niyetim gerçekten yol yani bir erkek benle olsun sdye asla ypmam

Yorumla
    • meyvelikek
      meyvelikek
      +1 yıl

He şöyle ya laf dinle biraz. Bu dediklerimi kimse söylemez sana gerçek hayatta D:

Yorumla
    • Meraklıinsann
      Meraklıinsann
      +1 yıl

Laf dinlemek mesele değil başta bırakan benim geri dönen benim ve herseye rağmen kapısı açık hayatında kadınlar olan ya da kadın Peşinde olan biri değil ki

Yorumla
    • meyvelikek
      meyvelikek
      +1 yıl

Siz bilirsiniz ama 5-6 ay sonra ayrılıdım neden? ve ya bekaret beyindedir sizce? gibi sorularla çıkma karşımıza sakın

Yorumla
    • Meraklıinsann
      Meraklıinsann
      +1 yıl

Çıkmayacağıma eminim sağol

Yorumla
  • Sinkeric
    Sinkeric Takip Et
    Yoda Yaş: 40
    +1 yıl

olur neden olmasın anlaştıysanız bence gerisi önemli değil fazla bir yaş farkı yok.

1
    0 Yorumla
  • eloss14
    eloss14 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

normal bnce mutluysan ve seviyosan

1
    6 Yorumla
    • Meraklıinsann
      Meraklıinsann
      +1 yıl

Evet açıkcası YAŞ farkından dolayı bırakmıştım fakat tekrar Konuşuyoruz ve oturup düşünüyorum ben kendimi kullandırmadıkca gerçekten değer veriyorsa olur mu? Benim icin gerçekten cok Anlamlı teşekkürler :)

Yorumla
    • eloss14
      eloss14
      +1 yıl

seviyosan bırakma on yaş bile yok aranızda ya. zaten kötü bir niyeti olsa anlarsın hissedersin

Yorumla
    • Meraklıinsann
      Meraklıinsann
      +1 yıl

Evet bazı tereddütlerim elbette ki var ama bunlar onu bırakmama sebep oldu sonra düşündüm kimse kimseye zorla birşey yaptırmıyor eğer değer veriyorsa ona göre davranacağını düşünüyorum çekindiğim tek şey kullanılmak açıkcası öyle biri görmüyorum fakat hislerimin gözümü boyamasını istemem asla

Yorumla
    • eloss14
      eloss14
      +1 yıl

canım yaşa bakma hem olgundur belki yani bilemiycem sevgilini erkekler büyüdükçe olgunlaşırmış ya o hesap.

Yorumla
    • Meraklıinsann
      Meraklıinsann
      +1 yıl

Haklısınız cok teşekkürler :)

Yorumla
    • eloss14
      eloss14
      +1 yıl

rica ederim :)

Yorumla
  • Aesthetics
    Aesthetics Takip Et
    Yoda Yaş: 39
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Olabilir. neden olmasın.

1
    5 Yorumla
    • Meraklıinsann
      Meraklıinsann
      +1 yıl

Amaç sadece cinsellik değil midir yani?

Yorumla
    • Aesthetics
      Aesthetics
      +1 yıl

Ne alaka.

Yorumla
    • Meraklıinsann
      Meraklıinsann
      +1 yıl

Herkesin tek dediği o

Yorumla
    • Aesthetics
      Aesthetics
      +1 yıl

Deneme yanılma yöntemi tatlım? hem kendi yaşında birsiylede olsan yaşamayacakmısın?

Yorumla
    • Meraklıinsann
      Meraklıinsann
      +1 yıl

Eh açıkcası pek istediğim yok bu tarz şeyleri ama YAŞ mesele değil ama Haklısınız teşekkürler

Yorumla
  • Aniston
    Aniston Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45 , eic 31%
    +1 yıl

Kadın ne istediğini bildiği sürece sorun olmaz

1
    0 Yorumla
  • hatice1912
    hatice1912 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30 , eic 32%
    +1 yıl

Cok normal bir yas araligi bence

1
    0 Yorumla
  • Rosebud
    Rosebud Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 38%
    +1 yıl

Kafalar uyuşuyorsa sorun yok.

1
    0 Yorumla
  • sare16
    sare16 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Benle sevgilimin arasındada. 7 yaş var

1
    0 Yorumla
  • ByCıLız
    ByCıLız Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 14,5b cevap paylaştı.

Bence yaş farkı çok değil olur.)

1
    0 Yorumla
  • andremeda
    andremeda Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Yaş farkı çok fazla senin canım ya :(

1
    0 Yorumla
  • Retrospektif
    Retrospektif Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Çok bir fark yok, olur yani.

Size bağlı.

1
    0 Yorumla
  • Consgliere
    Consgliere Takip Et
    Xper 4 Yaş: 41
    +1 yıl

10 yası gecmediği surece normal ;)

1
    0 Yorumla
  • Kezbangeldi
    Kezbangeldi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Soru ne?

1
    14 Yorumla
    • Meraklıinsann
      Meraklıinsann
      +1 yıl

Oluru nedir sizce

Yorumla
    • Kezbangeldi
      Kezbangeldi
      +1 yıl

26 yasındaki erkeğin kafasına uymaz 19 yas. erkek kızı ham yapar. kızda sızlanır. Tecrübe edinir işte.

Yorumla
    • Meraklıinsann
      Meraklıinsann
      +1 yıl

Peki Sağolun :)

Yorumla
    • İkista
      İkista
      +1 yıl

Uyanrıdmasana bea :D

Yorumla
    • Meraklıinsann
      Meraklıinsann
      +1 yıl

Anlayamadım

Yorumla
    • Kezbangeldi
      Kezbangeldi
      +1 yıl

O sen misin lan? @ikista? :D

Yorumla
    • Kezbangeldi
      Kezbangeldi
      +1 yıl

@İkista

Yorumla
    • İkista
      İkista
      +1 yıl

Hayır la tabiki ben değilim :D ben 27yim bir kere :D

Yorumla
    • Meraklıinsann
      Meraklıinsann
      +1 yıl

Eh yaşın yakın 19 yasında birine karşı tek amacın o olur yani

Yorumla
    • Kezbangeldi
      Kezbangeldi
      +1 yıl

26 değilmiydi sabah :D

Yorumla
    • Kezbangeldi
      Kezbangeldi
      +1 yıl

@İkista etiketi unutuom

Yorumla
    • Meraklıinsann
      Meraklıinsann
      +1 yıl

26 27 cok mu uzak...

Yorumla
    • İkista
      İkista
      +1 yıl

Koca 1 senenin emeği :D

Yorumla
    • Kezbangeldi
      Kezbangeldi
      +1 yıl

1 sene azımsanacak bir zaman dilimi değil. Mesela 1 sene büyük yazsam yaşımı yaş ortalamam 25-29 olacaktı.

Yorumla
  • pesimist23
    pesimist23 Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl

sorun olurmu diye soruyorsan, sorun olmaz.

1
    0 Yorumla
  • cyrax1
    cyrax1 Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

olur olur

1
    0 Yorumla
  • boşbomboş
    boşbomboş Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Gayet. iyi. cok diil

1
    0 Yorumla
  • arda0707
    arda0707 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38
    +1 yıl

Yakisir birbirine

1
    7 Yorumla
    • Meraklıinsann
      Meraklıinsann
      +1 yıl

Peki sadece cinsellik için olur diyorlar ona ne diyorsunuz sizde o yaşta birisiniz?

Yorumla
    • arda0707
      arda0707
      +1 yıl

Ne alaka simdi her sey cinsellik degildir erkegin kizdan normal olarak 5 yas buyuk olmasi daha notlam cunku erkek calistikca zamanla yipranir bayan genc kalincada erkege bakar

Yorumla
    • Meraklıinsann
      Meraklıinsann
      +1 yıl

Buradaki insanlar ve herşey sadece Aklımı karıştırdı

Yorumla
    • arda0707
      arda0707
      +1 yıl

Onlara bakarsan dinden cikarirlar seni

Yorumla
    • Meraklıinsann
      Meraklıinsann
      +1 yıl

Beklentileri olması ne olacak eğlenilecek bir kız olmak istemiyorum öyle moralim bozuldu ki biliyorum yaptığım hata ailemle vesaire ile ilgili onca şey Arasında bir de bunu kendi basıma sardım

Yorumla
    • arda0707
      arda0707
      +1 yıl

Ben sizi tam olarak anlamadim evlendinmi evlenecekmisin?

Yorumla
    • Meraklıinsann
      Meraklıinsann
      +1 yıl

Hayır hayır beraberdik ben bıraktım fikir ayrılığından yaştan beklentiden korkup ve şimdi ben geri döndüm ve sanırım asla hayatıma birini sokmamam lazım

Yorumla
  • yeap54
    yeap54 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

olabilir

1
    0 Yorumla
  • anlamsız1
    anlamsız1 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 41
    +1 yıl

gayet iyi

1
    0 Yorumla
  • seyleom
    seyleom Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Olabilir

1
    0 Yorumla
  • RabbimeŞükürAteistim
    RabbimeŞükürAteistim Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Olabilir

1
    0 Yorumla
  • KolalıCelibonnn
    KolalıCelibonnn Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.

Çok fazla fark var

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kız 19 erkek 26?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkek 27 kız 19 sizce olur mu? 31 cevap verildi
Kız 19 erkek 52 ? Nasıl olur? 46 cevap verildi
Kız 24 erkek 19 sizce oluru var mı? 16 cevap verildi
20 yas kız 25 yas erkek;)? 4 cevap verildi
Erkek 30 Kız 21 yaşında? 20 cevap verildi
Kız 21 erkek 19 kötü bir yaş mı? 14 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Erkek, kadının bağımsız olmasını sever mi?
  • Love durumlarınızdan ne haber💁‍♀️?
  • Bir kadın, ne zaman çok tehlikeli birine dönüşür?
  • Aldatmayan kalmış mıdır bu devirde?
  • Sen insanlara bir kötülük fısıldasaydın bu ne olurdu?
  • Burçlar bir meyve olsaydı ne olurdu 😄?
  • Gerçekleşmesini istediğiniz bir hayaliniz var mı?
  • Kavuşamadığınız biri var mı?
  • Bugün 2 litre kahve içmişim, sizce çok mu?
  • İşten geldikten sonra zaman çok hızlı geçmiyor mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨