hiç bir yorum katmadan fikirlerinizi sormak istiyorum ben üniversite de okuyorum aynı şekilde oda eğitimine devam ediyor bu tek bilgi olsun, yargılanmak eleştirilmek değil sorumun amacı yapılan yorumlara göre hareket etmek de değil sadece sormak
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerkes saçma sapan bişey yazmış sanki sevişmek çok ayıp bişeymiş ya da cinsel ilişki. Ne var bunda çok normal bir durum 30 yaşında da olabilir gayet normal ayrıca sen istemedikçe seni yatırıp zorla sikicek hali yok ya aranızda fazla yaş farkı yok senden büyük olması çok iyi hiç olmasa bilmediklerini o sana öğretir cinsel ilişki konusuna gelcek olursak bence bol bol yapın sınırsız yaşa ve tecrübeli olursun hiç olmasa yani hiç bir kaybın olmaz ayrıca cinsel ilişki sağlığada çok faydası var 😉
15 Yorumla- +1 yıl
Sen en azından dürüst oldun ne diyebilirim ki benim o tarz şeyleri yaşama isteğim yok ama sağol
Cevap sahibi+1 yılÖyle salaklar varki şu dünyada ama kendi pencerelerinden bakıyorlar sanki bir akıllı onlarmış gibi yok bilmem seni kullancakta yok şöyle yok böyle burdan o salaklara sesleniyorum kullanmak denilen şey bir insana seni seviyorum evlencez bide formalite bir yüzük takar aramızda sözlendik falan deyip kızla üç beş kez yatar zevkini alır sonrada bırakır ( sözüm senin soru başlığınla böyle görüşler yapan ahmaklara hepsi şu an melek kesilmişler leş kargaları bunlar
- +1 yıl
Evet yani adımını atar izin verirsem gider izin vermezsem bırakır niyeti oysa zaten bilmiyorum bir yandan keşke bunlar olmadan sevse diyorum ama bir yandan bakıyorum insanız ve insan doğasında bu var bilemiyorum
Cevap sahibi+1 yılÇocuktan hoşlanıyorsan izin ver ne olcakki izin veriyorsanda artık kendine göre bir sınır çizersin ya da çizmezsin oda senin bilceğin seninde dediğin gibi biz insanların doğasında var bu gayet normal bir durum seni ne kadar çok sevsede şunuda unutmaki cinsel yakınlık olmasa aranızda seni sevdiği için terketmez ama gözü hep dışarda olur sende bulamadığını başkasında arar
- +1 yıl
Haklısınız ben tamamen yok saymak imkansız biliyorum ama işte
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılYaş sadece lanet olası rakamlardan ibarettir. :):
32 Yorumla- +1 yıl
Keşke bir saat önce bende öyle diyordum taki buraya yazana kadar
- +1 yıl
EİG için teşekkür ediyorum.
Bence gayet normal. Hep söylüyorum, uyuştuktan sonra arada 10 yaş olsa önemi yok, anlaşamadıktan sonra aynı yaşta olsan sorun çok.
13 Yorumla- +1 yıl
Ya beklentiler
- +1 yıl
Anlaşıyorsanız eğer, birbirinize uygunsanız zaten beklentileriniz aynı olmasa bile birbirinize anlayışla yaklaşacaksınız. Ben sorun yaşayacağını düşünmüyorum yaş bakımından. Kaldı ki beklentilerin yaşla çok da ilgisi yok bence. Kendinden bir yaş büyük olsa bile beklentilerinizin arasında dağlar kadar fark olabilir.
- +1 yıl
Haklısın beklenti olayı benim tek derdşm
+1 yılBen 17 yaşındaydım sevgilim 27 hiç sorun olmamıştı antlaştıktan sonra
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
27Cevap
Yas cok buyuk cocuk bir de nasil guvenilir biri mi sonucta erkek seni kullanmak da isteyebilir ilk basta uyi gorunur sonra isini bitirir birakir gider
28 Yorumla- +1 yıl
Ne önerirsiniz ki
- +1 yıl
Yas sorun olmayabilir ama yine de iyi degil arada en az 2 3 yas olmasi lazim ondan fazlasi iyi degil haa olur mu olur olmaz diye bir sey yok tabi birde hemen evet demiyeceksin veya dersen bile mesafeni koru onu once bir tani hal ve hareketlerine bak nasil iyi mi kotu mu aradan birwz zaman gecsin iste bulusun konusun ama mesafe olsun mesafeni korumazsan zaten seni istiyecek o yuzden mesafeli olmalisin onun konusmasina bak yani yalani var mi cok mu yalan soyluyor atip tutuyor mu zaten oyleyse hic bir ise yaramaz zaten
- +1 yıl
Biz görüştük konuştuk buluştuk herşey iyiydi ben ayrılıp durdum aylar sonra Dayanamayıp ben yazdım cünkü yazmasam pişman olacaktım ama su an insanlar Aklımı karıştırdı
- +1 yıl
Peki neden ayrildin disarisi yuzundense bakma oyle herkese herkes fikrini soylesin ama sen hangisini aklina yatiyorsa onu dinlersin oyle karar verir hareket edersin burada bende sana fikrimi soyluyorum beni dinleyip hareket etmeyebilirsin kendi bildigini yapabilirsin peki geri mesaj atmandaki sebep neydi ne icin pisman olurdun ki
- +1 yıl
Özledim cünkü yanında olmak istediğim kişiyim yanındayken benim ya ben bunu başka bir erkekte görmedim elimi de tutar sımsıkı da sarılır ve evet öpme olayımız da oldu bu kadar biliyorum beklentisi var açık ve net benden bu tarz Şeyler bekliyor ama bildiğim diğer birşey sürekli bunları beklemiyor ya da ben artık anlayamıyorum kullanılmak veya eğlence olmak istemiyorum değer veriyorum ve sadece değer görmek istiyorum
- +1 yıl
Şaşırdığını söyledi bizim konumuz açıldı benden uzak ol Ümit yok vesaire dedi ben tutkuları olan biriyim fedakarlık vesaire yapamam dedi hani böyle konuştuk bende kabullendim yani zorla tutamam fikirlerimi söyledim işte sonra o Dayanamadı gidiyorum dedim ama duymamış gibi sence olur mu Ümit var vesaire dedi.. Herseyi geçtim benim onunla o tarz birşey yaşamayacağımı tam anlamıyla bildiğine eminim evet belki küçük Şeyler ama asla o tarz nirşey alamayacak bunu bildiğini düşünüyorum
bı erkek o yasta olgunlusa erısmıstır bence uzun zamandır tanıyorsan devam et o senden kucuk olsa daha kotu olurdu bence..
16 Yorumla- +1 yıl
Açıkcası 7 Ay'ı falan geçti sanırım ama arada ayrıldım ben..
- +1 yıl
Beklentileri olmasından korktum farklı görüşlerden korktum
- +1 yıl
Olur anlatırım yani iyi olur
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok abes değil sınırda gibi zaten yaş farkı olmalı bencede. Benim sevdiğim kızla aramdaki fark 6 yaş mesela :)
15 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten sevgi olabileceğine inanıyorsunuz yani çok güzel :) bazı insanlar tabiri caizse lütfen kusura bakmayın sübyancılık diyor ama ben kendimi kullandırmadıkca bu tabir ağır Kaçmaz ki Yaşadığınız icin soruyorum?
- +1 yıl
Yaş sınırının bir derecesi var. Mesela kız büyük olan durumlarda oluyor ama erkek sorun etmediğinde sıkıntı olmuyor. Onun harici bana göre kızla aradaki yaş farkı 3-6 veya 3-7 daha fazla da ileri gitmemek şartıyla olur. Çünkü bazen en iyisi o oluyor. Bilemiyosun insanların içini göremiyosun. Benim sevdiğim kızla yaş farkı hiç problem olmadı mesela bunu öğrenince mutlu oldum. başka ufak tefek şeyler var onu da aşarsam zaten mutlu son olcak. Ve bunlar hep nasip.. :)
- +1 yıl
Anladımm Haklısınız benim tek çekincem benim 19 oluşum işte çevre tepkilerinden vesaire korkuyorum ama sanki bir şekilde onda ki uyumu başka yerde bulamıyorum
- +1 yıl
Yaşın problem olduğu durum sadece aşırıya kaçınca oluyor. Örnek biri sormuştu. Ben 18 o 33 diye.. Aklın yerindemi demiştim kıza :D
- +1 yıl
Umarım güzel olur :)
+1 yılbence hiç bir sıkıntı yok tabi kızın aklına başına da baglıda o mesela kız 15 erkek 21 cok fark var ama kız19 erkek 26 bir fark yok ikiside ergenligi bitirmiş aklı başında insanlar
11 Yorumla- +1 yıl
Bende öyle düşündüm ben 18 o 25 iken tanıştık çok farklıyız belki ama yan yana olduğumuz zaman gerçekten mutluyuz açıkcası ben öyle hissediyorum ve evet 18 ve aşağısı beni de tedirgin eder belki şimdi bile küçüğüm ama 19 oldum 20 olurum yani teşekkürler :)
taraflar mutlu, sadakat ve güvenilir ise hiçbir sorun yok.
19 Yorumla- +1 yıl
Sadakat sorunu onda olacağını sanmıyorum hayatına biri sokan biri değil Bayadır mutluluk güvenilirlik de oluyor ama insanların fikirleri beni korkutuyor
- +1 yıl
Peki ama herkesin dediği cümle : seni kullanacak beni bu deli gibi Korkutuyor
- +1 yıl
Sonuçta bir kız olarak kullanılmak istemem ben Herşeyin farkındayım ama Aklımı karıştı artık insanları gördükce
- +1 yıl
Haklısınız zaten hani büyük Konuşmak istemem ama o tarz şeyleri yaşama niyetim yok, ya onun varsa ya o kadar olmasa da beklerse ne yapacağım peki? Sapıklık diyorlar buna. Ama ben anlamıyorum gerçekten su an ona dönüp yazan benim adamgibi olmaz dedi ve sonra vazgeçti olura döndü ne yapayım ki ben. Onun hayatında sürekli kadınlar yok derdi kadın değil he evet cinsellik istemesine birşey diyemem ama gözü dılarda kadın arayan biri değil ama bazı beklentiler oluşursa ne olacak?
- +1 yıl
Peki sağolun
Yasin hiç bir önemi yok yeter ki gönüller bir olsun bu devirde yaşı düşünen kim iki insan yeterki bir birlerini sevdin yaşı görmez göz
15 Yorumla- +1 yıl
Ya sevmiyorsa
- +1 yıl
Tabi ki öyle ama bunu nasıl anlayacağım? Sanırım açık açık sormalıyım beklentilerini
- +1 yıl
Anladım sormalıyım o zaman
+1 yıl26 yaşında bir erkek okuduğuna göre ya tıp vs ya da master yapiyordur yoksa baba parası çoktur okuyor bahanesiyle baba parası yiyordur.
16 Yorumla- +1 yıl
Şey aslında ikisi de değil :) ama mesele o da değil
- +1 yıl
Mesele ne o zaman 26 yaşına gelmiş ne okuyor? Afedersinde 26 yaşına kadar okumuş bir adam 4.000 - 5.000 tl maaş alacak bir meslek dalında okuyordur eğerki boş beleş okuyorsa zaten boş beleş bir adamdır vakit kaybıdır. 26 yaşına kadar bir erkek bir baltaya sap olmalıdır yoksa gereksiz birisidir.
- +1 yıl
Diyelim ki yok bir mesleği yapısı o Niye böyle yargılıyorsunuz ki?
- +1 yıl
Bir mesleği yol yapısı öyle afedersin de beraber bir hayat kurduğunuzda evde ansiklopedimi yiceksiniz? 40-50 yaşına geldiniz sen işe gideceksin ne dicek sana aşkım bana okul harçlığı ver akşamada sarma yap çoçuk u da annene bırak biraz o baksın sınavlarım var mı diyecek Allah için mantıklı duşun.
- +1 yıl
Peki ama ben aç bırakacak mı diyorum?
- +1 yıl
Sen anlamamak için elinden geleni yapıyorsun diyorumki sana bu insan ya baba parası yiyor okumayı bahane ediyor ya da yüksek seviye bir bolum okuyor e bunların 2side değilse bol bol kemirirsiniz artık ansiklopedileri :)
+1 yılsenı kucuk görerek sözünu gecırmek ustunluk kurmak gıbı bir caba ıcerısıne girmedıgı surece bır problem olmaz.
13 Yorumla- +1 yıl
Öyle bir çabası şimdiye kadar olmadı
- +1 yıl
inş mutlu olursunuz.
- +1 yıl
Çok Sağolun
+1 yılOnun seni sevdiğine inanıyosan problem yoktur. Yaş farkı nedir ki
11 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim
+1 yılsen 22 falan olsaydın oluru vardı ama böyle bilemedim yani.
16 Yorumla- +1 yıl
Bende yaşımdan dolayı çekiniyorum evet ama bir 20 olsam sanki daha güzel 20 27 tabi aile sorun eder elbet ama nasıl desem kendi yaşıtlarım ile denedim gerçekten şu an yakaladığım uyum olmadı
- +1 yıl
sen 20 olunca aranızdaki yaş farkı yine değişmeyecek.
- +1 yıl
Tabi kü açıkcası şöyle evet belki kafa yapıları farklı ama biz bunu dert etmiyoruz yani ben etmiyorum tek çekincem kullanılmak evet o bunu yapmaz gibi geliyor ama gözümü kendim boyamak istemiyorum ve biliyorum bir insan olmazsa Dünya'nın tabi ki sonu değil sadece ihtimalleri düşünüyorum
- +1 yıl
sen ona şu an aşık olduğun için sağlıklı düşünemiyorda olabilirsin. bunu da ihtimaller arasında değerlendir. siz aranızdaki yaş farkını dert etmiyor olabilirsiniz iyi anlaşıyor da olabilirsiniz ama ailelerin pek olumlu bakacaklarını düşünmüyorum
- +1 yıl
Evet ne kadar doğru görüyorum bilmiyorum kendimi kullandırmakta kararlıyım öyle çalışıyorum yani ve evet aile durumunu biliyorum ama bende vazgeçmek istemiyorum açıkcası
- +1 yıl
anlıyorum umarım her şeyin gönlünce olur
Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. Sen 30 oldunda o 40 ı geçmiş olucak sence mantıklımı
10 YorumlaAkıl yaşta değil başta deriz ve gideriz,
Biz de böyle bir delikanlıyız10 YorumlaOlmaz yaş farkı çok önemlidir bence bir ilişkide ki çoğu ilişki yaş farkından dolayı yürümüyor buradaki sorularda görüyoruz en basiti.
011 Yorumla- +1 yıl
Peki olmayıs sebebi neler olabilir sizce?
- +1 yıl
Konum farkında kastınız ne görüşme olanaklarımız iyi sayılır anladım düşünce farkı ve yaşanmışlık HAKLI olabilirsiniz tabi
- +1 yıl
O şu an okul uzattı devam ediyor E o gidip gelene kadar benim okulum btrer açıkcası yani
- +1 yıl
1. sınıftasın bu sene biterse kısadönem askerlik yaptığını düşün senin okulunda illaki uzayacaktır 5 sene de 3 sene de boşta kalacak işe girecek hayata atılacak sen hala okuyor olacaksın. Ailesi evlilik isteyecek sizinkiler okulunun bitmesini isteyecek. Bir sürü etken var kısacası kısa vadede düşünme bu tür olayları.
- +1 yıl
Bu sene bitmez farklı planları var bak Haklısın aşırı farklılık var ama vazgeçmemi mi gerektirir bu
- +1 yıl
Söylemek ne kadar kolay, ben bunu Yaptım YAŞ farkını görüş ayrılıklarını bahane edip bıraktım ve eksik hissettim cünkü o gerçekten yanında ben olabildiğim tek erkekti hayatıma giren ilk erkek değil yaşıtlarım ile denedim kafamız zaten hiç uymuyor iki YAŞ büyüğünü denedim o hiç olmadı belki evet zevklerimiz falan farklı ama aşılmaz mı hiç yan yanayken hic derdimiz yok durum bu keşke vazgeç demek kadar kolay olsaydı
- +1 yıl
Peki Sağol
Yaş sorun değil eğer belli bir zaman dilimden beri beraberseniz ve bu zaman aralığında saygıda kusur etmediyse güvenini sarsmadıysa kafana da yatıyorsa devam et ;)
10 Yorumla
+1 yıl7 Yas biraz cok ama itici degil. 19-26 kulaga cok gelir ama 30-37 degil mesela.
10 Yorumla
+1 yılsenle sevişmek istiyor o yüzden seviyormuş gibi yapıyor. Ben 19 yaşındayım 17 yaşındaki kızla bile yapamıyorum sarmıyo olgunluktan folayı ama yine de siz bilirsiniz tabi
013 Yorumla- +1 yıl
Peki o tarz Şeyler olmazsa arada?
- +1 yıl
olmazsa diye bir şey yok. Adamın hedefi o zaten. Üstüne gelir sen ısrarla reddedersen bir bahane bulup ayrılır
- +1 yıl
Peki Açıkça konuşsam yani eğer Dediğin gibiyse o zaman baştan mı bırakmayalım
- +1 yıl
Bence bırak.18 19 yaşında ki erkekler biraz çocuksu olduğu için o yaştaki adam sana cazip geliyor ama bu durum birkaç seneliğine. O yaştaki erkeğin 18 19 yaşta biriyle çıkması sadece sapıklıktır bir erkek olarak söylüyorum. lafın kısası bırak boşver.
- +1 yıl
Ben 21 o 28 olsa Sapık demezsin ama dimi...
- +1 yıl
Yine aynı şeyleri söylerim ama sen seviyorsun herhalde kabullenemiyorsun
- +1 yıl
Kabullenemiorum evet kendimi kullandırmam kullandırmakta istemem ama işte
- +1 yıl
İtiraf ediyorum ben de o yaşlara gelince cinsel ihtiyaçları karşılamak için 18 19 yaş aralığıyla ilgilenirim herhalde. Kendini kullandırma
- +1 yıl
Peki kendimi kullandırma niyetim gerçekten yol yani bir erkek benle olsun sdye asla ypmam
- +1 yıl
He şöyle ya laf dinle biraz. Bu dediklerimi kimse söylemez sana gerçek hayatta D:
- +1 yıl
Laf dinlemek mesele değil başta bırakan benim geri dönen benim ve herseye rağmen kapısı açık hayatında kadınlar olan ya da kadın Peşinde olan biri değil ki
- +1 yıl
Siz bilirsiniz ama 5-6 ay sonra ayrılıdım neden? ve ya bekaret beyindedir sizce? gibi sorularla çıkma karşımıza sakın
- +1 yıl
Çıkmayacağıma eminim sağol
olur neden olmasın anlaştıysanız bence gerisi önemli değil fazla bir yaş farkı yok.
10 Yorumlanormal bnce mutluysan ve seviyosan
16 Yorumla- +1 yıl
Evet açıkcası YAŞ farkından dolayı bırakmıştım fakat tekrar Konuşuyoruz ve oturup düşünüyorum ben kendimi kullandırmadıkca gerçekten değer veriyorsa olur mu? Benim icin gerçekten cok Anlamlı teşekkürler :)
- +1 yıl
Evet bazı tereddütlerim elbette ki var ama bunlar onu bırakmama sebep oldu sonra düşündüm kimse kimseye zorla birşey yaptırmıyor eğer değer veriyorsa ona göre davranacağını düşünüyorum çekindiğim tek şey kullanılmak açıkcası öyle biri görmüyorum fakat hislerimin gözümü boyamasını istemem asla
- +1 yıl
Haklısınız cok teşekkürler :)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir. neden olmasın.
15 Yorumla- +1 yıl
Amaç sadece cinsellik değil midir yani?
- +1 yıl
Ne alaka.
- +1 yıl
Herkesin tek dediği o
- +1 yıl
Deneme yanılma yöntemi tatlım? hem kendi yaşında birsiylede olsan yaşamayacakmısın?
- +1 yıl
Eh açıkcası pek istediğim yok bu tarz şeyleri ama YAŞ mesele değil ama Haklısınız teşekkürler
Kadın ne istediğini bildiği sürece sorun olmaz
10 Yorumla
+1 yılCok normal bir yas araligi bence
10 YorumlaKafalar uyuşuyorsa sorun yok.
10 YorumlaBenle sevgilimin arasındada. 7 yaş var
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,5b cevap paylaştı. Bence yaş farkı çok değil olur.)
10 YorumlaYaş farkı çok fazla senin canım ya :(
10 Yorumla
+1 yılÇok bir fark yok, olur yani.
Size bağlı.10 Yorumla
+1 yıl10 yası gecmediği surece normal ;)
10 Yorumla
+1 yılSoru ne?
114 Yorumla- +1 yıl
Oluru nedir sizce
- +1 yıl
26 yasındaki erkeğin kafasına uymaz 19 yas. erkek kızı ham yapar. kızda sızlanır. Tecrübe edinir işte.
- +1 yıl
Peki Sağolun :)
- +1 yıl
Anlayamadım
- +1 yıl
O sen misin lan? @ikista? :D
- +1 yıl
@İkista
- +1 yıl
Eh yaşın yakın 19 yasında birine karşı tek amacın o olur yani
- +1 yıl
26 değilmiydi sabah :D
- +1 yıl
@İkista etiketi unutuom
- +1 yıl
26 27 cok mu uzak...
- +1 yıl
1 sene azımsanacak bir zaman dilimi değil. Mesela 1 sene büyük yazsam yaşımı yaş ortalamam 25-29 olacaktı.
+1 yılsorun olurmu diye soruyorsan, sorun olmaz.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. olur olur
10 YorumlaGayet. iyi. cok diil
10 YorumlaYakisir birbirine
17 Yorumla- +1 yıl
Peki sadece cinsellik için olur diyorlar ona ne diyorsunuz sizde o yaşta birisiniz?
- +1 yıl
Buradaki insanlar ve herşey sadece Aklımı karıştırdı
- +1 yıl
Beklentileri olması ne olacak eğlenilecek bir kız olmak istemiyorum öyle moralim bozuldu ki biliyorum yaptığım hata ailemle vesaire ile ilgili onca şey Arasında bir de bunu kendi basıma sardım
- +1 yıl
Hayır hayır beraberdik ben bıraktım fikir ayrılığından yaştan beklentiden korkup ve şimdi ben geri döndüm ve sanırım asla hayatıma birini sokmamam lazım
olabilir
10 Yorumlagayet iyi
10 YorumlaOlabilir
10 Yorumla
+1 yılOlabilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok fazla fark var
00 Yorumla
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih