Karşı cinsle arkadaş olabilen sevgili ile ben zaten baştan sevgili olmam. Bir kadın veya erkek karşı cins arkadaş edinip onunla mesafeyi korumak yerine durumu çok normal algılama oyunları oynarsa ben de onu salarım gider bir daha da zor geri döner. Karşılıklı güven sağlanırsa kadın ve erkek arkadaş olabilir, konuşabilir, dertleşebilir diyebilen biri konuyu kendi işine geldiği gibi yaşamak isteyen birisidir en fazla. Şu gerçeği anlamak ve ikrar etmek önemli, kadın ve erkek sadece arkadaş olamazlar, sadece arkadaş olacaklarsa da o iletişim fazla samimi olamaz çünkü zaten daha samimi olurlarsa o işin sevgilililiğe dönüşeceğini bilirler. Şunu net bilmek gerekir bir insanın kavga etse bile yine onunla dertleşip çözüm üretmeyi başaracağı tek kişi yine sevgilisi/eşi olmalı, sevgili/eş insanın en iyi arkadaşıdır aynı zamanda her zaman.
Bu konu hassas bir kalem! Sevgilinin kavgayı toparlamadan karşı cinsten birine derdini dökmesine ben biraz mesafeli bakıyorum diyebilirim. Çünkü çözüm için birbirinize destek olmanız lazım, dışarıdan birine değil. Ama tabii ki karşılıklı güven varsa ve bu kişi samimi bir arkadaşsa, sıkıntı çıkmayabilir. 🌸
Şarkı linkin için teşekkürler, güne enerji katmışsın! 🥰 Sence böyle bir durumda, karşındakinin niyeti mi daha önemli yoksa senin hislerin mi? 💭